21century Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ειναι αναγκαιο και περιμενα καποια προσφορα η ατοκες δοσεις για παρω το φορητο που χρειαζομαι για το σπιτι μου. Φυσικα οι δοσεις ειναι μεγαλο κακο αλλα ατοκες. Εξαλλου να πω και κατι εμπορικο. ΕΠειδη ειμαι επαγγελματιας εφοσον μου κοψουν τιμολογιο μπορω να το βαλω στα εξοδα και να υπολογιστει το ΦΠΑ του προιοντος στα εξοδα μου, αρα θα αφιαρεθει το ποσο απο την επομενη καταβολη. Αυτο δεν το ξερατε? Αρα ειναι σαν να γλυτων την Φαπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Εντελως συμπτωματικα σημερα Κυριακη πρωι ειδα οτι η Ηλεκτρονικη Αθηνων ως 25/8 δινει ως 40 ατοκες δοσεις σε ολους τους υπολογιστες και σε τεχνολογικα προιοντα. Αξιζει λετε να παω με την πιστωτικη? Πολύ πιθανόν να έχουν ενσωματώσει τους τόκους στη φουσκωμένη αρχική τιμή και σου λέει άτοκες για να τσιμπήσεις (το κάνουν πολλοί αυτό π.χ. το Carrefour με τις 24 "άτοκες"). Ειδικά αν πρόκειται για τόσες πολλές δόσεις (40) είναι σχεδόν σίγουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Το γνωριζω κι αυτο φιλε μου, αλλα προηγουμενως εχω τα φυλλαδια της εταιρειας με τις τιμες, επισης γνωριζω με μια ερευνα αγορας περιπου τις τιμες των συγκεκριμενων προιοντων...ενα τηλεφωνο σε αλλα μαγαζια η τιμες μεσω Ιντερνετ αρκει. Παντως φουσκωμα δεν βλεπω, βρηκα φορητο hp που εχει παντου το ιδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Πλέον η Ηλεκτρονική "χαρίζει" το ΦΠΑ σε κάποια προϊόντα. Νομίζω όμως για υπολογιστές και τα κινητά, είναι στο 50% του ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Ναι μπορει να τα 'χαριζει' οπως ισχυριζεται αλλα οι δοσεις ειναι εντοκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmegap Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Κάτι μέρες τώρα το e-shop έχει φέρει καινούργια παρτίδα Lacie 500gb στα 108 ?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ο Lacie 500G by Porche έκανε 109 στα MediaMarkt εδώ και ένα - ενάμισι μήνα. Πήγα να πάρω ξανά και τους είχε τελειώσει. Το γράφω γιατί απλά κάποιες τιμές δεν είναι προσφορές αλλά οι νέες τιμολογίσεις κάτι που δείχνει ότι περίμεναν να τους τελειώσει το παλιό στοκ με την παλιά τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmegap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Ο Lacie 500G by Porche έκανε 109 στα MediaMarkt εδώ και ένα - ενάμισι μήνα. Πήγα να πάρω ξανά και τους είχε τελειώσει. Το γράφω γιατί απλά κάποιες τιμές δεν είναι προσφορές αλλά οι νέες τιμολογίσεις κάτι που δείχνει ότι περίμεναν να τους τελειώσει το παλιό στοκ με την παλιά τιμή. 129 είχε τότε,μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Btw,έχω καμια δεκαριά τέτοια και παρατηρώ την τιμή τους από κοντά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 109 είχε, το θυμάμαι μια χαρά γιατί έχω και την απόδειξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmegap Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Σίγουρα ο 500άρης;Εγώ θυμάμαι τον 320άρη να κάνει τόσο.Και να σκεφτείς ότι την εποχή που λες,πριν δηλ από 1-1.5 μήνα,πήρα δύο απ' το eshop στα 126.Scanάρησέ μου,αν θες,την απόδειξη,plz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 και εγω νομιζω οτι ο 320αρης κανει τοσο,για ψαξτο λιγο και ενημερωσε μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Η Ηλεκτρονικη παλι ως το Σαββατο βαζει παλι 40 ατοκες δοσεις σε ολα τα ειδη της, για οσους δεν προλαβαν, λεει για φορητους για οσους ενδιαφερονται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Dvd Eγγραφής philips 3450 με 160gb σκληρό 204? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsarionas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Logitech G3 στα multirama στα 29 ευρώ (sorry δε φορτώνει to site να βρω το link) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτές τις δύο προσφορές καινούριων συστημάτων: PC1 και PC2 Ποία αξίζει περισσότερο? Ποίο pc* είναι "καλύτερο"? Τι θα αλλάζατε? Μήπως απο Οκτώβριο-Νοέμβριο αλλάζουν socket(κ.τ.λ. όπως DDR3) και θα ήταν καλύτερο να περιμένω? *Το pc το θέλω κυρίως για multimedia χρήση(μουσική-ταινίες) και παιχνίδια Υ.Γ.: Ελπίζω να έκανα το post στο σωστό thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.