Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο e-shop φερνουνε dimmakia DDR! 1GB απο 49Ευρω!!(μεχρι 60)

Αλλα εξαφανιζονται συνεχια με το που τα φερνουνε οποτε δεν μπορω να βρω λινκ.Απλα ριχνεται ενα check φερνουνε αβερτα (απο ολες τις εταιριες)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι το eshop εχεις μνημες πολυ φθηνες και επωνυμες, ελπιζω μονο να μην τυχεις σε παρτιδα χαλασμενη..

Δημοσ.

Το Media Markt (στο Φάληρο σίγουρα) έχει high speed - έτσι γράφει - USB φλασάκια των 2GB στα 20 ευρώ, και USB bluetooth της Trust στα 9 ευρώ.

Δημοσ.

Τωρα ειδα μια ακομα διαφημηση απατη απο αλυσιδα καταστηματων ... που ελεγε για αγορες σε 48 δοσεις σε τιμες μετρητοις....Χαμηλα στην tv ελεγε οτι οι δοσεις γινοντε με τραπεζικο διακανονισμο και επιτοκιο 15% ετησιο...

0=15 πρωτη φορα ειδα !!!!

Δημοσ.

Ο Γιαννης Πλατανο εθιξε το προβλημα στην ριζα του. Στα ψιλα γραμματα που συνηθως περνανε με μικρα γραμματα στις τηλεοπτικες διαφημισεις η αν το παρατηρησετε στις ολοσελιδες καταχωρισεις η εντυπα των καταστηματων με ψιλα γραμαμτα πλαγια αριστερα...στο χερι μας ειναι να ψαχνομαστε περισσοτερο...

Δημοσ.
Ο Γιαννης Πλατανο εθιξε το προβλημα στην ριζα του. Στα ψιλα γραμματα που συνηθως περνανε με μικρα γραμματα στις τηλεοπτικες διαφημισεις η αν το παρατηρησετε στις ολοσελιδες καταχωρισεις η εντυπα των καταστηματων με ψιλα γραμαμτα πλαγια αριστερα...στο χερι μας ειναι να ψαχνομαστε περισσοτερο...

Μεχρι 12 ατοκες δοσεις εχω βρει στο Πλαισιο και αλλου...Παραπανω ποτε.

Δημοσ.
paidia ti lei to altec ido personal exi kali timi i oxi .vlepo kai 2 xronia internet. to pc omos einai kalo

http://infopcstore.gr/best/altec_ido_personal.html

το αναφέρει και ως παιχνιδομηχανή με 8400GS πάνω??? :eek:

-έλα Αλέκο! ναι έβαλα 8400GS και παίζω και MAME τώρα!!!! Ναι, ναι....

:lol::lol::lol:

δεν αξίζει σε καμμία περίπτωση τα λεφτά του νομίζω..

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πήγε το σαββατο ένας φίλος μου στη electroworld εδώ σαλονικη κ πήρε ένα εξωτερικό lacie 320 gb κ ενα πολυμηχανιμα hp f4180 κ από 190ε που κάνανε κ τα δυο επειδή λέει ήταν γνωστός του, τα πήρε 110ε. Μου φάνηκε για παπαρια αρχικά αλλά είδα την απόδειξη!!! Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στη τιμή -80ευρα, δε ξέρω αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά σε όλη τη φάση!!! Αρχικά σκέφτηκα μήπως ήταν κομμάτια από την έκθεση αλλά επέμενε ότι δεν ήταν!

Μπορεί να κάνει γνωστός τόσο μεγάλη έκπτωση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...