DeMaitre Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κ καλο ειναι καποιος admin να bannαρει τα τυπακια που προσπαθουν να βγαλουν λεφτα απο προσφορες εδω μεσα κατα την γνωμη μου...Ο αλλος στις αγγελιες πουλαει το δισκο 60 ευρω κ την συνδεση 20 ευρω....Δλδ απο 33 ευρω το πρωι στα 80....ελεος δλδ.. Πολλούς θα έπρεπε να banάρουν από εδώ μεσα οι mods, αλλά κάνουν πως δεν βλέπουν! This is politics...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πολλούς θα έπρεπε να banάρουν από εδώ μεσα οι mods, αλλά κάνουν πως δεν βλέπουν! This is politics... Αφού πετάς τις διάφορες αόριστες σπόντες σου, μήπως έχεις και το θάρρος να διευκρινίσεις τα παραπάνω γραφόμενά σου; Ποιούς (κατά τη γνώμη σου) θα'πρεπε να ban-άρουμε από εδώ μέσα και γιατί; Ποιοί moderators κάνουν/κάνουμε ότι δεν βλέπουν/βλέπουμε; Τι είναι politics;
NeaSmirni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αυτόν τον Paredwse θα έπρεπε να μπανάρουν οι Mods. όλο πνεύμα πουλάει... lol
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εγω πιστευω οτι καθε "οδηγος" εξαπατησης με ή χωρις εισαγωγικα καταστηματων κλπ θα πρεπει να αποφευγεται σε ενα σοβαρο forum.
pouana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδια καποιος που το εχει το ολο θεμα δεν μου παιρνει και εμενα εναν και διατειθεμαι να δοσω μεχρι 40ευρακια και παραλαβη απο οπου τον βολευει....κανεις??????
furious99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δε φταίνε ούτε οι χρήστες ούτε οι mods του insomnia επειδή στην ΟΤΕΝΕΤ κοιμούνται όρθιοι...Ας πρόσεχαν τις διαδικασίες τους - ενημέρωσαν κατάλληλα τους πωλητές στο Πλαίσιο?... δεν υπάρχει κάτι παράνομο αφού δεν υπογράφηκε τίποτα...
koprodogis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 εγω παλι δεν καταλαβαινω τι σας πειραζει που τους πουλαει? Ελευθερη "αγορα" δεν εχουμε και σε αυτο το φορουμ? αν σας φαινεται ακριβος μην παρετε ρε παιδια δε το καταλαβαινω, εγω βλεπω οτι ο δισκος εχει 79 ευρω και το παλικαρι τον δινει 60 ή 50 αναλογα την ποσοτητα. Τα εχουμε ξαναπει οποιος δεν μπορει να παει στο πλαισιο δε σημαινει οτι ειναι μακακας, αν βγει και πουλησει καποιος και συμφερει θα παρει. Ηθελα και εγω ενα φορητο απο αυτους τους acer του electroworld Που πουλησε πριν λιγες μερες το παλικαρι 340 ευρω αλλα δεν προλαβα αλλα τον παραδεχομαι, εβγαλε ενα μετριο χαρτζιλικι, εγω να ημουν θα ζηταγα 360 το λιγοτερο
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εδώ είναι οι διαφορά. Εμείς (εκτός Αθήνας) δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο από τα φθηνά laptop. Αυτός όμως που θέλει τον σκληρό θα μπορούσε να κάνει ακριβώς το ίδιο με αυτό που το πουλάει στα διπλάσια λεφτά απλά δεν το ξέρει. Αυτό που τον πουλάει δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί την πώληση. Ούτε στήθηκε σε ουρές.
theodoresdr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Τελικά πήρε κανείς δίσκο με παραγγελία μέσω internet;
pouana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 παιδες παντως με 88 εχει 320γιγα το eshop....απο internet τα πηρε κανεις?
koprodogis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Εδώ είναι οι διαφορά. Εμείς (εκτός Αθήνας) δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιο από τα φθηνά laptop. Αυτός όμως που θέλει τον σκληρό θα μπορούσε να κάνει ακριβώς το ίδιο με αυτό που το πουλάει στα διπλάσια λεφτά απλά δεν το ξέρει. Αυτό που τον πουλάει δεν έκανε τίποτα που να δικαιολογεί την πώληση. Ούτε στήθηκε σε ουρές. Ναι δε στηθηκε στην ουρα αλλα πηγε μεχρι το καταστημα τα πηρε και τα πηγε σπιτι του ας πουμε και αν αγορασω εγω και του πω να μου τα στειλει καβαλα με κτελ για να χρεωθω 5 ευρω ας πουμε θα μου κοστισει αν παρω 2 δισκους 105 ευρω, αρκετα πιο φθηνα σε σχεση με τα 138 ευρω που θελει ας πουμε το e-shop. Αν δε τους πουλησει θα ριξει τιμη θεωρητικα και παει λεγοντας, οποιος δε θελει δεν παιρνει και κατ εμε κακως σχολιαζει τοσο πολυ αρνητικα. Προειδοποιησαμε και ειπαμε ποσο τον πηρε, τελος
pouana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 κατ εμε αν τα περνει καποιος 33ευρω μαζι με μοντεμ ρουτερ και πουλαει 50 σκετο δισκο ειναι λιγο πολλα.......αν ηταν 50-60 με το ρουτερ ηταν καλα...γι αυτο ειπα αν καποιος θελει μεχρι 40 τα δινω μονο για το σκληρο...
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Είναι αλήθεια ότι πάει ξεβράκωτος στ' αγγούρια,μιας κια εδώ μέσα το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη. Και καλά κάνουμε,τη σημερινή εποχή το χαρτί είναι δύσκολο. Όμως μου θυμίζει έναν παλιό συνάδερφο που είχε απαυτώσει όλες τις συναδέλφισσες,μιας και δεν είχε τα cojones να πάει να ψωνίσει στα μπαράκια ή όπου αλλού συχνάζουν "αυτές που διατίθεντε προς".Του φαινόταν βολικό -αν και ενέπιπτε στα περί σεξουαλικής παρενόχλησης- να συνδυάζει τη συναδελφική αλληλεγγύη με τα καυλωτικά του τερτίπια.Τι θέλω να πω:Είναι αντιδεολογικό και όχι παράνομο. Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε.
GeorgeKatz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Άντε ρε πετροπ, φύγαμε για passports σήμερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.