Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

επιμενω..

(αντιγραφη απο eshop.gr)

Το Stock House του E-shop.gr είναι γεγονός!

Εδώ θα βρείτε προϊόντα που για διάφορους λόγους θεωρούνται χρησιμοποιημένα και προσφέρονται σε τιμές ευκαιρίας.

Τι όμως ορίζεται ως χρησιμοποιημένο?

Από οποιοδήποτε προϊόν μας έχει επιστραφεί άθικτο π.χ. απλά με ανοιγμένη συσκευασία, οπότε και δεν μπορεί να μεταπωληθεί ως καινούργιο, ως ένα προϊόν που φέρει κάποια μικρή φθορά π.χ. γρατζουνιά, που όμως δεν επηρεάζει την απόδοσή του. Κάθε προϊόν έχει ελεγχθεί και συνοδεύεται από αναφορά τεχνικού μας για την ακριβή κατάστασή του, ενώ για να είστε βέβαιοι για την ποιότητα των προϊόντων του Stock House μας, όλα τα προϊόντα φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας, κατ' ελάχιστο ένα μήνα, από την E-SHOP.GR A.E.

Δημοσ.
καλα ρε,δινουν οθονη με 25 ευρα φτηνοτερη απο την κανονικη τιμη της κι αντι για 3 χρονια εγγυηση εχει 2 μηνες;;καλα πλακα μας κανουν;\

κι επισης,αν στειλεις την οθονη στην αντιπροσωπεια που το ξερουν οτι ηταν απο stock και δεν ηταν με κανονικη,κλειστη συσκευασια οταν την αγορασες???

Nαι είναι ελεεινοί!Μας θεωρούν χαζούς μάλλον...:confused:

Δημοσ.

Πάνω στην απόδειξη θα έχει σφραγίδα προϊόν stock και θα αναφέρει το χρόνο εγγύησης... Συστήνω να μην το δοκιμάσετε...

Δημοσ.

παιδια ακουστε κατι ενδιαφερον(εγω τουλαχιστον δεν το ηξερα).Πηγα σημερα στον Κωτσοβολο και μια γνωστη μου μου ειπε οτι ολες οι προσφορες του Electroworld ισχυουν ΚΑΙ στον Κωτσοβολο.ΠΑραγγελνεις κατι απο το νετ και αν δεν υπαρχει κοντα electroworld το παραλαμβανεις απο τον Κωτσοβολο.

Not bad.Εννοειται οτι οι προσφορες των εγκαινιων ισχυουν μονο στα συγκεκριμενα καταστηματα.

Δημοσ.

Λεω να παω αυριο να στηθω στην ουρα του electroworld για να παρω το ψυγειο και το πλυντηριο με τα 99 ευρω!

Αληθεια τι ωρα ανοιγει?

Δημοσ.
ΠΑραγγελνεις κατι απο το νετ και αν δεν υπαρχει κοντα electroworld το παραλαμβανεις απο τον Κωτσοβολο.

Ναι, ανέκαθεν ίσχυε αυτό...

Δημοσ.

πόσα άτομα θα έχουν μαζευτεί μέχρι τις 10 το πρωί αύριο έξω από το ElectroWorld άραγε;;

λέτε να ξαναζήσουμε σκηνικά Saturn ή δεν θα υπάρξει η αναμενόμενη ανταπόκριση;

είμαι περίεργος να δω!

Δημοσ.

Neuron, 1 φορά είχα κάνει το λάθος να πάω. Μη κάνεις καν το κόπο, δε ξέρεις τι θα σου κάτσει, μια στις τόσες μπορεί να πετύχεις κάτι καλό, αλλά αν δεν είσαι δίπλα στη Μεταμόρφωση μπορεί να απογοητευτείς.

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια.Το laptop που δινει στο ELECTROWORLD ειναι το ιδιο με εκεινο που εδιναν στο SATURN σε οσους δεν προλαβαν το αλλο με τα 300E?Και γιατι πιστευετε πως δεν αξιζει?Το μονο μειονεκτημα πιστευω ειναι ο coreduo εναντι του core2duo των αλλων κατα πολυ ακριβοτερων laptop :rolleyes:

Δημοσ.

οχι του saturn ειχε καλυτερη καρτα γραφικων ati,hdmi,5 cr,και στην αγορα εξω κανει γυρω στα 730 .το μονο υπερ της προσφορας του e500 του electro ειναι η 15 οθονη του σε σχεση με την 13 του e300;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...