markelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Οι τελευταίες προσφορές από e-shop. Για να ισχύσει η προσφορά κάνετε παραγγελία μεσω internet και βάζετε στο αντίστοιχο κουτάκι τον κωδικό προσφοράς που βρίσκεται πάνω πάνω στο φυλλάδιο http://www.e-shop.gr/images/mainmail_080925.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Οι τελευταίες προσφορές από e-shop. Για να ισχύσει η προσφορά κάνετε παραγγελία μεσω internet και βάζετε στο αντίστοιχο κουτάκι τον κωδικό προσφοράς που βρίσκεται πάνω πάνω στο φυλλάδιο http://www.e-shop.gr/images/mainmail_080925.png To mouse της logitech αν ενδιαφέρει κανέναν να ξέρετε είναι πολύ καλό! Το έχει ένας γνωστός μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 +1 απο μένα, έχω εδώ και 1,5 χρόνο την πορτοκαλο-ασημί (ή κάτι τέτοιο ) έκδοση του G5, πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kflabouris Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Πού ακριβώς έχει 150?, γιατί μάλλον είμαι στραβός και στο skroutz δεν το βλέπω... 150 την εχει το saturn!! off topic! Να ρωτησω κατι αλλο...Λεω να παρω ps3 αλλα επειδη δεν εχουμε lcd θελω να παρω και μια οθονη για το pc μιας και εχω crt που να μπορω να καρφωσω και το ps3 πανω,τι πρεπει να κοιταξω να εχει??μονο εξοδο scart?εκτος απο hdmi για καλυτερη εικονα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ανεβάζει κανείς το αυριανό φυλλάδιο saturn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει τπτ που να αξίζει και τόσο NaGR... αυτά που είπαμε πριν, πολυμηχάνημα Lexmark x4550 με 49?, και δε ξέρω για μια Eizo 24.1 full HD στα 700?, δε πρόλαβα να τσεκάρω τι παίζει και πόσο κάνει σε άλλα καταστήματα, άλλα όπως και να χει δεν είναι στις προσφορές με χαμηλές τιμές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Που το βρισκετε το φυλλαδιο του Saturn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Έξω από τις πόρτες μας Εγώ Ν. Κόσμο είμαι, λογικά τα άλλα παιδιά θα βρίσκονται Καλλιθέα Γενικά πρέπει στις γύρω περιοχές να τα μοιράζουν γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis567 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχει τπτ που να αξίζει και τόσο NaGR... αυτά που είπαμε πριν, πολυμηχάνημα Lexmark x4550 με 49?, και δε ξέρω για μια Eizo 24.1 full HD στα 700?, δε πρόλαβα να τσεκάρω τι παίζει και πόσο κάνει σε άλλα καταστήματα, άλλα όπως και να χει δεν είναι στις προσφορές με χαμηλές τιμές.. H οθόνη θυμάσαι ποιο μοντέλο είναι? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orfeus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Καλλιθεα ειμαι,αλλα φαινεται οτι επειδη ειμαστε στην "πορτα τους"δεν μας πετανε πια επειδη τους μαθαμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 To MP3 αυτό εξακολουθεί να αναφέρεται ως διαθέσιμο, αλλά όντως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 To MP3 αυτό εξακολουθεί να αναφέρεται ως διαθέσιμο, αλλά όντως είναι? Η παραγγελία σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμη για εκτέλεση με όλους τους δυνατούς τρόπους παράδοσης. Ο τελικός χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει από τον αναφερόμενο Μόλις προσπάθησα να το παραγγείλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Aπό σήμερα ο Κωτσόβολος έχει σε προσφορά των 2,5'' Western Digital Essential 320GB στα ?79,00 τελική τιμή. Τόσο στοιχίζουν σε άλλα καταστήματα οι 250GB. Χτύπησα έναν πρωί-πρωί. Διαθέσιμα κομμάτια έχει στην Γλυφάδα. Η Αμφιθέας ΔΕΝ έχει (μόνο με παραγγελία για να στον φέρει την Τετάρτη)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 H οθόνη θυμάσαι ποιο μοντέλο είναι? Ευχαριστώ... Δε θυμάμαι δυστυχώς και δε κράτησα το φυλλάδιο, ίσως μπορέσω να μάθω σήμερα αργότερα όμως. Αν έχει κρατήσει κάποιος το φυλλάδιο ας πει για την Eizo 24.1". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Aπό σήμερα ο Κωτσόβολος έχει σε προσφορά των 2,5'' Western Digital Essential 320GB στα ?79,00 τελική τιμή. Τόσο στοιχίζουν σε άλλα καταστήματα οι 250GB. Χτύπησα έναν πρωί-πρωί. Διαθέσιμα κομμάτια έχει στην Γλυφάδα. Η Αμφιθέας ΔΕΝ έχει (μόνο με παραγγελία για να στον φέρει την Τετάρτη)... Φίλε μου δεν ξέρω που μένεις αλλά στο Saturn σε αυτή την τιμή τον ίδιο σκληρο δίσκο έχει τον 320GB.Αυτόν με τα 250GB τον έχει στα 69 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.