alexzzz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ συμφωνώ. Και όπως έλεγα σε εκείνο το τόπικ για το stock του πλαισίου, από Καβάλα είμαι... μόνο έτσι θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και εγώ την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ξέρουμε πότε ξαναέχει εγκαίνια μεγάλο κατάστημα, να παραιτηθώ από τη δουλειά? Πάντως, εγώ και να ήθελα, από τις 37άρες Samsung που βρήκα την προηγούμενη Παρασκευή στο Saturn, δεν θα μπορούσα να πάρω πάνω από 2, (μία για εμένα και μία για ένα φιλαράκι μου) καθώς δεν χωρούσαν στο αυτοκίνητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ...Πάντως, εγώ και να ήθελα, από τις 37άρες Samsung που βρήκα την προηγούμενη Παρασκευή στο Saturn, δεν θα μπορούσα να πάρω πάνω από 2, (μία για εμένα και μία για ένα φιλαράκι μου) καθώς δεν χωρούσαν στο αυτοκίνητο. Ανοργάνωτο σε κόβω.Αντί να αγκαζάρεις έναν Γκοτζαμάνη (παλαιά Δ.Χ....) πήγες και συ με το Ι.Χ. σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ανοργάνωτο σε κόβω.Αντί να αγκαζάρεις έναν Γκοτζαμάνη (παλαιά Δ.Χ....) πήγες και συ με το Ι.Χ. σου... :lol: Γι' αυτό σας λέω, πείτε πότε θα ξανακάνει εγκαίνια μεγάλο πολυκατάστημα, να έχω κανονίσει φορτοταξί. Θα έχω κλείσει τις 2 λωρίδες ανόδου της Συγγρού, θα έχω κλείσει τον παράδρομο της Αμφιθέας, αλλά στα @@ μου εμένα, εδώ είναι Ελλάδα και το κεφάλαιο είναι υπεράνω και του ΚΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 :lol: Γι' αυτό σας λέω, πείτε πότε θα ξανακάνει εγκαίνια μεγάλο πολυκατάστημα, να έχω κανονίσει φορτοταξί. Θα έχω κλείσει τις 2 λωρίδες ανόδου της Συγγρού, θα έχω κλείσει τον παράδρομο της Αμφιθέας, αλλά στα @@ μου εμένα, εδώ είναι Ελλάδα και το κεφάλαιο είναι υπεράνω και του ΚΟΚ. Για να μπεις τελευταιος... Εγω ομως...Θα χω αντισκηνο πριν ακομη το φτιαξουν το καταστημα,οταν θα ναι στα μπετα...και μετα θα σου πουλησω τη θεση μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 μια χαρα τα πουλησε το παλικαρι, 340 ευρω. Δηλαδη ποσο επρεπε να τα δωσει? Καποιοι αλλοι στη θεση του θα τα εδιναν 400+ ευρωπουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πήγα, περίμενα 15 λεπτά στην ουρά για να μπω (μπαίνουν κατά ομάδες), ανέβηκα να πάρω την κάρτα μνήμης που ήθελα (είχε υποτίθεται προσφορά την Lexar SDHC 8GB Class 6 στα ?8,99) και βλέπω ότι έχει μία υποδεέστερη (Class 2 και με χειρότερη εμφάνιση) στην ίδια τιμή. Και μου λέει ο πωλητής: "Ναι, ξέρετε είναι λάθος η φωτογραφία στο φυλλάδιο. Αυτή είναι η κάρτα. Δεν φταίμε εμείς αλλά αυτός που τύπωσε το φυλλάδιο...". Τέσπα την πήρα (μουσική έτσι κι αλλιώς θα βάλω μέσα και δεν θα σβήνω-γράφω συχνά) για να μην πω ότι πήγε και χαμένος ο κόπος μου... Είναι όμως απατεωνιά για να μην πω άλλη λέξη... Το ίδιο ίσχυε και για ένα DVD σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό των ?9,99 (το οποίο φυσικά είχε εξαντληθεί) και το έδινα γύρω στα ?27 αν θυμάμαι καλά... Αθάνατη ελληνική κουτοπονηριά... Φανταστείτε με τα specs των προσφορικών συσκευών τι θα γίνεται (laptop, TV κ.τ.λ.). Ίσως και εκεί να έχουν κάνει κανένα "τυπογραφικό" λαθάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 το dvd με τα 10? υπαρχει ακομη? 1που μπήκα μέσα τα είχαν πάρει όλα και προωθούσαν κάτι ίδιας μάρκας με 19.99 ευρώ( αποκλείεται να είχαν 1000 κομμάτια και να μην είχε μείνει τπτ. Μάλλον μλκίες έλεγε το φυλλάδιο όσον αναφορά τα τεμάχια...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 παιδια απο λευκες συσκευες εχει μεινει τιποτα, εννοω για το πλυντηριο στα 99ευρο μην τρεχω τσαμπα. επισης ξερει καποιος αν στο στελνουν ή επειδη ειναι προσφορα το περνεις εκεινει την στιγμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θα εχουν παραδοση αλλα λογικα με καποια χρεωση.. Αν εχουν μεινει τεμαχια αγνωστο... Εχει κανεις εικονα τι εγινε με τις 46αρες? Φυγανε οπως και οι 40αρες του Σατουρν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ampalon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πάντως, εγώ και να ήθελα, από τις 37άρες Samsung που βρήκα την προηγούμενη Παρασκευή στο Saturn, δεν θα μπορούσα να πάρω πάνω από 2, (μία για εμένα και μία για ένα φιλαράκι μου) καθώς δεν χωρούσαν στο αυτοκίνητο. Κι εγω ειχα αγγαρεψει κοσμο και κοσμο να παει να μου παρει μια αλλα κανεις δεν εβρισκε.Τελικα την Δευτερα επεσε φυλλαδιο του media markt της Λαρισας στα χερια μου και την ειχε 500?.Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε εχει 48 κομματια ακομα.Παω μετα απο μια ωρα και ειχαν μεινει 15.Εξω ενω προσπαθουσαμε να την βολεψουμε στο αμαξι (πολυ γκουμουτσα!) ερχεται ενας κυριος με σχοινι και τελος παντων μας βοηθησε.Τελικα ηταν ο διευθυντης.Του πα για την προσφορα του saturn και απαντησε οτι κι αυτος απο κει τις πηρε.Ηξερε τον διευθυντη του καταστηματος και επειδη η προσφορα που ειχε παρει απο τη samsung ηταν πολυ καλη πηρε κι αυτος (της Λαρισας) καποια κομματια τα οποια του τα ζητουσε μετα πισω λογω του πανικου που γινοταν...Αυτος παντως με τα 500? που την εδινε ειπε οτι εχει κερδος ενω ο αλλος τη χρηματοδοτησε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Θα εχουν παραδοση αλλα λογικα με καποια χρεωση.. Η παράδοση οποιασδήποτε συσκευής γίνεται δωρεάν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis panousis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 3 φορες πηγα σημερα στην συγγρου:Μια το πρωι,που παραλιγο να γινω πιτα απο τα σπρωξιδια,μια το μεσημερι ,που πηγα να αλλαξω μια καρτα μνημης που πηρα κ τελικα δεν την αλλαξα κ μια τριτη τωρα το απογευμα ,που ηλπιζα να εχει χαλαρωσει λιγο η κινηση κ τελικα ηταν χειροτερα απο το μεσημερι. Γιατι τοσος πολυς κοσμος ρε παιδια? Μηπως τους σφυριξε κανεις καμια προσφορα η μηπως περιμενουν να βγαλουν κανενα απομειναρι απο το LG notebook των 300Ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Και γω πήγα τελικά στον κρόνο, αλλά όχι στο ew στο οποίο η κατάσταση ήταν άθλια. Ακόμα και στις 2 που πήγα είχε καμιά 400αρα άτομα σα τα ζώα μαντρωμένα να περιμένουν να μπούνε. Τέτοια ώρα έτσι κ αλλιώς όλα θαχαν τελειώσει. Στο κρόνο πήρα το ASUS X51RL 500E, σωρίς να ξέρω ότι είναι φτηνότερο από αλλού. όποιος ενδιαφέρεται είχε καμιά 70αριά στις 2:30 που έφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis panousis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Παντως το οτι επαιρνε ο καθενας οσα αποθεματα ηθελε ηταν μεγαλη μαλακια.Ημουν στο ταμειο κ ειδα εναν τυπο με τρια λαπτοπ.Παντως αποκλειεται να εξαφανιστηκαν ολα απο νωρις γιατι στις 10.μιση που περιμενα κ εγω στην σειρα ειδα αυτον τον τυπο κ αλλα δυο παιδια που ειχαν στα χερια τουσ αυτο το περιζητητο νοτεμπουκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.