Nomikaria Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μη σκοτώνεστε για το Mp3, ψιλομάπα είναι και όλα σε τέτοιες τιμές παίζουν πλέον. Πριν μήνες π.χ είχα πάρει ένα πολύ πιο ωραίο και ίδιων ή καλύτερων δυνατοτήτων από το You στα 22?. Θεωρώ πως η συγκεκριμέμη προσφορά άξιζε..Ήταν ενα mp3 που μέχρι πρότινος έκανε 60-70 ευρώ και είναι και Sony,όχι Transcend κοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 καμια προσφορα απο conn-x με ασυρματο ρουτερ?Καιρος να παω σε 2048,και να παρω και κανα ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 καμια προσφορα απο conn-x με ασυρματο ρουτερ?Καιρος να παω σε 2048,και να παρω και κανα ρουτερ Στον Γερμανό φίλε μου, έως 10/10 παίρνεις Conn-x και επιλέγεις ασύρματο router ή πολυμηχάνημα HP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια καλημερα μηπως εχουμε κανενα νεο απο το electroworld? ποτε ανοιγει?καταλογος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Στον Γερμανό φίλε μου, έως 10/10 παίρνεις Conn-x και επιλέγεις ασύρματο router ή πολυμηχάνημα HP. α οκ ευχαριστω,θα παω μετα μια βολτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως με παραξενευει που δεν εχουν μοιρασει ακομα φυλλαδια... Θα γινοταν μεγαλος ντορος αν συνεβαινε αυτο... ναι κ γω αυτό σκέφτομαι. Στο ραδιόφωνο άκουσα διαφήμιση αλλά προσφορά καμία. περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleuspower Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαίνεται ότι θα γίνει περισσότερος χαμός στο electroworld! Λέτε να έχουν τις προσφορές στο κατάστημα και να μη βγάλουν καθόλου φυλλάδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ισως να μην εχουν βγαλει φυλλαδιο μπας και εχουν καταλαβει και οι ιδιοι οτι δεν προκειται να ανοιξει 2/10 Τι κακος που ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως να μην βγάλουν καν προσφορές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο μου φαινεται πολυ δυσκολο... Θα βαλει κραχτες μονο και μονο για να φερει κοσμο στο καταστημα... Αλλιως... Δεν θα πατησει κανεις εκει... *Μαζικη Φορητοτητα απο 20/10 απο Wind στις αλλες εταιριες... ΟΧΙ στην αποφαση τους να κοψουν το ιντερνετ non stop και να μας χρεωνουν οσο θελουν... Μεταφερετε τα νουμερα σας σε αλλους παροχους.. Διαδωστε το σε οσους περισσοτερους γνωριζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μην υποτιμας τη δυναμη της ΚΕΚΤΗΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως συνεχίζω να ψάχνω για το mp3...Τα υπόλοιπα στην τιμή αυτή είναι σαβούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά το Σάββατο που ήμουν για καφεδάκι στο τροκαντερό στο Π. Φάληρο ήρθαν 2-3 πολύ ωραίες κοπελίτσες ντυμένες στα χρώατα του Electroworld και μοίρασαν φυλλάδια και ένα διαφημιστικό στυλό. Το στυλό το έχω ακόμα αλλά το φυλλάδιο -για την ακρίβεια μία ιλουστρασιόν σελίδα 2 όψεων μεγέθους Α5- το πέταξα γιατί απλούστατα έλεγε για τα εγκαίνια στις 2/10, για ασυναγώνιστες τιμές κ.τ.λ. αλλά ΔΕΝ είχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... Φαίνεται και οι ίδιοι ψάχνονται ακόμα για το ποια προϊόντα τους θα πατώσουν από άποψη κερδών εν όψη της διαφήμισης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Κωτσόβολος-Electroworld δεν κάνει σοβαρές προσφορές... μόνο κάτι σταθερά τηλέφωνα και κάτι dvd-divx noname των 10 ευρώ... Δοσατζής 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 +1 συμφωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.