Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά με τη διαφορά μην τρελαίνεσαι γιατί πολλές φορές έχει απλά να κάνει με το τι θέλουν να πουλήσουν περισσότερο

(αυτό αποκλείοντας την περίπτωση να μην ξέρουν να ρυθμίσουν τον εξοπλισμό...)

πχ αν πας στο πλαίσιο της στουρνάρη οι eizo δείχνουν μαύρα χάλια, απαράδεκτα

δεν πρέπει να επηρεάζεσαι όμως από το κατάστημα για την αγορά σου αλλά από το προϊόν

+1

Αυτό το κάνουν οι πωλητές όχι τόσο στα μόνιτορ, αλλά στις τηλεοράσεις σίγουρα...

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πήγα σήμερα saturn τεράστιο μαγαζί για το τίποτα,είμαι σίγουρος ότι μετά από 1 μηνα θα ξεφουσκώσει,δεν θα αντέξει στο xρόνο όπως αυτό και το electroworld ,θα κλείσουνε ,με 2 προσφορες κράχτες δουλειά δεν γίνετε,ενασ οροφος εφτανε

ναι ρε σίγουρα έτσι με κράχτες δε γίνεται δουλειά αλλά το saturn στη γερμανία πουχα πάει έτσι ήταν. Όλα τα καταστήματα 2 τεράστιοι όροφοι και κάθε εβδομάδα βάζουν μια προσφορά (έτσι γίνεται στο 90% των καταστημάτων στη γερμανία βέβαια). ΔΛδ αν δε θες κάτι συγκεκριμένο σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου κάνει σε προσφορά. Βέβαια δε γίνεται όπως εδώ που γίνεται πανικός. Γι'αυτο και γω πιστέυω ότι το saturn δεν έχει πρόβλημα :mrgreen:B)

Δημοσ.

Εγω παντως απορω γιατι πηγανε και στηθηκανε παλι σημερα απο το πρωι.... Χθες ενταξει... υπηρχαν τεμαχια... αλλα σημερα???? Εκει ειναι οντως που γινομαστε προβατα...

Δημοσ.
Κανα νεο σημερα απο ελεκτρογουρλντ?Καμια καινουρια προσφορα?

To φυλλάδιο προσφορών των εγκαινίων ισχύει για εχθές και σήμερα (2 & 3

/10/2008). Οι προσφορές (αν μπορούμε να τις πούμε έτσι) είναι οι ίδιες. Απλά οι "κράχτες" έχουν εξαφανιστεί...

Δημοσ.

Εχω βαρεθει αυτους που μετα την Saturn εποχη κραζουν γιαυτους που πηγαν και στηθηκαν... Ελεος... Οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. εγω αυτο ξερω.... Η ζωη δεν ειναι δικαιη και δεν ειμαστε ολοι ιδιοι.. Μαγκες οσοι πηρανε 2-3 καλα πραγματακια που αξιζανε. Οι υπολοιποι που πηγαν απλα για να παρουν δεν ειναι αναγκη να κριθουν απο μας... Θα κριθουν μονοι τους απο το ποσο θα αντεξουν οι τσεπες τους... Αν αντεξουν.. μαγκια τους τοτε... Και βαζω στοιχημα οτι πολλοι απο αυτους που κραζουν ειτε δεν εχουν δυνατοτητα για αγορες ειτε δεν μπορουσαν να πανε στα εγκαινια, η πηγαν και δεν προλαβαν τιποτα...

Η ζωη ειναι του καθενος.. εκεινος την οριζει.. δεν χρειαζεται αλλους να του υποδειξουν

Για Ps3 δεν υπαρχει καμια προσφορα απο οσο ξερω... Πλεον συμφερουν αγορες μεσω EBay

Δημοσ.
Παιδια πηγα στο Saturn και ειχε την Eizo S2031W. ΜΙλαμε η οθονη ειναι απιστευτη. Επαιζαν και οι αλλες διπλα της και εβλεπα την διαφορα. Ομως γιατι εχει μονο 299 ευρο ενω ακομα και στο eshop 490 ευρο? Φοβαμαι μην ειναι κανα ελαττωματικο μοντελο. Λετε να παιζει καμια κομπινα?

Εγω παντως την πηρα πριν μια εβδομαδα απο το Saturn, και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!

Ζήτω οι προσφορες!

Δημοσ.
πήγα σήμερα saturn τεράστιο μαγαζί για το τίποτα,είμαι σίγουρος ότι μετά από 1 μηνα θα ξεφουσκώσει,δεν θα αντέξει στο xρόνο όπως αυτό και το electroworld ,θα κλείσουνε ,με 2 προσφορες κράχτες δουλειά δεν γίνετε,ενασ οροφος εφτανε

χαχα ψάξε λίγο να δείς τι εστί saturn στην ευρώπη..

Δημοσ.

ΞαναΠηγα σημερα ελεκτρο κ απο'τι ειδα απο τις προσφορες δεν ειχαν αφησει τιποτα για τιποτα.Επεσε συρμα οτι ηρθαν 2 φορτηγα κ ετρεξα σαν τρελος με την ελπιδα οτι εφεραν κ αλλα LG notebooks για να προλαβω.Οταν μπηκα ειδα οτι ολα τα προιονταειχαν επανελθει στις αρχικες τους τιμες κ ειδα ενα καινουριο λαπτοπ σε προσφορα του οποιου η μαρκα ηταν LENOVO κ η τιμη του εφτανε τα 450Ευρω.

Για να δουμε την επομενη βδομαδα που θα κλεινουν μια βδομαδα λειτουργιας του καινουριου καταστηματος ποσο κοσμο θα μαζεψουν.....

Δημοσ.
του οποιου η μαρκα ηταν LENOVO ...

Αυτή πάντως είναι καλή μάρκα. Είναι τα παλιά IBM.Αν είχε και καλούτσικα χαρακτηριστικά, ίσως να άξιζε...

Δημοσ.

Για καποιον που θελει εξωτερικο σκληρο εχει ο κοτσοβολος αυτόν τον σκληρο 99, μην σας μπερδευει τι λεει στο λινκ απλα φαινεται δεν εχουν αλλαξει την τιμη.

Δεν ειναι και καμια τρελη προσφορα αλλα σιγουρα οτι πιο φθηνο στο ενα τερα

Δημοσ.
Για καποιον που θελει εξωτερικο σκληρο εχει ο κοτσοβολος αυτόν τον σκληρο 99, μην σας μπερδευει τι λεει στο λινκ απλα φαινεται δεν εχουν αλλαξει την τιμη.

'Α ρε Κοπροδόγη! πού είναι οι προσφορές για Κόνεξ ? εκτός από το γερμανό δεν δίνει τίποτε κανείς άλλος...

Δημοσ.

Το Electro World που πήγα σήμερα έχει Western Digital στο 1ΤΒ.

Δημοσ.

ΝΟΚΙΑ Ν95 8gb 444Ε sto Media markt καλη τιμουλα για ενα απο τα ποιο πληρη κινητα της αγορας, και σκληρος δισκος 1 ΤΒ στα 111 Ε.;);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...