Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το αναφέρει και ως παιχνιδομηχανή με 8400GS πάνω??? :eek:

-έλα Αλέκο! ναι έβαλα 8400GS και παίζω και MAME τώρα!!!! Ναι, ναι....

:lol::lol::lol:

δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση τα λεφτά του νομίζω..

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ!!!!

Pacman directX 10....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πολλες απο τις προσφορες διαρκουν μονο για λιγες ωρες και οι ατοκες δοσεις ειναι μουφα, αφου στην τελικη τιμη εχουν συμπεριληφθει οι δοσεις. Ολα ειναι θεμα Μαρκετινγκ. Ωστοσο ευκαιριες υπαρχουν και να εμπιστευεστε επιχειρησεις που εχουν καλη προοπτικη και σεβονται τον πελατη. Ξερετε ποιες ειναι...

Πολλες απο τις προσφορες διαρκουν μονο για λιγες ωρες και οι ατοκες δοσεις ειναι μουφα, αφου στην τελικη τιμη εχουν συμπεριληφθει οι δοσεις. Ολα ειναι θεμα Μαρκετινγκ. Ωστοσο ευκαιριες υπαρχουν και να εμπιστευεστε επιχειρησεις που εχουν καλη προοπτικη και σεβονται τον πελατη. Ξερετε ποιες ειναι...

Ποιες????

Πες τις διαφημιση θα κανεις και δε νομιζω να σε μπαναρουν οι administrators.

οχι τιποτα αλλο μπας και βαλουν μυαλο οι υπολοιποι.

http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/3507647/Motorola-F3-Orange-Pre-Pay-Mobile-Phone/Product.html?dpr=4338

motorola f3 12lires uk alla kleidwmeno se orange xekleidwto me 25.ola me free delivery

gr->http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=motorola+f3 36e xwris free apostolh

to motorola ginete na xekleidwsei me kwdiko?

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πήγε το σαββατο ένας φίλος μου στη electroworld εδώ σαλονικη κ πήρε ένα εξωτερικό lacie 320 gb κ ενα πολυμηχανιμα hp f4180 κ από 190ε που κάνανε κ τα δυο επειδή λέει ήταν γνωστός του, τα πήρε 110ε. Μου φάνηκε για παπαρια αρχικά αλλά είδα την απόδειξη!!! Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη τιμή -80ευρα, δε ξέρω αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλη τη φάση!!! Αρχικά σκέφτηκα μήπως ήταν κομμάτια από την έκθεση αλλά επέμενε ότι δεν ήταν!

Μπορεί να κάνει γνωστός τόσο μεγάλη έκπτωση;

Ειναι προηγουμενα μοντελα και η τιμη ειναι κανονικη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Κατι προσφορες μειον 20 τα εκατο ειχαν στα Καρφουρ, εχω συγγενη μου που δουλευει στο καταστημα Πειραια αλλα δεν ειδα αντιδρασεις αν συμφερει..

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πήγε το σαββατο ένας φίλος μου στη electroworld εδώ σαλονικη κ πήρε ένα εξωτερικό lacie 320 gb κ ενα πολυμηχανιμα hp f4180 κ από 190ε που κάνανε κ τα δυο επειδή λέει ήταν γνωστός του, τα πήρε 110ε. Μου φάνηκε για παπαρια αρχικά αλλά είδα την απόδειξη!!! Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη τιμή -80ευρα, δε ξέρω αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλη τη φάση!!! Αρχικά σκέφτηκα μήπως ήταν κομμάτια από την έκθεση αλλά επέμενε ότι δεν ήταν!

Μπορεί να κάνει γνωστός τόσο μεγάλη έκπτωση;

Στο electroworld κανουν συνεχεια εκπτωσεις τετοιου τυπου.. Μαλλον επειδη ειναι νεο μαγαζι.. Εμας με εναν φουρνο μικροκυματων μας εδωσαν ενα καθαριστικο και -20 εκπτωση! :P

Παιδιά είδα αφίσα που διαφημίζει νέα Media Markt στην Αργυρούπολη. Εγκαίνια λέει την Πέμπτη. Λογικά παίζουν εκπτώσεις σε τέτοιες μέρες, ε; Έχει κανείς κάτι παραπάνω υπόψη του;

Media Markt & Elctro World έχουν πάντα καποια πολύ φθηνά πράγματα...αλλά πρέπει να βρεθείς την κατάλληλη μέρα. Στα εγκαίνια έχουν φωτογραφικές μηχανές και τηλεοράσεις πολύ φθηνα αλλα και dvd players...Στο Electro έχει συνήθως Νιντεντο και άλλες κονσόλες και εξαρτήματα σε προσφορά ενώ στο Media dvd tv κλπ

για να δειτε τις διαφορες προσφορες του mediamarkt μπειτε στο site του http://www.mediamarkt.gr (πατωντας στον καταλογο και μετα αναλογως πιο καταστημα θελετε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...