nos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σκηνές απείρου κάλους απο το πρωί στη Λ.Συγγρού... http://troktiko.blogspot.com/2008/10/last-year.html Τι να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 [offtopic] [...]Τι να πεις; [...] Χριστός ανέστη. [/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Σκηνές απείρου κάλους απο το πρωί στη Λ.Συγγρού...http://troktiko.blogspot.com/2008/10/last-year.html Τι να πεις; +1000000000 τι ναι αυτά ρε. Πως κάνουν έτσι. Εντάξει καταλαβαίνω ακριβεία και όλοι ψάχνουμε προσφορές αλλά όχι κ έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis panousis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Αμα παω ξανααυριο προκειται καμια αλλη καλη προσφορα για λαπτοπ θα βγαλουν αυριο η θα περιμενω σαν μαλακας παλι για το τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδια πηγα στο Saturn και ειχε την Eizo S2031W. ΜΙλαμε η οθονη ειναι απιστευτη. Επαιζαν και οι αλλες διπλα της και εβλεπα την διαφορα. Ομως γιατι εχει μονο 299 ευρο ενω ακομα και στο eshop 490 ευρο? Φοβαμαι μην ειναι κανα ελαττωματικο μοντελο. Λετε να παιζει καμια κομπινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Aρχικά να το σχολιάσουμε και ειμαστε οντως πρόβατα ως σφαγή με τις προσφορές των καταστημάτων. Βέβαια ολοι κοτούν την τσέπη τους και οι εταιρείες έκαναν την διαφήμισή τους τσάπα. Απο εκει και πέρα σίγουρα κάποια προιόντα λειτουργουν ως κράχτες για όλους . Σε οτι αφορά τον τύπο με τα 3 φορητά που είδες τα πούλαμε σε φόρουμ 340 ευρώ να βγάλει και λιγο κέρδος, δηλαδή 120 ευρώ. Καλα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 +1000000000τι ναι αυτά ρε. Πως κάνουν έτσι. Εντάξει καταλαβαίνω ακριβεία και όλοι ψάχνουμε προσφορές αλλά όχι κ έτσι... Και σιγά τις τρελές προσφορές πια...Μια φορά μου κατσε να βρίσκομαι σε μια Ηλεκτρονική όπου είχε βγάλει για κράχτη ενα dvd fidgi με 9.99? και μου χάλασε στους 3 μήνες. Εγω ξέρω οτι οσο υπάρχει ανταγωνισμός πάντα θα ξεφυτρώνει και μια άλλη ευκαιρία απο κάποιο άλλο κατάστημα,καμιά φορά και σε ακόμα καλύτερη τιμή απο τις αρχικές προσφορές.Οπότε σιγά μην κάτσω να περιμένω με τις ώρες στην ουρά,κινδυνεύοντας ακόμα και να ποδοπατηθώ ώστε να παίξω το παιχνίδι εντυπώσεων που θέλει να με βάλει να συμμετέχω ο κάθε παπάρας που ανοίγει ενα νεο κατάστημα. ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Aρχικά να το σχολιάσουμε και ειμαστε οντως πρόβατα ως σφαγή με τις προσφορές των καταστημάτων. Βέβαια ολοι κοτούν την τσέπη τους και οι εταιρείες έκαναν την διαφήμισή τους τσάπα. Απο εκει και πέρα σίγουρα κάποια προιόντα λειτουργουν ως κράχτες για όλους . Σε οτι αφορά τον τύπο με τα 3 φορητά που είδες τα πούλαμε σε φόρουμ 340 ευρώ να βγάλει και λιγο κέρδος, δηλαδή 120 ευρώ. Καλα ειναι... Αυτό που με τρομάζει είναι που προσπαθεί να ...μάθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παιδια πηγα στο Saturn και ειχε την Eizo S2031W. ΜΙλαμε η οθονη ειναι απιστευτη. Επαιζαν και οι αλλες διπλα της και εβλεπα την διαφορα. Ομως γιατι εχει μονο 299 ευρο ενω ακομα και στο eshop 490 ευρο? Φοβαμαι μην ειναι κανα ελαττωματικο μοντελο. Λετε να παιζει καμια κομπινα? κάτι ακούστηκε ότι τις φέρνουν από Γερμανία και έτσι γλυτώνουν αρκετά... εγγύηση παίζει κανονικά αλλά όχι η 0 pixel τους πρώτους 6 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 [οfftopic] Μπολικα megapixel η φωτο με τα προβατα... [offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talisman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 αυτο ξαναπες το! ψαχνω dvd player που να παιρνει usb [γινεται να παιζει κ ταινιες απο το stickακι των 700mb χωρις μετατροπη?] Διαβασε εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269186 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Παιδια πηγα στο Saturn και ειχε την Eizo S2031W. ΜΙλαμε η οθονη ειναι απιστευτη. Επαιζαν και οι αλλες διπλα της και εβλεπα την διαφορα. καλά με τη διαφορά μην τρελαίνεσαι γιατί πολλές φορές έχει απλά να κάνει με το τι θέλουν να πουλήσουν περισσότερο (αυτό αποκλείοντας την περίπτωση να μην ξέρουν να ρυθμίσουν τον εξοπλισμό...) πχ αν πας στο πλαίσιο της στουρνάρη οι eizo δείχνουν μαύρα χάλια, απαράδεκτα δεν πρέπει να επηρεάζεσαι όμως από το κατάστημα για την αγορά σου αλλά από το προϊόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trojan21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 πήγα σήμερα saturn τεράστιο μαγαζί για το τίποτα,είμαι σίγουρος ότι μετά από 1 μηνα θα ξεφουσκώσει,δεν θα αντέξει στο xρόνο όπως αυτό και το electroworld ,θα κλείσουνε ,με 2 προσφορες κράχτες δουλειά δεν γίνετε,ενασ οροφος εφτανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Πήγα και εγώ το απόγευμα μιας και ήθελα μια σκούπα και μια καφετιέρα για δώρο, αλλά τελικά κατέληξα στον Κρόνο για να τσεκάρω και την Eizo HD2421W που είχα δει στο φυλλάδιο. Το μαγαζί έιχε και αυτό αρκετό κοσμο, όχι βέβαια την αθλιότητα της 1ης μέρας.. Τελικά πήρα την καφετίερα, παραλίγο να πάρω και μια σκούπα (την άφησα στο ταμείο) και βέβαια την Eizo που ζαχάρωνα, μιας και η Eizο 1910S που είχα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μου φαινόταν πλεόν too small ... Παιδιά δεν ξέρω αν μπορείτε να τη βρείτε φθηνότερα αλλά για 750 ευρώ είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ monitor (το πλαίσιο το έχει 1089?)... εγγύηση και manuals κανονικά στα ελληνικά!! Στη συνέχεια αφού άφησα τα πράγματα στο αυτοκίνητο στο γκαράζ, πέρασα απέναντι στο Electroworld μπας και πάρω τη σκούπα των 85 ευρώ και την κορνίζα αλλά η ουρά ήταν τεράστια και κάποιοι ηλικιωμένοι αρπάζονταν με τους σεκιουριτάδες... Τελικά δεν περίμενα και σκέφτηκα μήπως έμπαινα από το parking, το οποίο όμως δεν υπήρχε πουθενά, παρά τους 2 κύκλους που έκανα! μήπως ήταν μούφα ?? πάντως το μισό μαγαζί ήταν ακόμα γιαπί .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 πήγα σήμερα saturn τεράστιο μαγαζί για το τίποτα,είμαι σίγουρος ότι μετά από 1 μηνα θα ξεφουσκώσει,δεν θα αντέξει στο xρόνο όπως αυτό και το electroworld ,θα κλείσουνε ,με 2 προσφορες κράχτες δουλειά δεν γίνετε,ενασ οροφος εφτανε ετσι, τα έχω πει και εγώ αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.