Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λογαριασμο εμενα μου ζητησαν οπως ειπα παραπανω για αυτους που ρωτανε...Μου ειπαν ομως αμα κανω αιτηση το ενεργοποιουνε αλλιως μου μενει το πακετο connx....

Σε πιο Πλαίσιο έγινε αυτό;; Στην Αγ. Παρασκευή εμένα μου έλεγαν βλακείες οτι θα με χρεώσουν αν δε το ενεργοποιήσω.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, πάτε να χαλάσετε την πιάτσα, τί πάτε και ρωτάτε; αφού σας είπαμε, διαβάστε και λίγο εδώ μέσα, πας δίνεις τηλέφωνο σταθερό κινητό και όνομα παίρνεις το πακέτο που έχει μέσα την αίτηση και όλο το πακέτο και η αίτηση συνδέονται με το τηλέφωνο που έχεις δηλώσει. Βέβαια από εκεί και μετά κανένας δεν θα σε ενοχλήσει αν το σύνδεσες ή όχι...(εάν έχεις δώσει τα δικά σου στοιχεία φυσικά)

Δημοσ.
Το Πλαίσιο τα πουλάει 79euro και αυτός τα δίνει 60euro!:confused::confused:

Μου ξεφεύγει κάτι???

E... κάτι λίγες σελίδες πιο πριν.

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 03 : 58 : 02-----

Να ρωτήσω και εγώ:

Αν και έχω ήδη 320gb passport με έπιασε τώρα και θέλω και ένα 250άρι μαύρο. Επειδή πλαίσιο δεν έχουμε στην Καβάλα... αν την κάνω ηλεκτρονικά την παραγγελία θα πρέπει να κάνω λογαριασμό και θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον για την παραγγελία τα σωστά μου στοιχεία. Υπάρχει πρόβλημα; Το έχει κάνει κανείς;

Δημοσ.

Στην αμέσως προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι παρείγγειλα τρια πακέτα μέσω internet! Μου ήρθε e-mail ότι αυριο το πρωί θα μου τα στείλουν με courrier!

Δεν μου ζήτησαν ούτε στοιχεία για το κάθε πακέτο ούτε τίποτα! Θα ενημερώσω και αύριο-μεθάυριο που θα έρθουν!

Ναι για την παραγγελία θα δώσεις σωστά στοιχεία, αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτό!

Δημοσ.
E... κάτι λίγες σελίδες πιο πριν.

-----Προστέθηκε 7/10/2008 στις 03 : 58 : 02-----

Να ρωτήσω και εγώ:

Αν και έχω ήδη 320gb passport με έπιασε τώρα και θέλω και ένα 250άρι μαύρο. Επειδή πλαίσιο δεν έχουμε στην Καβάλα... αν την κάνω ηλεκτρονικά την παραγγελία θα πρέπει να κάνω λογαριασμό και θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον για την παραγγελία τα σωστά μου στοιχεία. Υπάρχει πρόβλημα; Το έχει κάνει κανείς;

Δεν θα εχεις καποιο προβλημα, ο λογαριασμος ειναι ανεξαρτητος απο το connx :-)

Δημοσ.
Στην αμέσως προηγούμενη σελίδα έγραψε ότι παρείγγειλα τρια πακέτα μέσω internet! Μου ήρθε e-mail ότι αυριο το πρωί θα μου τα στείλουν με courrier!

Δεν μου ζήτησαν ούτε στοιχεία για το κάθε πακέτο ούτε τίποτα! Θα ενημερώσω και αύριο-μεθάυριο που θα έρθουν!

Sorry, δεν το είδα. Το τόπικ έχει πάρει φωτιά και δεν τα πολύ προλαβαίνω. Λέω να το κάνω και εγώ.

Δημοσ.

αν τα πάρουμε από νετ τι θα γίνει ? εκεί δεν ζητάνε στοιχεία έτσι κι αλλιώς.απλά μια διευθυνση θα έχουν.λέτε να έρθουν μετά και να μου πούνε φέρε τα con-x πίσω ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...