Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
8 Το πρωι παντως ειχε 200 ατομα μολις... Καμμια σχεση με Κρονο οπου εγινε πανικος...

Το μεσημερακι θα πηγαινεις χαλαρα εκει... Δεν εχει και κανενα τρελο κραχτη...

Σε άλλο κατάστημα θα ήσουν γιατί φίλος μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι 7:30 ήταν τουλάχιστον 400-500 άτομα (καμιά σχέση με Saturn που είχε πολύ λιγότερο κόσμο και μάζεψε μετά τις 8:00 πολύ κόσμο) - μάλλον φταίνε τα φυλλάδια του Κωτσόβολου που γεμίζει την Αθήνα...

Μάλιστα λίγο αργότερα ο κόσμος λόγω μ@λ@κίας των security πέρασε το διάδρομο με τα κιγκλιδώματα και ξεχύθηκε μπροστά στην είσοδο του καταστήματος σε αλλόφρονη κατάσταση με τις πόρτες ακόμα κλειστές... Ανεβοκατέβαζαν τα ρολά να σταματήσουν τον κόσμο από το να χυμήξει μέσα...Τριτοκοσμικά πράγματα :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To καταστημα ειχε ανοιξει απο τις 6.00-6.15 οσοι ηταν εκει προλαβαν και πηραν οτι ηθελαν, οι υπολοιποι απλα περιμεναν μεσα στην βροχη (και εγω μεσα σε αυτους :mad:), και το μονο που γινοταν ηταν να ανοιγουν καθε 20 λεπτα τα ρολλα να μπαινουνε μεσα 20-30 ατομα και να κατεβενουν τα ρολλα παλι...

Απολυτη ξεφτιλα με σπρωξιες, φωνες, καντηλια και κλοτσιες με τους securitαδες :-(

Ολοι οι απογοητευμενοι πεταχτηκαν απεναντι στην Saturn με αποτελεσμα να γινεται κι εκει της ποπης...

Οποιος θελει να παει θα κατσει με τις ωρες στην ουρα και δεν θα παρει και τιποτα, καλυτερα λοιπον να κατσει σπιτι του !!!

Ολοι οι απογοητευμενοι πεταχτηκαν απεναντι στην Saturn με αποτελεσμα να γινεται κι εκει της ποπης...

Οποιος θελει να παει θα κατσει με τις ωρες στην ουρα και δεν θα παρει και τιποτα, καλυτερα λοιπον να κατσει σπιτι του !!!

Ακόμα και τώρα δλδ για να μπεις γίνεται χαμός??

Έχει μείνει τπτ??? Ή όλα τα πήρανε??? όχι από τις υπερπροσφορές αλλά και από πιο απλά?? στον κρόνο

To καταστημα ειχε ανοιξει απο τις 6.00-6.15 οσοι ηταν εκει προλαβαν και πηραν οτι ηθελαν, οι υπολοιποι απλα περιμεναν μεσα στην βροχη (και εγω μεσα σε αυτους :mad:), και το μονο που γινοταν ηταν να ανοιγουν καθε 20 λεπτα τα ρολλα να μπαινουνε μεσα 20-30 ατομα και να κατεβενουν τα ρολλα παλι...

Απολυτη ξεφτιλα με σπρωξιες, φωνες, καντηλια και κλοτσιες με τους securitαδες :-(

Σοβαρα μιλας??? Βεβαια οι πρωινοι ηταν οι τυχεροι... δεν στριμωχτηκαν καθολου και πηραν οτι θελανε χωρις πανικο

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 11 : 26 : 03-----

Σε άλλο κατάστημα θα ήσουν γιατί φίλος μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι 7:30 ήταν τουλάχιστον 400-500 άτομα (καμιά σχέση με Saturn που είχε πολύ λιγότερο κόσμο και μάζεψε μετά τις 8:00 πολύ κόσμο) - μάλλον φταίνε τα φυλλάδια του Κωτσόβολου που γεμίζει την Αθήνα...

Μάλιστα λίγο αργότερα ο κόσμος λόγω μ@λ@κίας των security πέρασε το διάδρομο με τα κιγκλιδώματα και ξεχύθηκε μπροστά στην είσοδο του καταστήματος σε αλλόφρονη κατάσταση με τις πόρτες ακόμα κλειστές... Ανεβοκατέβαζαν τα ρολά να σταματήσουν τον κόσμο από το να χυμήξει μέσα...Τριτοκοσμικά πράγματα :fear:

Ο φιλος σου ειναι υπερβολικος... Ειναι διαφορετικο να το δεις μετα ματια σου και αλλιως να στο πουνε.. Η κινηση και ο χαμος εκει εγινε λογω του τροχαιου κυριως...

Καλά, βασικά το flame πρέπει να πάει στο Electroworld που και καλά πουλούσε αυστηρά ένα κομμάτι στον καθένα.

Ο τύπος έκανε αυτό που θα έκανε κάθε έξυπνος νεοέλληνας:

Πήγε, στήθηκε από το πρωί και για μία ταλαιπωρία 3 ωρών, έβγαλε 150?.

Καλή φάση.

Μπραβο στο παλικαρι, κριμα που δεν προλαβα να παρω για μια φιλη μου.

Τζαμπα τα εδινε και δε σηκωνω κουβεντα, ζητουσε 40 ευρω για τον κοπο του, το χρονο του αι τα μεταφορικα μεσα.

Αλλα ειναι μεγαλος αλητης κατα τα αλλα,

Χαθηκε ο κοσμος να παρει 10? τι θα κανουμε εμεις κλεφτες θα γινουμε?Θελουμε και εμεις, να ξαναπαει!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...