Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
'Α ρε Κοπροδόγη! πού είναι οι προσφορές για Κόνεξ ? εκτός από το γερμανό δεν δίνει τίποτε κανείς άλλος...

Αστα να παν και εγω εχω απογοητευθει, δεν ειναι κατασταση αυτη, θελω να δωσω βρε αδερφε 33 ευρω και να παρω κατι των 100 ευρω και να μου πουν ρε κοροϊδο παλι conn-x Πηρες?

Μας πουλησαν τα multirama, εδω ηρθαν οι φοιτητες και αυτοι ουτε μια προσφορα, οχι τπτ ειχα απαιτησει να δωσουν 500αρι Lacie δισκο αλλα ....(λες και ειμαι καποιος!!!!:-().

τι να κανουμε πανε τα μεγαλεια, τωρα κανει κουμαντο το saturn και σπανια καμια προσφορα στο You.

Κριμα

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για σκληρο 250 γιγα ριξτε μια ματια εδω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1174681&catalog=22&category=69978046

Γιαννη θεε παρε την Παε, χμμμ λετε να μας το δωσουν? εγω δευτερα πρωι δεν προλαβαινω θα παει κανενας να μαθουμε?

ξερετε τα γνωστα κολπα και αντε γεια.

Εγω ειχα δει την προηγουμενη εβδομαδα και διναν ακομα ενα Mp3 turbo-x 4 gb.

Πειτε ποιος θα κανει το καλο?

Δημοσ.
Γιαννη θεε παρε την Παε, χμμμ λετε να μας το δωσουν? εγω δευτερα πρωι δεν προλαβαινω θα παει κανενας να μαθουμε?

λουκουμι ειναι για μενα αυτη η προσφορα :P διοτι ετσι και αλλιως θα επαιρνα ενα conn-x λογω μετακομισης σε καινουργια πολυκατοικια.

επειδη θα παρω το πακετο με το ασυρματο μοντεμ, ξερετε ποιο απο τα ΔΙΑΦΟΡΑ wi-fi μοντεμ του ΟΤΕ θα μου κατσει στο πακετο;

Δημοσ.
λουκουμι ειναι για μενα αυτη η προσφορα :P διοτι ετσι και αλλιως θα επαιρνα ενα conn-x λογω μετακομισης σε καινουργια πολυκατοικια.

επειδη θα παρω το πακετο με το ασυρματο μοντεμ, ξερετε ποιο απο τα ΔΙΑΦΟΡΑ wi-fi μοντεμ του ΟΤΕ θα μου κατσει στο πακετο;

Ωχ ωχ ωχδυστυχως εδω μαλλον εισαι ατυχος ή πολυ τυχαιρος.

Τα πακετα αυτα εχουν καποιο στανταρ εξοπλοισμο που ή σου τον στελνει ο οτε μετα ή ειναι μεσα στο πακετο, στο πλαισιο ισχυει το δευτερο και εκει αν δεν εχουν το νεο speedtouch 585 v7 ολα τα αλλα ειναι για τα μπαζα, αν θες καλο ρουτερ πανε γερμανο που δινει ασυρματο ρουτερ ή πολυμηχανημα ή με 35 ευρω και τα 2 μαζι.

Ρωτα τους καλυτερα τι εχει μεσα και πανε στο πλαισιο που εχουν νεα παρτιδα, πως θα το βρεις αυτο? πηγαινοντας δυστυχως στα καταστηματα κοντα σου

Δημοσ.
Ωχ ωχ ωχδυστυχως εδω μαλλον εισαι ατυχος ή πολυ τυχαιρος.

Τα πακετα αυτα εχουν καποιο στανταρ εξοπλοισμο που ή σου τον στελνει ο οτε μετα ή ειναι μεσα στο πακετο, στο πλαισιο ισχυει το δευτερο και εκει αν δεν εχουν το νεο speedtouch 585 v7 ολα τα αλλα ειναι για τα μπαζα, αν θες καλο ρουτερ πανε γερμανο που δινει ασυρματο ρουτερ ή πολυμηχανημα ή με 35 ευρω και τα 2 μαζι.

Ρωτα τους καλυτερα τι εχει μεσα και πανε στο πλαισιο που εχουν νεα παρτιδα, πως θα το βρεις αυτο? πηγαινοντας δυστυχως στα καταστηματα κοντα σου

Φτου γμτ μου γιατι μενω στα χανια και δεν εχει πλαισιο εδω...

μπορει να τους παρω τηλεφωνο απο δευτερα.

παντως ο σκληρος κανει 79 ευρωπουλα σκετος

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1134027&HYSKLIROSDISKOSTYPOS=2%2c5+inches&category=69978194&catalog=23

Δημοσ.
...αν θες καλο ρουτερ πανε γερμανο που δινει ασυρματο ρουτερ ή πολυμηχανημα ή με 35 ευρω και τα 2 μαζι.

είσαι σίγουρος , γιατί στο Γερμανό στην Όλγας δίνουν μόνο το ένα από τα δύο !!!

πες μου που το είδες να το κάνουν σε παρακαλώ, σώζουμε ένα φίλο...

Θα πάω εγώ Δευτέρα κατά τις 10, μέχρι τις 12 θα ξέρετε...

Δημοσ.

...

ετσι ειναι μονο ενα απο τα δυο και το ρουτερ ειναι της ψιλοπλακας(baudtek).

Δημοσ.

πες μου που το είδες να το κάνουν σε παρακαλώ, σώζουμε ένα φίλο...

Θα πάω εγώ Δευτέρα κατά τις 10, μέχρι τις 12 θα ξέρετε...

Εισαι τυχαιρος, το πηραμε απο τον γερμανο στην Οσια Ξενη στην παπαναστασιου, κοντα στο γυπεδο του αρη ειναι.Με 35 ευρω και τα 2 μαζι και μαλιστα το speedtouch 585 v7 οχι της πλακας που ειναι τα αλλα ρουτερ.

Περιμενω 1 η ωρα τη δευτερα να ποσταρεις για το δισκο παντως λογο εμπειριας να επιμενεις, προσωπικα περσυ το δεκεμβριο μου λεγαν δε γινετε παρα μονο αν κανουμε επι τοπου τα χαρτια και εσκασα μυτη μετα απο 5 μερες με απαντητικο mail απο οτενετ και μου δωσαν τοτε ενα 320αρι seagate εξωτερικο.Και καλα με δικη μου ευθυνη αν παει κατι στραβα με το ιντερνετ (το οποιο χρησιμοποιησα κανονικα και εληξε πριν 5 μερες)

Δημοσ.

Στο saturn δεν υπάρχει site έτσι? Γιατί ενδιαφέρομαι για οθονη 22" και εαν εβρισκα καμια προσφορα θα μου καλάρεσε..

Δημοσ.
προσωπικα περσυ το δεκεμβριο μου λεγαν δε γινετε παρα μονο αν κανουμε επι τοπου τα χαρτια

Και αν το παραγγείλω το πακέτο μεσω internet πως θα μου ζητήσουν να κάνω τα χαρτιά;

Σκέφτομαι άμα είναι να παραγγείλω 2-3 πακέτα μόνο και μόνο για τους σκληρούς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...