lalanis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 το αναφέρει και ως παιχνιδομηχανή με 8400GS πάνω??? -έλα Αλέκο! ναι έβαλα 8400GS και παίζω και MAME τώρα!!!! Ναι, ναι.... :lol: δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση τα λεφτά του νομίζω.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΟΣ!!!! Pacman directX 10.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Πολλες απο τις προσφορες διαρκουν μονο για λιγες ωρες και οι ατοκες δοσεις ειναι μουφα, αφου στην τελικη τιμη εχουν συμπεριληφθει οι δοσεις. Ολα ειναι θεμα Μαρκετινγκ. Ωστοσο ευκαιριες υπαρχουν και να εμπιστευεστε επιχειρησεις που εχουν καλη προοπτικη και σεβονται τον πελατη. Ξερετε ποιες ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Πολλες απο τις προσφορες διαρκουν μονο για λιγες ωρες και οι ατοκες δοσεις ειναι μουφα, αφου στην τελικη τιμη εχουν συμπεριληφθει οι δοσεις. Ολα ειναι θεμα Μαρκετινγκ. Ωστοσο ευκαιριες υπαρχουν και να εμπιστευεστε επιχειρησεις που εχουν καλη προοπτικη και σεβονται τον πελατη. Ξερετε ποιες ειναι... Ποιες???? Πες τις διαφημιση θα κανεις και δε νομιζω να σε μπαναρουν οι administrators. οχι τιποτα αλλο μπας και βαλουν μυαλο οι υπολοιποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/3507647/Motorola-F3-Orange-Pre-Pay-Mobile-Phone/Product.html?dpr=4338 motorola f3 12lires uk alla kleidwmeno se orange xekleidwto me 25.ola me free delivery gr->http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=motorola+f3 36e xwris free apostolh to motorola ginete na xekleidwsei me kwdiko? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwtonio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Το electro world στη Θεσ/νίκη έχει baby monitor της microcom με κάμερα και υπέρυθρες με 69? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos46 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πήγε το σαββατο ένας φίλος μου στη electroworld εδώ σαλονικη κ πήρε ένα εξωτερικό lacie 320 gb κ ενα πολυμηχανιμα hp f4180 κ από 190ε που κάνανε κ τα δυο επειδή λέει ήταν γνωστός του, τα πήρε 110ε. Μου φάνηκε για παπαρια αρχικά αλλά είδα την απόδειξη!!! Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη τιμή -80ευρα, δε ξέρω αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλη τη φάση!!! Αρχικά σκέφτηκα μήπως ήταν κομμάτια από την έκθεση αλλά επέμενε ότι δεν ήταν!Μπορεί να κάνει γνωστός τόσο μεγάλη έκπτωση; Ειναι προηγουμενα μοντελα και η τιμη ειναι κανονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilMarios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Στον Κωτσόβολο 500Gb 7200rpm usb 2 Maxtor 3.5 99euro. Απο σήμερα. Πηγή: φυλάδιο σε εφημερίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Και στο Πλαίσιο Lacie Porsche 500GB USB 99 ?. Πηγή: Λουτρακίου...εεε αγόρασα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Κατι προσφορες μειον 20 τα εκατο ειχαν στα Καρφουρ, εχω συγγενη μου που δουλευει στο καταστημα Πειραια αλλα δεν ειδα αντιδρασεις αν συμφερει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vOOz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πήγε το σαββατο ένας φίλος μου στη electroworld εδώ σαλονικη κ πήρε ένα εξωτερικό lacie 320 gb κ ενα πολυμηχανιμα hp f4180 κ από 190ε που κάνανε κ τα δυο επειδή λέει ήταν γνωστός του, τα πήρε 110ε. Μου φάνηκε για παπαρια αρχικά αλλά είδα την απόδειξη!!! Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη τιμή -80ευρα, δε ξέρω αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλη τη φάση!!! Αρχικά σκέφτηκα μήπως ήταν κομμάτια από την έκθεση αλλά επέμενε ότι δεν ήταν!Μπορεί να κάνει γνωστός τόσο μεγάλη έκπτωση; Στο electroworld κανουν συνεχεια εκπτωσεις τετοιου τυπου.. Μαλλον επειδη ειναι νεο μαγαζι.. Εμας με εναν φουρνο μικροκυματων μας εδωσαν ενα καθαριστικο και -20 εκπτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά είδα αφίσα που διαφημίζει νέα Media Markt στην Αργυρούπολη. Εγκαίνια λέει την Πέμπτη. Λογικά παίζουν εκπτώσεις σε τέτοιες μέρες, ε; Έχει κανείς κάτι παραπάνω υπόψη του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plintiriopiaton Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Media Markt & Elctro World έχουν πάντα καποια πολύ φθηνά πράγματα...αλλά πρέπει να βρεθείς την κατάλληλη μέρα. Στα εγκαίνια έχουν φωτογραφικές μηχανές και τηλεοράσεις πολύ φθηνα αλλα και dvd players...Στο Electro έχει συνήθως Νιντεντο και άλλες κονσόλες και εξαρτήματα σε προσφορά ενώ στο Media dvd tv κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Πουθενα δεν ειδα προσφορες για υπολογιστες ομως παιδια...μαλλον ολοι περιμενουν τις γιορτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Στο medaimarkt της αργυρουπολης αποτι ακουσα στο ραδιο ειχαν ψηφιακη canon 7megapixels με 88ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geran Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 για να δειτε τις διαφορες προσφορες του mediamarkt μπειτε στο site του http://www.mediamarkt.gr (πατωντας στον καταλογο και μετα αναλογως πιο καταστημα θελετε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.