Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω εκπλαγεί με αυτά που διαβάζω...

το να δώσεις ψεύτικα στοιχεία για να πάρεις έναν σκληρό δίσκο δεν είναι απάτη;

Το θέμα είναι να μην μας πιάσουν; Μα καλά τόσο ξεφτίλα πια για έναν δίσκο; έλεος...

Κ όχι μόνο δεν το θεωρούνε καραγκιοζιλίκια, μετά έρχοντε κ καμαρώνουν εδω μέσα, δίνουν οδηγίες σε επίδοξους κλέφτες..

Α..κ φταίει το Πλαίσιο που δεν είχε διαδικασίες (που θα ανέβαζαν το τελικό κόστος για όλους) για να αποτρέπει αυτά τα παρασιτικά φαινόμενα.

Η απατη δεν μπορω να καταλαβω που ειναι,εγω θελω να παρω αυτο το πακετο και δεν θελω να ενεργοποιησω την υπερεσια με δεσμευει κανενας απο την στιγμη που το εχω αγορασει με δικα μου χρηματα; Δεν νομιζω να ειδα καπου να λεει αν αγορασετε αυτο το πακετο πρεπει οποσδηποτε να ενεργοποιησετε την υπηρεσια αυτη.

Οπως απατη δεν ηταν κατα τον Οτε να με εχει χωρις ιντερνετ εδω και 1,5 μηνα ενω εγω πληρωσα τον λογαριασμο μου κανονικα ετσι και εδω δεν θεωρω απατη καποιος να εκμεταλευτει αυτην την προσφορα!

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όλοι οι μέτοχοι το Πλαισίου και της otenet στο insomnia βλέπω...

Α, εδώ είσαι λάθος. Εγώ είμαι του e-shop.

Η απατη δεν μπορω να καταλαβω που ειναι,εγω θελω να παρω αυτο το πακετο και δεν θελω να ενεργοποιησω την υπερεσια με δεσμευει κανενας απο την στιγμη που το εχω αγορασει με δικα μου χρηματα; Δεν νομιζω να ειδα καπου να λεει αν αγορασετε αυτο το πακετο πρεπει οποσδηποτε να ενεργοποιησετε την υπηρεσια αυτη.

Οπως απατη δεν ηταν κατα τον Οτε να με εχει χωρις ιντερνετ εδω και 1,5 μηνα ενω εγω πληρωσα τον λογαριασμο μου κανονικα ετσι και εδω δεν θεωρω απατη καποιος να εκμεταλευτει αυτην την προσφορα!

Οκ, δώσε μου τα στοιχεία σου να πάω να το πάρω στο όνομά σου αντί για το δικό μου και μετά συζητάμε αν είναι απάτη ή όχι.

Δημοσ.

1ον - πολλοί δίνουν στοιχεία δικών τους ( γονιών, συγγενών κλπ).

2ον - Δεκάδες χρόνια τώρα ο ΠΟΤΕΣ μας ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ/ΕΙ.

3ον - Όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω, είναι προσφορά.

4ον - Απορώ τι κάνετε ορισμένοι και μιλάτε περι απάτης και βλακείες. Τι κουφά είναι αυτά.

5ον και τελευταίον, το θέμα μας είναι οι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Δημοσ.
Οκ, δώσε μου τα στοιχεία σου να πάω να το πάρω στο όνομά σου αντί για το δικό μου και μετά συζητάμε αν είναι απάτη ή όχι.

Εγω αν πάω αύριο θα δώσω τα κανονικά μου στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν υπογράφω τίποτα, δεν με δεσμεύει τίποτα. Απλώς αγοράζω το πακέτο. Όταν με πάρουν τηλέφωνο θα πω ένα "ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι να ενεργοποιηθεί άμεσα η υπηρεσία" και αυτό ήταν, που είναι η παρανομία σε αυτό;

υγ. για να μην ξεχνιόμαστε, αν κανείς γνωρίζει αν υπάρχει διαθεσιμότητα στον Πειραιά, ας μας ενημερώσει :-)

Δημοσ.

...Χμμμ...

- Θελετε να ενεργοποιηθει η υπηρεσια?

- ΟΧΙ... Π-ΟΤΕ...

- Το πακετο πισω κυριε και οτι βαλατε στον σκληρο Δικο Μας!!

- Παιδια αφηστε,μου τα εκλεψαν...

Δημοσ.

πολλα διαβαζω καθε μερα για τις δηθεν προσφορες,ειδικα του σατουρν.μηπως ξερει κανεις ποσα κομματια λαπτοπ πουληθηκαν(πραγματικα οχι αυτα που λενε) η ποια ηταν η τιμη αγορας τους?ξεσκαρταρισμα αποθηκης εγινε.

Δημοσ.

το να δώσεις ψεύτικα στοιχεία για να πάρεις έναν σκληρό δίσκο δεν είναι απάτη;

Όχι δεν είναι νομικά, εφόσον δεν υπογράφεις κάτι - άλλο το ηθικό του καθενός (που το ξεχνάει αμέσως όταν είναι να πάρει ένα φτηνό δίσκο ή laptop από τον "μαυραγορίτη")... Όλα είναι ευθύνη των καταστημάτων π.χ. όταν οι άλλοι περίμεναν στις ουρές στη Saturn ή στον Κωτσόβολο για ένα laptop δε μπορείς να αφήνεις το "μαυραγορίτη" που μπήκε πρώτος να τα πάρει 5-5, ούτε καν κάποιον που θα πάρει τα 5 για τους φίλους ή την οικογένειά του (οι άλλοι που περιμένουν στην ουρά γιατί περιμένουν? )... Το ίδιο και στο Πλαίσιο είναι δικό τους θέμα να εξακριβώσουν τα στοιχεία αφού απαιτούν τη σύνδεση... Ούτε θα πέσει έξω ο ΟΤΕ που μας μπιπ 50 χρόνια μέσω παγίων για 200 δίσκους...

Δημοσ.

Πειραια ΓΙΟΚ εγω παρηγγειλα 2 και θα παω αυριο να τα παρω (στην αποθηκη εχουν , αν τους πειτε οτι θελετε θα φερουν στο καταστημα που θελετε...) ;)

Δημοσ.

Νότιε, ήμουν στα εγκαίνια του Σατούρν, έγινε ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ. Έφευγε η 1 παλέτα μετά την άλλη, σπρωξιές, γρατζουνιές, φωνές, κακό.

Κράχτες απλά και ίσως και το 2ο που λες εσύ.

Δημοσ.
πολλα διαβαζω καθε μερα για τις δηθεν προσφορες,ειδικα του σατουρν.μηπως ξερει κανεις ποσα κομματια λαπτοπ πουληθηκαν(πραγματικα οχι αυτα που λενε) η ποια ηταν η τιμη αγορας τους?ξεσκαρταρισμα αποθηκης εγινε.

+1 π.χ. τα laptop ήταν να φύγουν ως μοντέλο, το PS3 θα πέσει η τιμή του από ότι ακούγεται την επόμενη εβδομάδα κλπ..

Δημοσ.
1ον - πολλοί δίνουν στοιχεία δικών τους ( γονιών, συγγενών κλπ).

2ον - Δεκάδες χρόνια τώρα ο ΠΟΤΕΣ μας ΚΑΤΑΚΛΕΒΕ/ΕΙ.

3ον - Όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω, είναι προσφορά.

4ον - Απορώ τι κάνετε ορισμένοι και μιλάτε περι απάτης και βλακείες. Τι κουφά είναι αυτά.

5ον και τελευταίον, το θέμα μας είναι οι ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

1. Άλλο αυτό και άλλο αυτό που λένε κάποιο από εδώ μέσα, να δώσετε ξένα στοιχεία από τον τηλεφωνικό κατάλογο.

2. Ωραία λογική... Και οι γαλακτοβιομηχανίες μας κλέβουν. Πάμε να κλέψουμε κάνα-δυο κυβικά γάλα;

3. Κάτι που σημαίνει;

4. Δηλαδή η δήλωση ψευδών στοιχείων είναι νόμιμη έτσι;

5. Ακριβώς. Οι προσφορές. Όχι πως να αποκτήσεις το δώρο μιας προσφοράς χωρίς να είσαι συνεπής στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της προσφοράς.

Εγω αν πάω αύριο θα δώσω τα κανονικά μου στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν υπογράφω τίποτα, δεν με δεσμεύει τίποτα. Απλώς αγοράζω το πακέτο. Όταν με πάρουν τηλέφωνο θα πω ένα "ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι να ενεργοποιηθεί άμεσα η υπηρεσία" και αυτό ήταν, που είναι η παρανομία σε αυτό;

υγ. για να μην ξεχνιόμαστε, αν κανείς γνωρίζει αν υπάρχει διαθεσιμότητα στον Πειραιά, ας μας ενημερώσει :-)

Δεν μιλάω για κανονικά στοιχεία. Μιλάω για κάτι post του στυλ: "Ψψψτ, μάγκες, μαζί με το Connx δίνουνε δώρο δίσκο-εκτυπωτή-αυτοκίνητο. Ακούστε λοιπόν τι κόλπο πρέπει να κάνετε για να πάρετε μόνο το δώρο σε εξευτελιστική τιμή χωρίς να ενεργοποιήσετε το πακέτο. "

Δημοσ.

ακριβως αυτο.ευκαιριες φοβερες και προσφορες δεν υπαρχουν.απλα παιρνεις κατι σημερα που δεν μπορουσες η δεν τα εδινες πριν ενα χρονο

Δημοσ.

4. Δηλαδή η δήλωση ψευδών στοιχείων είναι νόμιμη έτσι;

Δεν υπάρχει δήλωση αν δεν υπάρχει

1. Υπογραφή ή

2. Μαγνητοφώνηση με συναίνεση του πελάτη π.χ. εταιρείες τηλεφωνίας

Τα υπόλοιπα νομικά είναι ανυπόστατα...

Δημοσ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μόνο ο dali13gr βλέπει την ουσια του θέματος.

Τέσπα, απάτη ξε-απάτη (για μένα απάτη), ας παραδεχτούμε ότι είναι λαμογιά κ όχι κάτι για να καμαρώνει κανείς.

όπως κ το να κλέβεις της εφορια (αυτό πάει σε έναν απίθανο πιο πάνω που το θεωρεί δεδομένο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...