Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ανοίγει κανονικά και τώρα που το τσέκαρα.

Στο You:

ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ INKJET HP PHOTOSMART D7160 79,00 ?

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ LEXMARK X4550 59,00 ?

Γμτ τώρα τα είδα αυτά και το Lexmark εξαντλήθηκε. :-(

Και χρειαζόμουν ένα πολυμηχάνημα με ethernet ή/και wi-fi...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια πηρα φυλλαδιο saturn δε με συγκηνισε και τιποτα , τερμα το ξεπουλημα , αλλα ποτε ειναι ? για δευτερα?

δεν το ανεβαζεις και μια η να πεις μια στα γρηγορα τι εχει?

Ε πιστεύω τώρα που θα ανοίξει το electroworld θα βάλει καμιά τεράστια προσφορά (το ελπίζω γιατί θελω να πάρω φορητό και περιμένω την πέμπτη) μπορεί να βάλει τπτ και το saturn για αντίποινα.:-D

Γμτ τώρα τα είδα αυτά και το Lexmark εξαντλήθηκε. :-(

Και χρειαζόμουν ένα πολυμηχάνημα με ethernet ή/και wi-fi...

Πριν λίγο έπεσε στα χέρια μου το νέο φυλλάδιο του Saturn. Δίνει το ίδιο μηχάνημα με 49 ευρώ, 10 λιγότερο από τη προσφορά του You.

Πριν μερικούς μήνες είχα πάρει με 60 ευρώ το X4530, και τά άξιζε τα λεφτά του. Το μόνο παράπονο που είχα είναι ότι δε τυπώνει μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Κατα τα άλλα όλα καλά :) (Wifi δεν έχω δοκιμάσει ακόμα πάντως )

πετυχα κι εγώ το φυλλάδιο της saturn, προσφορές όβερ. Τιμές φυλλαδίου MediaMarkt.

Εξαίρεση η προσφορά του εξωφύλλου κινητό samsung f480 στα 249 ευρώ (-100 απο την τρέχουσα τιμή στην αγορά)

Οσον αφορα τον πολυμηχανημα lexmark απο το you κτυπησα 2 κομματια ενα για μενα και το αλλο για ενα γνωστο μου.

Μπορει το saturn να τον βγαζει 10 ευρω λιγοτερα αλλα ουτε τρεξιμο ουτε ποδοπατημα ουτε μπινελικι.

Μερικα κλικ με το ποντικακι και τελειωσα.

Και η πλακα ειναι οτι το προηγουμενο βραδυ εψαχνα πολυμηχανημα και σκεφτομουν ποτε θα πετυχω στο you .

Λετε και ειχα τηλεπαθητικη επικοινωνια μαζι τους οποτε μου λετε τι θελεται να παρετε και το ξαναπροσπαθω χαχαχχαχαχαχαχαχα

Πού ακριβώς έχει 150?, γιατί μάλλον είμαι στραβός και στο skroutz δεν το βλέπω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...