koprodogis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Προσωπικα δεν ξερω τα κολπα για παραγγελιες μεσω ιντερνετ αλλα το πλαισιο εχει On line συνδεση και "καιει" σειριακους πακετων σε τηλεφωνικα νουμερα οποτε λογικα θα σε παρουν τηλ πριν στα στειλουν. Παρε αν θες και ρωτα τους αυριο αν και δυσκολα
retzosd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Πολύ ωραία προσφορά. Γνωρίζει κανείς σε πόσο καιρό μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο? Είμαι δεσμευμένος για ένα 3μηνο ακόμη αλλά ο δίσκος θα με βόλευε πολύ. για σκληρο 250 γιγα ριξτε μια ματια εδω...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174681&catalog=22&category=69978046
koprodogis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Θεωρητικα μπορεις μεχρι να ληξει το πακετο δλδ κανα 2 χρονια αλλα το θεμα ειναι αν θα μας αφησουν να το παρουμε, το Multirama μας αφηνε το πλαισιο θα μαθουμε αυριο
vector4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Μήπως έχει κανείς το καινούργιο φυλλάδιο του Saturn να μου πει αν υπάρχει καμία προσφορά σε φωτογραφικές DSLR; Είναι πάντως απαράδεκτο μετά από τόσο καιρό λειτουργίας του καταστήματος να μην έχει εναργοποιηθεί ακόμα το site, έστω και μόνο για το φυλλάδιο, μια και δεν έχω δει και καμία διαφήμιση τους στην τηλεόραση.
ArisG88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Περιμενουμε λοιπον για οποιον παει Πλαισιο να δουμε τι θα του πουνε για το πακετο με τον δισκο. Αυτο με τον Γερμανο δλδ με 35 ευρω παιρνουμε router και πολυμηχανημα μαζι? Ισχυει σε ολα τα καταστηματα?
koprodogis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αρη για το πολυμηχανημα και ρουτερ σε γερμανο στο επιβεβαιωνω προσωπικα αλλα προσοχη γιατι δεν εχουν ολα τα καταστηματα το ιδιο ρουτερακι και εκει κανεις χαρτια
ArisG88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αρη για το πολυμηχανημα και ρουτερ σε γερμανο στο επιβεβαιωνω προσωπικα αλλα προσοχη γιατι δεν εχουν ολα τα καταστηματα το ιδιο ρουτερακι και εκει κανεις χαρτια Οποτε δλδ αναγκαστικα χαρτια για συνδεση ε? Οποτε το ξεχναμε, ηδη εχουμε μια συνδεση απο τον ΟΤΕ, την αλλη τι να την κανουμε Περιμενουμε να μαθουμε για το Πλαισιο τοτε
papeipa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 κωτσοβολος --> εξωτερικος σκληρος 1ΤΒ 99 ευρο fujitsu siemens και dvd player με upscaling 1080p kai hdmi 35....
ArisG88 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ξερουμε τι μαρκα ειναι το dvd player? Σε κανα φυλλαδιο εχει βγει?
koprodogis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Logik λεει στο φυλλαδιο, αντε ρε παιδες κανεις δεν πηγε πλαισιο? Μη τυχων πλακωσετε ολη στο καταστημα στο κεντρο στη θεσσαλονικη και μας παρουν χαμπαρι!!!
john_who Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Θεωρητικα μπορεις μεχρι να ληξει το πακετο δλδ κανα 2 χρονια αλλα το θεμα ειναι αν θα μας αφησουν να το παρουμε, το Multirama μας αφηνε το πλαισιο θα μαθουμε αυριο Ok το Πλαίσιο, στέλνεις την αίτηση μόνος σου, μόνο η κοπέλα μου ζήτησε ένα σταθερό νούμερο να το συνδέσει και ένα κινητό για να μου στείλει τον κωδικό που πρέπει να γράψω στην αίτηση πρίν τη στείλω... είχε πέσει το σύστημα, και δεν μπορούσε να συνδέσει τον κωδικό του κουτιού που πήρα με το τηλέφωνο που της έδωσα... -----Προστέθηκε 6/10/2008 στις 12 : 00 : 28----- Web camera plus SE Labtec στο Καρφούρ Μακεδονία 4.99 ? έχει καμιά πενηνταριά κομμάτια. http://www.pixmania.com/gr/gr/113104/art/labtec/webcam-plus.html
Tuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Επιβεβαιώνω και εγώ για Πλαίσιο, πριν λίγο πήραμε 2 πακέτα με 1 φίλο Κανονικά όπως και στα Multirama, δεν υπογράφεις τπτ, δίνεις μόνο 1 σταθερό και τό όνομα στο οποίο ανήκει η σύνδεση, παίρνεις το Passportaki σου και φεύγεις Σούπερ προσφορά
snik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δωσατε καποιου γνωστου σας το τηλ η οτι να'ναι; Χρειαζεται καμια ταυτοτητα μαζι η δινω μονο τηλεφωνο,ονομα της γραμης και εφυγα;
Tuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Άλλοι δίνουν ό,τι να ναι. Εγώ είχα δώσει του παπού μου στο χωριό, του πατρικού μου κλπ. Κανένα χαρτί, αριθμό σταθερού τηλεφώνου, όνομα του κατόχου της τηλεφωνικής γραμμής, το κινητό σου και έφυγες.
john_who Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δωσατε καποιου γνωστου σας το τηλ η οτι να'ναι;Χρειαζεται καμια ταυτοτητα μαζι η δινω μονο τηλεφωνο,ονομα της γραμης και εφυγα; Έδωσα ένα σταθερό από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ, και ένα κινητό που μου είχαν δώσει από τα καρφούρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.