louben Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 πΑντως κατι μου λεει οτι τα πραγματα αυριο στο electroworld(αν ανοιξει τελικα) θα ειναι πολυ χαλαρα............ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 πΑντως κατι μου λεει οτι τα πραγματα αυριο στο electroworld(αν ανοιξει τελικα) θα ειναι πολυ χαλαρα............ και γω το ίδιο πιστεύω. Λογικά θα ανοίξει, εφόσον έχει βγάλει και φυλλάδια. Αν δεν ανοίξει θα φάει τρελό κράξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πολυ μεγαλη ψυχροτητα διαπιστωνω ως προς τις προσφορες του electroworld. Ας ελπισουμε σε μια καλη αντιδραση του κρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Neuron, 1 φορά είχα κάνει το λάθος να πάω. Μη κάνεις καν το κόπο, δε ξέρεις τι θα σου κάτσει, μια στις τόσες μπορεί να πετύχεις κάτι καλό, αλλά αν δεν είσαι δίπλα στη Μεταμόρφωση μπορεί να απογοητευτείς. +1 δεν αξιζει την ταλαιπωρια.Μια φορα πηγα και εγω και οταν καταφερα να φτασω δεν υπηρχαν αυτα που εψαχνα.Δεν μπορουν να ανανεωνουν αμεσως το site για τη διαθεσιμοτητα και πολυ πιθανον ειναι να χασεις το χρονο σου αδικα.Αν τυχει να εισαι εκει κοντα μπες μεσα,αλλιως ξεχνα το.Χανει παντως το πλαισιο που το πηγαν εκει το stock house.Στο κεντρο θα βολευε πολυ περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 κανα νέο απ'το μέτωπο?? ξέρει κανείς αν έχει κόσμο στη συγγρού γιατί θέλω να πάω στον κρόνο μετά και λέω μη μπλέξω στις ορδές των προσφοροκυνηγών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Έχω στα χέρια μου το φυλλάδιο εγκαινίων του Electroworld. Οι προσφορές δεν είναι κακές, αρκετά τίμιες θα έλεγα. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΑ διαθέσιμα κομμάτια από το κάθε προσφορικό προϊόν (150-200 τεμ.) πλην του DVD των ?9,99 που υπάρχει διαθεσιμότητα 1000 τεμαχίων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 κανα νέο απ'το μέτωπο??ξέρει κανείς αν έχει κόσμο στη συγγρού γιατί θέλω να πάω στον κρόνο μετά και λέω μη μπλέξω στις ορδές των προσφοροκυνηγών Κάτσε στα αυγά σου Μόλις με πήρε φίλος που πήγε από της 8.00 ενώ το μαγαζί ανοίγει κανονικά στις 9.00. Ήδη από της 8.00 γίνεται χαμός από κόσμο (περισσότερος κατάλαβα από saturn) ενώ το μαγαζί άνοιξε στις 8.30 με το κλασικό μπούγιο να μπαίνει τρέχοντας μέσα και τα laptop να εξαφανίζονται σε 3 λεπτά. Νομίζω κατέβασαν και τα ρολά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 xaxa έτσι έτσι όπως αυτές που μπαίνουν στα μαγαζιά με τα νυφικά και παίζουν ξύλο. Ε κατά τις 12 δε θα χει πέσει ο κόσμος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ε κατά τις 12 δε θα χει πέσει ο κόσμος?? Nωρίς είναι και στις 12 φίλε μου. Έτσι κι αλλιώς μέχρι εκείνη την ώρα δεν θα υπάρχει τίποτα από τους κράχτες. Θα σου πρότεινα να πας μια βολτίτσα κατά τις 15:00-16:00 που θα είναι περιορισμένη η κίνηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 σωστός, thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 8 Το πρωι παντως ειχε 200 ατομα μολις... Καμμια σχεση με Κρονο οπου εγινε πανικος... Προσοχη παιδια εγινε και ενα τρακαρισμα και εχει απιστευτη κινηση.... Το μεσημερακι θα πηγαινεις χαλαρα εκει... Δεν εχει και κανενα τρελο κραχτη... Το Ps3+Sony40" ο καλυτερος συνδυασμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Φρέσκα νέα από φίλο που είχε πάει από τις 7...PS3 τέλος,laptop τέλος...Πήρε μόνο 1 PS3,2 οθόνες και ένα tower...ήταν στα ταμεία πριν από 5 λεπτά...Πάρα πολύς ο κόσμος που δεν είχε μπεί μέσα...Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Πήγε πάλι η πίστωση σύννεφο... Πότε θα δω κατάστημα να έχει ξεχωριστά ταμεία για πιστωτικές και μετρητά, να πάω να ευχαριστηθώ βόλτα...με τους @#@! του Σάτουρν που περιμέναμε 3ς ώρες ταμείο γιατί 1/100 έδινε μετρητά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Όλη η Αμφιθέας είναι μποτιλιαρισμένη. Από Ποσειδώνος, μέχρι Συγγρού δεν κινείται τίποτα (πέρα από τις μηχανές ). Οι ηλίθιοι έχουν κλείσει τον παράδρομο που βγάζει από την Αμφιθέας στη Συγγρού και εκτρέπουν τα αυτοκίνητα κάτω από τη γέφυρα πρός Καλλιθέα, αλλά δεν έχω καταλάβει πώς στο διάλο θα ξαναβγεί ο άλλος στην άνοδο της Συγγρού από εκεί. Τεσπα, σε 1 εβδομάδα πάλι κανονικές τιμές θα έχουν όλοι, οπότε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Γύρισα άπρακτος.Πολύς κόσμος,ουρές,κίνηση στη Συγγρού και απ' τις δύο πλευρές και ένα ψιλόβροχο (=ο καλύτερος pusher του ορθοπεδικού) να μου δίνει την εντύπωση "πέφτω-δεν-πέφτω-μαζί μου-και-ο-διπλανός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.