aiantas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 χμμμ ενδιαφερον...θα προσεχουμε !!! Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αίαντα... λάπτοπ είχα κλείσει και τα κάκαλαμ πήρα. Και από τρόπους... άλλο τίποτα. Σε απλά Ελληνικά μου είπαν αν κόψω τον λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 ok φιλε, θα το εχουμε υποψιν μας. Πολυ κακο για μια τοσο μεγαλη εταιρεια να μην εχει καλη εξυπηρετηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MINDER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Προσφορα παντως you crazy που εκανα παραγγελια βλεπω και εχει αποσταλει κανονικα και θα την παραλαβω σημερα ... αφορα τα πολυμηχανηματα που ειχε το σαββατο. Δεν αποκλειω να παιζει κατι πονηρο σε περιπτωσεις με λαπτοπ αλλα πολλα μπορει να υποθεσει κανεις ... πχ να φευγουν αμεσως τετιες προσφορες γιατι πολλοι ειναι που περιμενουν μολις βγουν και αμεσως παραγγελνουν και ισως καποιοι μεχρι να το αποφασισουν να συμπληρωσουν την φορμα παραγγελιας να εχουν εξανεμιστει τα κομματια της προσφορας. Οποτε λογικα δεν τους τα στελνουν. Εγω το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι η παραγγελια της προσφορας τσεκαρα και ερχετε και θα κανω παραλαβη σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο ισχυεί ακόμα?κι αν ναι σε ποια καταστήματα? Nαι, ισχύει από εχθές Δευτέρα για 1 εβδομάδα. Δεν νομίζω πάντως να έχουν και πάρα πολλά κομμάτια. Ισχύει για όλα τα καταστήματα του Κωτσόβολου αλλά δεν το έχουν όλοι ετοιμοπαράδοτο. Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpos...postcount=1995 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 1 και σημερα και το Electroworld ειναι ακομα γιαπι.... Καποια εταιρια (η κατασκευαστικη) θα φαει τρελο προστιμο για αργοπορια παραδοσης εργου και καποια αλλη (ElectroWorld) θα φαει τρελο κραξιμο που διαφημιζε εγκαινια και δεν θα ανοιξει στην ωρα τους... Παντως προβλεπω τρελα χαμογελα απο τους γειτονες τους ( Saturn) Αληθεια εχει παει κανεις Saturn τελευταια? ή ξεφουσκωσε εντελως το θεμα? Απο τιμες τι παιζει? Ευτυχως που υπαρχει και το e-shop που ειναι σταθερη αξια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 1 και σημερα και το Electroworld ειναι ακομα γιαπι.... Καποια εταιρια (η κατασκευαστικη) θα φαει τρελο προστιμο για αργοπορια παραδοσης εργου και καποια αλλη (ElectroWorld) θα φαει τρελο κραξιμο που διαφημιζε εγκαινια και δεν θα ανοιξει στην ωρα τους... Παντως προβλεπω τρελα χαμογελα απο τους γειτονες τους ( Saturn) . όπως είπε και ο orfeus πιο πάνω To electroworld θα ανοιξει στην ωρα του.Το κτιριο ειναι γιαπι,γιατι ειναι και το κεντρο διασκεδασης που θα ανοιξει μεσα Οκτωβρη,οποτε λογικο ειναι να να ετσι. Το ελπίζω αλλιώς θα τους λιντσάρουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Θα τελειώσουν. Πίστεψε με μπορούν να δουλέψουν 24 ώρες το 24ωρο και να παραδόσουν κανονικά στις 2/10.. Είμαι του κλάδου και ξέρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 1 Ευτυχως που υπαρχει και το e-shop που ειναι σταθερη αξια... Ου σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δουλευω πολυ κοντα κει και παρακολουθω καθημερινα την εξελιση των εργασιων... Μικρη προοδος απο παρασκευη παντως... Εγω παντως θελω να τους λιντσαρουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Χαχα ναι, να τους λιντσάρουνε και να κάνουμε πλιάτσικο σε ότι εμπόρευμα έχει πάντως και γω πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν θα είναι αν νόμιζαν οτι θα ειναι θα έπρεπε σήμερα το αργότερο να έχουν βγάλει φυλλάδιο, αλλιώς ποια αξία έχουν πανηγυρικά εγκαίνια χωρίς να το ξέρει κανείς ή να ύπάρχει λόγος να μαζευτεί κόσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν θα είναι αν νόμιζαν οτι θα ειναι θα έπρεπε σήμερα το αργότερο να έχουν βγάλει φυλλάδιο, αλλιώς ποια αξία έχουν πανηγυρικά εγκαίνια χωρίς να το ξέρει κανείς ή να ύπάρχει λόγος να μαζευτεί κόσμος. Οντως.... Θα ειναι μεταξυ συγγενων και φιλων αν ανοιξει Παντως δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτει κοσμος με το σκεπτικο "Ελατε... θα εχουμε τρελα καλες τιμες..." Ο κοσμος ηδη εχει αρχισει και αμφιβαλλει για το τι θα γινει τελικα.... Για να μαζεψει απαιτουνται κραχτες... Χωρις αυτους... θα ειναι απλα ενα νεο μαγαζακι... που θα περασει απαρατηρητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Η μόνη διαφήμιση που παίζει είναι για DVD 9,99?... χα χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία: Θα κυκλοφορήσει φυλλάδιο αύριο 1η του μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.