NaGR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 απο carrefour ps3 40gb 389euro http://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_06-10-08/images_big/ELECTRIC_APPLIANCES_Page_1.jpg
tasgaz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 To αλλο πακετο με το Wifi router και τον ίδιο δίσκο ξέρετε τι router είναι? Αξίζει τον κόπο?
jabar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 απιστευτη τιμη για lg 42 6000 στο καρφ(τους εσκισε μιλαμε!!)scarlet 839? με δωρo dvd r lg dr-275... το επαληθευω σημερα γιατι την παρασκευη δεν το πιστευα... εκλεισα την τελευταια στο Μακεδονια με χρεωση 729!!!!!της τι-βι και 119 το dvdr...μαλλον θα πουληθει κανα 70 αρι...(το dvdr)..
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μόλις παρείγγειλα τρια πακέτα connx μέσω του site! Ας ελπίσουμε να μου τα στείλουν μαζί με τους σκληρούς!
ArisG88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μόλις παρείγγειλα τρια πακέτα connx μέσω του site!Ας ελπίσουμε να μου τα στείλουν μαζί με τους σκληρούς! Και τι ονοματα θα δωσεις και στα 3?
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αν με παρουν τηλ θα τους πω 3 όνοματα, ένα για την κάθε σύνδεση! Όταν έκανα την παραγγελία, έδωσα και 3 τηλέφωνα στα όποια θα ενεργοποιήσω τα connx αν είναι.
kwstas_pap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 αυτή η ΤΡΥΠΑ που έχει στο design η LG είναι ο λόγος που δεν την αγοράζω.. Τι κακογουστιά!!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αυτή εδώ την LG λέτε; http://www.bch.gr/tvDetail.php?more=42PG6000&table=tv_plasma
yannis18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Όπως φαίνεται, η τηλεόραση είναι η FULL HD: http://www.carrefour.gr/gr/c_06-10-08_ELECTRIC_APPLIANCES_gr.htm
SAMMIE Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 απο carrefour ps3 40gb 389eurohttp://www.carrefour.gr/ibm_temp/c_06-10-08/images_big/ELECTRIC_APPLIANCES_Page_1.jpg ΑΚΡΙΒΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ.......το τσιμπησα απο Saturn στα 300
ducatirulez Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Επιβεβαιώνω και εγώ για Πλαίσιο, πριν λίγο πήραμε 2 πακέτα με 1 φίλο Κανονικά όπως και στα Multirama, δεν υπογράφεις τπτ, δίνεις μόνο 1 σταθερό και τό όνομα στο οποίο ανήκει η σύνδεση, παίρνεις το Passportaki σου και φεύγεις Σούπερ προσφορά +1 (χρησιμοποιησε καποιος τον σκληρο?!Γιατι προσπαθω να αντιγραψω δεδομενα και μου λεει not enough disk space,παιζει κατι με το syghronize που εχει σαν επιλογη?):confused: thanx!
papeipa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μαγκες το χα κανει με την καμερα και τωρα το εκανα με το σκληρο... (ομολογω πως ηταν πιο εθκολο με το σκληρο -στο πλαισιο μου ζητησαν ενα ονομα και ενα σταθερο (και τα 2 on the fly τα σκεφτηκα) Ο σκληρος τα σπαει 3 χρονια εγγυηση και τωρα τον γεμιζω κανονικα με 720ρ με ταχυτητα 10ΜΒ το δευτερολεπτο (δουλευω σε εταιρια ISP)...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 H τηλεοραση ειναι φοβερη κ ειναι πολυ ανωτερη στα χαρακτηριστικα της κ απο εμφανιση απο πολλες αλλες ,Αυτη η τρυπα φιλε μου οταν κλεισεις το φως αλλαζει χρωμα(ειναι φοβερη) . Την εχω εδω κ ενα μηνα ,οσον αφορα για την προσφορα επειδη μου βγηκαν τα ματια εξω οταν την ειδα πηρα με τη μια τηλ.μου ειπαν οτι εγινε τυπογραφικο λαθος κ ειναι η 32' κ οχι η 42' σε τρια που πηρα γυρω μου στα δυο μου ειπαν αυτο κ στο τριτο που πηρα οτι δωσανε μερικες μεχρι που τους ειπαν να μην δωσουν αλλες λογω το λογο αυτο που σας ειπα.
ArisG88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχουν κομματια με τον δισκο ακομη. Εγω πηγα Πλαισιο αλλα δεν πηρα επειδη ειχε μονο για isdn γραμμες πακετα οποτε λεω ας περιμενω μια μερα να παρω κι ενα router PSTN να υπαρχει
panosvlass Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 +1 (χρησιμοποιησε καποιος τον σκληρο?!Γιατι προσπαθω να αντιγραψω δεδομενα και μου λεει not enough disk space,παιζει κατι με το syghronize που εχει σαν επιλογη?):confused: thanx! Για τσεκαρε αν ειναι NTFS το file system του. Αν οχι και ειναι FAT32 φορματ σε NTFS και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.