retzosd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Φίλος μου μόλις γύρισε από το Πλαίσιο στην Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή) και μου είπε πως του ζήτησαν την ταυτότητα του, ένα σταθερό τηλ. και το κινητό του, σε ένα από τα οποία θα καλούσαν κατευθείαν για να δουν αν είναι δικά του τηλέφωνα. Δεν είχε την ταυτότητα μαζί του και έφυγε για να πάει αύριο. Αυτό σημαίνει πως άλλαξαν τα πράγματα στην διαδικασία ή έπεσε στην περίπτωση?
fonzi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 και αν παραγγείλεις από ιντερνετ τι έγινε δηλαδή;; Μήπως έχεις υπογράψει τίποτα έτσι κι αλλιώς;;;
papeipa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 guys το κουρασατε.... αυριο θα ειναι η 7η φορα που θα παω (παλαιοτερα πηρα καμερες και εκτυπωτες) μη ψαρωνετε δεν τους νοιαζει και οι περισσοτεροι ξερουν οτι λετε ψεματα... μπαινεις δινεις κουκουρουκου ονομα και τηλ και ΤΕΛΟΣ.... αντε το πολυ να κανεις και κανενα κοπλιμεντο αν ειναι πωλητρια... Εγω να φανταστειτε εχω παραγγειλει απο την αποθηκη να μου φερουν γιατι ειχαν τελειωσει τα ενσυρματα.... Δεν το συνιστω για καρδιακους... 'η το χεις ή δεν το χεις....
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά... σκεφτείτε το και αλλιώς. Αν υποθέσουμε ότι όντως ήθελες μια σύνδεση internet, έπαιρνες το πακέτο και για όσο καιρό είναι είχες internet χωρίς παραπάνω έξοδα. Ίσως να συνέχιζες με connex, ίσως και όχι. Άρα για τον ΟΤΕ δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε χασούρα με το όλο θέμα.
retzosd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Απίστευτο σχόλιο φίλε. Προβλέπω να ανοίξουμε thread για σεμινάρια ηθοποιίας στο insomnia. Τακτική Βασιλάκη Καϊλα, μέθοδος βιαστικού πελάτη, τα βλέπω τα μαθήματα. And the Oscar goes to .... (Σημείωση: Αν πέσω σε άντρα πωλητή, να πω ένα κομπλιμέντο για το πόσο καλοξυρισμένος είναι σήμερα και τι φρέσκια επιδερμίδα έχει ή θα παρεξηγηθεί?) ....Δεν το συνιστω για καρδιακους... 'η το χεις ή δεν το χεις.... ...αντε το πολυ να κανεις και κανενα κοπλιμεντο αν ειναι πωλητρια...
winmik2kx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά επειδη έχω μπερδευτεί, πήγα από Πλαίσιο (Πολυτεχνειούπολη) και νομίζω μου λέγαν βλακείες. Θέλω να κάνω διακοπή στο conn-x που έχω τώρα (έχει τελειώσει το 6μηνο), να πάρω ένα καινούριο στα 24mbps από Πλαίσιο μαζί με το σκληρό και το ασύρματο (μάλλον το philips). Η ερώτηση είναι, τελικά τι χρεώνουν? Το 24mbps στη σελίδα λέει ότι κοστίζει 59,80, όσο δηλαδή η συνδρομή για τους 2 πρώτους μήνες. Δικαιούμαι ασύρματο router δωρεάν? Please, τελικά δικαιούμαι ασύρματο router?
yannis18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Βγήκανε πάντως τα πρώτα passport στις αγγελίες-πωλήσεις. Βλέπω να πέφτει η τιμή τους λόγω υπερπροσφοράς
isaias1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Τελικα καποιος που πηρε προσφατα η παρηγγειλε μεσω net υπαρχει?? Μολις το ειδα παραγγειλα κ εγω για μενα κ κατι φιλους μου απο το internet. Μου εστειλαν mail οτι η παραγγελια θα ειναι αυριο στο σπιτι μου. Δεν μου εχουν ζητησει τιποτα χαρτια ακομα.
retzosd Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 winmik2kx Αυτό που κοιτάς, το 1ο , είναι χωρίς ασύρματο router. Το 2ο, ναι έχει. http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174843&x=30&category=69978046&catalog=22 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174967&x=30&category=69978046&catalog=22
winmik2kx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ok, that makes sense... Άρα το ασύρματο το πληρώνεις 35 ευρώ περίπου. Γιατί άκουγα που λέγανε εδω μέσα με 32 ευρώ σκληρός και ασύρματο, και λέω κάτσε εγώ θα δώσω 60, (θα το ενεργοποιήσω κιόλας) και δε θα μου δώσουν? thanx
isaias1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Κ καλο ειναι καποιος admin να bannαρει τα τυπακια που προσπαθουν να βγαλουν λεφτα απο προσφορες εδω μεσα κατα την γνωμη μου... Ο αλλος στις αγγελιες πουλαει το δισκο 60 ευρω κ την συνδεση 20 ευρω....Δλδ απο 33 ευρω το πρωι στα 80....ελεος δλδ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 use the report isaias1983
androu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 ο αδερφός μετακομίζει και έκανε αίτηση μεταφοράς του τηλ. Το πήρα και εγώ το πακέτο με σκοπό να το ενεργοποιήσει μόλις μπεί στο καινούριο σπίτι το τηλ. ! ελπίζω να είναι πρίν τις 20 μέρες!
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το ανέφερα και εγώ μερικές σελίδες πριν με τις αγγελίες Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τις πωλήσεις αλλά να κάνεις κάτι όπως πχ να στηθείς μια ώρα έξω από το Σατούρν για να πάρεις 10 λάπτοπ και να πουλήσεις, αλλά όχι για κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Και να τα δίνεις και πιο ακριβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.