Cyberbob Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Λέω να πάω να χτυπήσω το conn-x με τον σκληρό! Βέβαια έχω adsl ήδη απο άλλον provider και δεν θέλω την σύνδεση, μόνο τον σκληρό. Άρα δίνω fake όνομα και τηλέφωνο; Ζητάνε κανένα άλλο στοιχείο; και γενικά μπορούν να δούν οτι δεν είναι σωστά τα στοιχεία που έδωσα;
john_who Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Στο πλαισιο στο κεντρο θεσσαλονικης δινουν το philips.Αληθεια ειδε κανεις στο καταστημα καλαμαριας στη θεσσλονικη αν δινουν κανα speedtouch? Philips και στην Καλαμαριά
androu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 αν είσαι πελάτης και έχεις δώσει στοιχεία θα σε βρούνε αλλά αν τους πείς οτι το θές ξέρω γω για το χωριό σου ?
koprodogis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δε σε ρωταει αν εισαι πελατης, αυτο το ρωτανε στο ταμειο οταν κοβεις κατι ονοματικα. Στα multirama σε φακελωνουν οχι στο πλαισιο. Τουλαχιστον ετσι ξερω εγω. Κριμα να μην δινουν παντως ενα 500αρι εξωτερικο, ειναι λιγος ο 250αρης, με τις dsl για τους καμενους το μεγεθος μετραει
LePRoS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Πλαισιο-Σκληρος....Μου ζητησανε λογαριασμο οτε!!Τους εδωσα και το πηρα.Αμα δεν στειλεις την αιτηση σου μενει το πακετο απλως...Ετσι μου ειπαν...
Acid-Burn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 χμμμμ...μήπως να δίνανε Tera?Πόσα σου λείπουν;;; :p
koprodogis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικα με το netmeter που χρησιμοποιω για να βλεπω στατιστικα διακινησης δεδομενων δεν εχω δει ποτε πανω απο 10 γιγα το μηνα και στο φορητο μου με εναν 160αρι σκληρο εχω 60% ελευθερο χωρο αλλα αο αδερφος μου κατεβαζει πολυ πραμα. Αλλα επειδη εως τωρα με ειχε "γκομενα" ο οτε και η οτενετ τσιμπουσα τω δωρακια και ελεγα αντε ας μεινω. Ξερω παααααρα πολλα ατομα που εχουν το τερα για πλακα το εξαμηνο
Acid-Burn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δεν αντιλέγω...αλλά μη μας "χαλάει" και ο 250αρης και λέμε να είχε 500αρη!! αυτό λέω...
Tuko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ε, παίρνεις και 1 δεύτερο πακέτο και καθάρισες Εξάλλου πολλά απο αυτά που κατεβάζουμε είναι για προσωρινή αποθήκευση...και μετά τρώνε σβήσιμο.
markelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 χμμμμ...μήπως να δίνανε Tera?Πόσα σου λείπουν;;; :pΑπληστία φίλε μου, απληστία! Αν κατεβάζεις HD ταινίες που η καθεμια χωράει σε ένα και δύο δισκάκια, ολόκληρες σειρές, anime κλπ, τότε ακόμη και το τέρα σου φαίνεται λίγο μετά από κάποιο καιρό. Σου μιλάω εκ πείρας
history Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Έχω χρησιμοποιήσει και γω αυτήν την πατέντα με το κόνεξ και πήρα το πολυμηχάνημα που το χρειαζόμουν...Αλλά αναρωτιέμαι κάτι με αφορμή την προσφορά του σκληρού και τα σχόλια περί μικρής χωρητικότητας...Αναρωτιέμαι ειλικρινώς, όχι ειρωνικά...Όλα αυτά που κατεβάζετε (τραγούδια, ταινίες, σειρές), προλαβαίνετε να τα δείτε και να τα ακούσετε; Αναρωτιέμαι, γιατί ένας που τα προλαβαίνει όλα αυτά, όχι μόνο να τα κατεβάσει, αλλά και να τα χαρεί, λογικά θα πρέπει να είναι όλη μέρα μπροστά από έναν υπολογιστή και ταυτόχρονα να μην παρακολουθεί τηλεόραση ούτε να ακούει ραδιόφωνο!
kwstas_pap Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 πάντως ότι έχει τύχει να μαζέψω και ακόμα φυσικά δεν έχω δει (δεν κατεβάζω μανιωδώς αλλά και αυτά τα λίγα δεν έχω χρόνο να αράξω να τα δω) έχω πάρει την απόφαση να τα δω στα γεράματα (αν προκύψουν).. σαν επένδυση. πώς τώρα κάποιες φορές θέλουμε να δούμε τον Γαρδέλη; έ κάπως έτσι σε 40 χρόνια θα θέλω να δω τον Γουίλ Σμίθ!!!
LePRoS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 history πιστευω πως καλυτερα οταν κατι χρειαζεσε να υπαρχει και να μην το ψαχνεις,κ ας μην το χρησιμοποιησεις ποτε....
choutos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Παίδες το you.gr είναι όντως γτπκ όσον αφορά τις προσφορές, το έχει αναφέρει και άλλο παιδί απ' ότι είδα. Έκανα παραγγελία χθες το πολυμηχάνημα (εμφανιζόταν ως διαθέσιμο) και πήρα τηλέφωνο σήμερα, μου λένε δεν είναι διαθέσιμο κάναμε λάθος...Το καλύτερο? Αυτή τη στιγμή που γράφω δείχνει ένα τελευταίο κομμάτι διαθέσιμο ενώ το πρωί το εμφάνιζε ως εξαντλημένο. Λάθος και αυτό μου είπαν. Εντάξει, αν κάνουν τις προσφορές για να τα αρπάζουν συγγενείς και φίλοι να μας το πούνε να το ξέρουμε...Είναι λογική σοβαρού καταστήματος αυτή?
Acid-Burn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ούτε εγώ κατεβάζω μανιωδώς αλλά όπως και να έχει τηλεόραση ΔΕΝ βλέπω.... δεν πιστεύω ότι προσφέρει και κάτι άλλωστε.. Ραδιόφωνο μόνο στο αυτοκίνητο... Ειδήσεις etc internet...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.