Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να πάω να χτυπήσω το conn-x με τον σκληρό!

Βέβαια έχω adsl ήδη απο άλλον provider και δεν θέλω την σύνδεση, μόνο τον σκληρό.

Άρα δίνω fake όνομα και τηλέφωνο; :P

Ζητάνε κανένα άλλο στοιχείο; και γενικά μπορούν να δούν οτι δεν είναι σωστά τα στοιχεία που έδωσα;

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο πλαισιο στο κεντρο θεσσαλονικης δινουν το philips.

Αληθεια ειδε κανεις στο καταστημα καλαμαριας στη θεσσλονικη αν δινουν κανα speedtouch?

Philips και στην Καλαμαριά

Δημοσ.

αν είσαι πελάτης και έχεις δώσει στοιχεία θα σε βρούνε αλλά αν τους πείς οτι το θές ξέρω γω για το χωριό σου ?

Δημοσ.

Δε σε ρωταει αν εισαι πελατης, αυτο το ρωτανε στο ταμειο οταν κοβεις κατι ονοματικα.

Στα multirama σε φακελωνουν οχι στο πλαισιο.

Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω.

Κριμα να μην δινουν παντως ενα 500αρι εξωτερικο, ειναι λιγος ο 250αρης, με τις dsl για τους καμενους το μεγεθος μετραει

Δημοσ.

Πλαισιο-Σκληρος....Μου ζητησανε λογαριασμο οτε!!Τους εδωσα και το πηρα.Αμα δεν στειλεις την αιτηση σου μενει το πακετο απλως...Ετσι μου ειπαν...

Δημοσ.

Προσωπικα με το netmeter που χρησιμοποιω για να βλεπω στατιστικα διακινησης δεδομενων δεν εχω δει ποτε πανω απο 10 γιγα το μηνα και στο φορητο μου με εναν 160αρι σκληρο εχω 60% ελευθερο χωρο αλλα αο αδερφος μου κατεβαζει πολυ πραμα.

Αλλα επειδη εως τωρα με ειχε "γκομενα" ο οτε και η οτενετ τσιμπουσα τω δωρακια και ελεγα αντε ας μεινω.

Ξερω παααααρα πολλα ατομα που εχουν το τερα για πλακα το εξαμηνο

Δημοσ.

Ε, παίρνεις και 1 δεύτερο πακέτο και καθάρισες ;)

Εξάλλου πολλά απο αυτά που κατεβάζουμε είναι για προσωρινή αποθήκευση...και μετά τρώνε σβήσιμο.

Δημοσ.
χμμμμ...μήπως να δίνανε Tera?Πόσα σου λείπουν;;; :P:p
Απληστία φίλε μου, απληστία! Αν κατεβάζεις HD ταινίες που η καθεμια χωράει σε ένα και δύο δισκάκια, ολόκληρες σειρές, anime κλπ, τότε ακόμη και το τέρα σου φαίνεται λίγο μετά από κάποιο καιρό. Σου μιλάω εκ πείρας :-)
Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει και γω αυτήν την πατέντα με το κόνεξ και πήρα το πολυμηχάνημα που το χρειαζόμουν...Αλλά αναρωτιέμαι κάτι με αφορμή την προσφορά του σκληρού και τα σχόλια περί μικρής χωρητικότητας...Αναρωτιέμαι ειλικρινώς, όχι ειρωνικά...Όλα αυτά που κατεβάζετε (τραγούδια, ταινίες, σειρές), προλαβαίνετε να τα δείτε και να τα ακούσετε; Αναρωτιέμαι, γιατί ένας που τα προλαβαίνει όλα αυτά, όχι μόνο να τα κατεβάσει, αλλά και να τα χαρεί, λογικά θα πρέπει να είναι όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και ταυτόχρονα να μην παρακολουθεί τηλεόραση ούτε να ακούει ραδιόφωνο!

Δημοσ.

πάντως ότι έχει τύχει να μαζέψω και ακόμα φυσικά δεν έχω δει (δεν κατεβάζω μανιωδώς αλλά και αυτά τα λίγα δεν έχω χρόνο να αράξω να τα δω) έχω πάρει την απόφαση να τα δω στα γεράματα (αν προκύψουν)..

σαν επένδυση.

πώς τώρα κάποιες φορές θέλουμε να δούμε τον Γαρδέλη;

έ κάπως έτσι σε 40 χρόνια θα θέλω να δω τον Γουίλ Σμίθ!!!

Δημοσ.

history πιστευω πως καλυτερα οταν κατι χρειαζεσε να υπαρχει και να μην το ψαχνεις,κ ας μην το χρησιμοποιησεις ποτε....

Δημοσ.

Παίδες το you.gr είναι όντως γτπκ όσον αφορά τις προσφορές, το έχει αναφέρει και άλλο παιδί απ' ότι είδα. Έκανα παραγγελία χθες το πολυμηχάνημα (εμφανιζόταν ως διαθέσιμο) και πήρα τηλέφωνο σήμερα, μου λένε δεν είναι διαθέσιμο κάναμε λάθος...Το καλύτερο? Αυτή τη στιγμή που γράφω δείχνει ένα τελευταίο κομμάτι διαθέσιμο ενώ το πρωί το εμφάνιζε ως εξαντλημένο. Λάθος και αυτό μου είπαν. Εντάξει, αν κάνουν τις προσφορές για να τα αρπάζουν συγγενείς και φίλοι να μας το πούνε να το ξέρουμε...Είναι λογική σοβαρού καταστήματος αυτή?

Δημοσ.

Ούτε εγώ κατεβάζω μανιωδώς αλλά όπως και να έχει τηλεόραση ΔΕΝ βλέπω.... :P δεν πιστεύω ότι προσφέρει και κάτι άλλωστε..

Ραδιόφωνο μόνο στο αυτοκίνητο...

Ειδήσεις etc internet...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...