choutos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Με την τσέπη του καθενός δεν μπορεί να κάνει κουμάντο κανένας, ο άνθρωπος δεν τα έκλεψε πήγε και τα αγόρασε και μπορεί να τα πουλάει όσο θέλει. Και μένα τα 50 μόνο για το δίσκο μου φαίνονται τσιμπημένη τιμή αλλά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να αγοράσει. Εξάλλου οποιος ψάχνει το συγκεκριμένο σκληρό πουθενά νομίζω δε θα τον βρει κάτω από 70 ευρώ. Δηλαδή στα 50 τον παίρνει 25% κάτω με την εγγύησή του κανονικότατα. Η σύγκριση γίνεται πάντα με τις τιμές που παίζουν στα καταστήματα και όχι με το πόσο αγόρασε συγκυριακά κάποιος ένα προϊόν. Είναι δυνατόν να λες στον άλλο 'αφού το αγόρασες τόσο, πούλα το τόσο'? Το πουλάει όσο θέλει και όποιος κρίνει ότι τον συμφέρει αγοράζει. Εγώ ξαναλέω δεν θα αγόραζα γιατί είχα και τη δυνατότητα να πάω μόνος μου εφόσον ήθελα, αλλά δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στην όλη ιστορία. Θα συμφωνήσω όμως και με το φίλο από την Καβάλα ότι στον πανικό των τελευταίων εβδομάδων με τις προσφορές, εδώ στην Αθήνα είμαστε ευνοημένοι.
Erwdios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Είναι αλήθεια ότι πάει ξεβράκωτος στ' αγγούρια,μιας κια εδώ μέσα το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη.Και καλά κάνουμε,τη σημερινή εποχή το χαρτί είναι δύσκολο. Όμως μου θυμίζει έναν παλιό συνάδερφο που είχε απαυτώσει όλες τις συναδέλφισσες,μιας και δεν είχε τα cojones να πάει να ψωνίσει στα μπαράκια ή όπου αλλού συχνάζουν "αυτές που διατίθεντε προς".Του φαινόταν βολικό -αν και ενέπιπτε στα περί σεξουαλικής παρενόχλησης- να συνδυάζει τη συναδελφική αλληλεγγύη με τα καυλωτικά του τερτίπια.Τι θέλω να πω:Είναι αντιδεολογικό και όχι παράνομο. Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε. Εγώ πάλι δεν βρίσκω κάτι αντιδεολογικό στο παραπάνω παράδειγμα. Αφού του τύπου του καθόντουσαν οι συναδέλφισσες, μακάκας θα ήταν αν πήγαινε να ξοδευτεί στα μπαράκια με τους γνωστούς κινδύνους. Σεξουαλική παρενόχληση θα ήταν αν τους την έπεφτε κι αυτές δεν του καθόντουσαν. Τώρα, αν κι αυτές ζητούσαν φράγκα για να του κάτσουν, τότε ο τύπος γούσταρε να απαυτώνει το εργασιακό του περιβάλλον. Γούστα είναι αυτά και ως γνωστόν, ο καθείς με τα λεφτά του, μαμεί και την κυρά του.
arxaggelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αν ο άλλος είναι κερδοσκόπος και μαυραγορίτης (sorry αλλά τα σύκα σύκα) με γειά του με χαρά του. Ο σκοπός είναι να σταματήσουμε επιτέλους οι περισσότεροι καταναλωτές να είμαστε βόδια όρθια και να ψωνίζουμε σε ό,τι τιμή του κατέβει του άλλου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πουλά όσο θέλει (εκτός από τρόφιμα βέβαια), αλλά και λιγη καταναλωτική συνείδηση από την αντίθετη πλευρά δεν βλάπτει.
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά και δεν κάνουμε κουμάντο σε κανενός τσέπη και φυσικά ο καθένας μπορεί να πουλάει όσο θέλει. Την γνώμη μου την είπα, απλά να συμπληρώσω για να καταλάβετε το σκεπτικό μου ότι αν τα πακέτα conn x ήταν περιορισμένα και τώρα είχα τελειώσει δεν θα ήμουν αντίθετος. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θα μπορούσε κάποιος πολύ πιο εύκολα, πιο σίγουρα και με πιο πολύ συμφέρων να τα πάρει μόνος του.
ktsolkas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδια εγω να ρωτησω κατι?κανεις απο ΠΑΤΡΑ να πηγε στο πλαισιο να μας πει ακριβως τι παιζει και εκει?
clairvoyant Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδια εγω να ρωτησω κατι?κανεις απο ΠΑΤΡΑ να πηγε στο πλαισιο να μας πει ακριβως τι παιζει και εκει? έτσι έτσι, αρκετά με το offtopic! Θα ήθελα κι εγώ, αν γνωρίζει κάποιος, μια απάντηση στο αντίστοιχο ερώτημα για το Πλαίσιο Πειραιά (κυρίως από θέμα διαθεσιμότητας)
arxaggelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αν τα πακέτα conn x ήταν περιορισμένα και τώρα είχα τελειώσει δεν θα ήμουν αντίθετος. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι θα μπορούσε κάποιος πολύ πιο εύκολα, πιο σίγουρα και με πιο πολύ συμφέρων να τα πάρει μόνος του. Ακριβώς. Ακόμη κι αν είναι φθηνότερα να το πάρω από "μεσάζοντα" (πχ 33 πλαίσιο ο σκληρός, 77 σκέτος, 50 από αγγελία) το θεωρώ προσβολή στον εαυτό μου να του τα δώσω. Με τον τρόπο αυτό η τσέπη μου "ευνοείται" πολύ ξώφαλτσα και βραχυπρόθεσμα. Αν είναι να δίνω χαρτζηλίκι στον κάθε κοπρίτη καλύτερα να περιμένω μια νέα προσφορά (δόξα τω θεώ, βγαίνουν συνέχεια)
pouana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδια εγω να ρωτησω κατι?κανεις απο ΠΑΤΡΑ να πηγε στο πλαισιο να μας πει ακριβως τι παιζει και εκει? πηγα αλλα εκανα μαλακια και καρφωθηκα οτι εχω ηδη αλλο παροχο ιντερνετ και ντρεπομαι να παω να παρω τωρα....ακου θα πας στον αντρα που κανει τις συνδεσεις και θα δωσεις μονο ενα ονομα και τηλεφωνο και διευθυνση(τα δινει για να ελεγξει αν εχει ηδη DSL Η ΓΡΑΜΜΗ)οποτε ανοιξε τηλεφωνικο καταλογο και μαθε στοιχεια...και περνεις οσα πακετα θες....δεν θελει ταυτοτητα...ρε φιλε αν πας δεν περνεις 2 να σου δοσω τα λεφτα αν ειναι.....(+προμηθεια.... μικρη.....μην λουστουμε οτι κοροιδευαμε...)
st2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ποια απο τις προσφορες εχει και μοδεμ - ρουτερ στο πακετο???
SUEd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Έχω εκπλαγεί με αυτά που διαβάζω... το να δώσεις ψεύτικα στοιχεία για να πάρεις έναν σκληρό δίσκο δεν είναι απάτη; Το θέμα είναι να μην μας πιάσουν; Μα καλά τόσο ξεφτίλα πια για έναν δίσκο; έλεος... Κ όχι μόνο δεν το θεωρούνε καραγκιοζιλίκια, μετά έρχοντε κ καμαρώνουν εδω μέσα, δίνουν οδηγίες σε επίδοξους κλέφτες.. Α..κ φταίει το Πλαίσιο που δεν είχε διαδικασίες (που θα ανέβαζαν το τελικό κόστος για όλους) για να αποτρέπει αυτά τα παρασιτικά φαινόμενα.
pouana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 όπα ρε ηθικε.....σε λιγο θα τους πικαρεις που κλεβουν την εφορια.....
dali13gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Έχω εκπλαγεί με αυτά που διαβάζω...το να δώσεις ψεύτικα στοιχεία για να πάρεις έναν σκληρό δίσκο δεν είναι απάτη; Το θέμα είναι να μην μας πιάσουν; Μα καλά τόσο ξεφτίλα πια για έναν δίσκο; έλεος... Κ όχι μόνο δεν το θεωρούνε καραγκιοζιλίκια, μετά έρχοντε κ καμαρώνουν εδω μέσα, δίνουν οδηγίες σε επίδοξους κλέφτες.. Α..κ φταίει το Πλαίσιο που δεν είχε διαδικασίες (που θα ανέβαζαν το τελικό κόστος για όλους) για να αποτρέπει αυτά τα παρασιτικά φαινόμενα. Σωστός ο παίχτης. Και απορώ που ακόμα δεν έχουν απαγορευτεί τα μηνύματα με "συμβουλές για μια μικρή απάτη". όπα ρε ηθικε.....σε λιγο θα τους πικαρεις που κλεβουν την εφορια..... Και ποιό είναι το κακό σε αυτό;
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Όλοι οι μέτοχοι το Πλαισίου και της otenet στο insomnia βλέπω...
papeipa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 SUEd κατεβασε και λιγο τη μυτη , σε λιγο θα μας πεις οτι ολα τα cd σπιτι σου ειναι αυθεντικα.(Φτου σου αν κατεβαζεις mp3 -κλεφτη!) Υπαρχουν πολλων ειδων απατες και κλοπες και ο αναμαρτητος ας ριξει καμια πετρουλα (ψηλα για να του σκασει μετα στο κουτελο..) Εγω γουσταρω που κλεβω τον Οτε και οχι το Πλαισιο... γιατι τους αξιζει τοσα χρονια που μας εκλεβαν.(κι ας βγαινει στην τελικη κερδισμενος εστω και λιγο ο οτε...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.