Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη ανακεφαλαιωνω....ανοιγω ενα καταλογο διαλεγω νουμερο βλεπω ονοματεπωνυμο που ανηκει....παω πλαισιο τα λεω δινω και ενα μουφα νουμερο κινιτου...παω ταμειο δινω 33 και φευγω και ολα αυτα χωρις να εχω αναφερει πουθενα το πραγματικο μου ονομα και τα αληθινα στοιχεια μου....ε????? ετσι απλα?????

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω 7 WD Passport, είναι αξιόπιστοι... τουλάχιστον μέχρι τώρα, από 120 έως 320GBytes, δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

(1-120, 4-250, 2-320, κάνω συλλογή περάζει?)

Δε χρειάζονται ρεύμα, παίρνουν τροφοδοσία από τη USB θύρα.

Δημοσ.

Κι εγώ το περιμένω σήμερα το πακέτο αφού το παρήγγειλα χθες αλλά προς το παρόν δεν έχει ερθει... αναμένουμε λοιπόν...

Δημοσ.

δηλαδη ανακεφαλαιωνω....ανοιγω ενα καταλογο διαλεγω νουμερο βλεπω ονοματεπωνυμο που ανηκει....παω πλαισιο τα λεω δινω και ενα μουφα νουμερο κινιτου...παω ταμειο δινω 33 και φευγω και ολα αυτα χωρις να εχω αναφερει πουθενα το πραγματικο μου ονομα και τα αληθινα στοιχεια μου....ε????? ετσι απλα?????

Δημοσ.
Συμφερει λετε 2 πασσπορτ των 250gb με 66ευρω απο εναν 500αρη?

Μπορεί να κερδίζεις 10? αλλά για πιο πολύ οργάνωση θα έπαιρνα 500άρι. Για μένα ο passport έχει το πολύ μεγάλο αβανταζ της μεταφοράς και το ότι δεν θέλει ρεύμα. Είναι πιο αργός βέβαια.

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 04 : 46 : 06-----

Ναι... _________

Δημοσ.

αν ειναι ετσι....να παρουμε ολοι....33 ευρω τσαμπα δεν ειναι??και καλυτερα δεν ειναι να τα παρεις απο το καταστημα να μην ξερουν καθολου τα στοιχεια σου?(κατι αλλο...στο πλαισιο στο καταστημα σου ζητανε και το δικο σου ονομα,πχ στο ταμειο???η μονο τα στοιχεια του σταθερου?)

Δημοσ.

Όχι ρε συ μπες στο http://www.whitepages.gr/gr/ και βρες ένα αριθμό που να μη φαίνεται το όνομά του και δώσε τους ένα τυχαίο όνομα... Μη δίνεις όνομα+αριθμό πραγματικού συνδρομητή του ΟΤΕ και τον μπλέξεις (εκτός αν δεν τον χωνεύεις :devil: )

Δημοσ.

ναι βρισκω ενα ονομα που δεν υπαρχει εγραφη αλλα για διευθυνση τι θα δωσω ??παλι στην τυχη??? π.χ γιαννιας κωστας κορινθου 79 με τηλ 5768769

δεν εχουν συστημα να δουνε οτι ειναι αναληθη τα στοιχεια? και τελος στο ταμειο δεν σου ζητανε ποιος εισαι εσυ που περνεις το πακετο?εκει παλι το ιδιο ονομα θα δωσω?

Δημοσ.

πηρα και μου ειπαν οτι το τηλεφωνο που θα δωσω δεν πρεπει να εχει dsl ενεργοποιημενο και το πακετο μπορει να ενεργοποιηθει μονο εντος 20 ημερων αλλιως πρεπει να επιστραφει στο καταστημα ο σκληρος και το πακετο και να ξαναπληρωσεις για καινουργιο πακετο....κατι περιεργα πραματα μου ελεγε...

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 05 : 55 : 50-----

πατρα θελουν και ταυτοτητα....τι εγινε ρε παιδια μας καταλαβανε?

Δημοσ.
πηρα και μου ειπαν οτι το τηλεφωνο που θα δωσω δεν πρεπει να εχει dsl ενεργοποιημενο και το πακετο μπορει να ενεργοποιηθει μονο εντος 20 ημερων αλλιως πρεπει να επιστραφει στο καταστημα ο σκληρος και το πακετο και να ξαναπληρωσεις για καινουργιο πακετο....κατι περιεργα πραματα μου ελεγε...

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 05 : 55 : 50-----

πατρα θελουν και ταυτοτητα....τι εγινε ρε παιδια μας καταλαβανε?

Εμ, πως να μην σας καταλάβουν. Αφού βρήκατε ένα τρόπο και τον έχετε κάνει βούκινο!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...