Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μη σκοτώνεστε για το Mp3, ψιλομάπα είναι και όλα σε τέτοιες τιμές παίζουν πλέον.

Πριν μήνες π.χ είχα πάρει ένα πολύ πιο ωραίο και ίδιων ή καλύτερων δυνατοτήτων από το You στα 22?.

Θεωρώ πως η συγκεκριμέμη προσφορά άξιζε..Ήταν ενα mp3 που μέχρι πρότινος έκανε 60-70 ευρώ και είναι και Sony,όχι Transcend κοκ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
καμια προσφορα απο conn-x με ασυρματο ρουτερ?Καιρος να παω σε 2048,και να παρω και κανα ρουτερ ;)

Στον Γερμανό φίλε μου, έως 10/10 παίρνεις Conn-x και επιλέγεις ασύρματο router ή πολυμηχάνημα HP. ;)

Παντως με παραξενευει που δεν εχουν μοιρασει ακομα φυλλαδια... Θα γινοταν μεγαλος ντορος αν συνεβαινε αυτο...

ναι κ γω αυτό σκέφτομαι. Στο ραδιόφωνο άκουσα διαφήμιση αλλά προσφορά καμία. περίεργο :rolleyes:

Μου φαίνεται ότι θα γίνει περισσότερος χαμός στο electroworld! Λέτε να έχουν τις προσφορές στο κατάστημα και να μη βγάλουν καθόλου φυλλάδιο;

Ισως να μην εχουν βγαλει φυλλαδιο μπας και εχουν καταλαβει και οι ιδιοι οτι δεν προκειται να ανοιξει 2/10 :) Τι κακος που ειμαι :)

Αυτο μου φαινεται πολυ δυσκολο... Θα βαλει κραχτες μονο και μονο για να φερει κοσμο στο καταστημα... Αλλιως... Δεν θα πατησει κανεις εκει...

*Μαζικη Φορητοτητα απο 20/10 απο Wind στις αλλες εταιριες... ΟΧΙ στην αποφαση τους να κοψουν το ιντερνετ non stop και να μας χρεωνουν οσο θελουν... Μεταφερετε τα νουμερα σας σε αλλους παροχους.. Διαδωστε το σε οσους περισσοτερους γνωριζετε

Παιδιά το Σάββατο που ήμουν για καφεδάκι στο τροκαντερό στο Π. Φάληρο ήρθαν 2-3 πολύ ωραίες κοπελίτσες ντυμένες στα χρώατα του Electroworld και μοίρασαν φυλλάδια και ένα διαφημιστικό στυλό.

Το στυλό το έχω ακόμα αλλά το φυλλάδιο -για την ακρίβεια μία ιλουστρασιόν σελίδα 2 όψεων μεγέθους Α5- το πέταξα γιατί απλούστατα έλεγε για τα εγκαίνια στις 2/10, για ασυναγώνιστες τιμές κ.τ.λ. αλλά ΔΕΝ είχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ...

Φαίνεται και οι ίδιοι ψάχνονται ακόμα για το ποια προϊόντα τους θα πατώσουν από άποψη κερδών εν όψη της διαφήμισης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...