Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Το συγκεκριμένο ναι είναι τοστιέρα. Όπως είπε και ο προηγούμενος "Ούτε καν 2πύρηνο". Όποιος το πάρει είναι μεγάλο κορόιδο απο την στιγμή που με 30-40 ευρώ παραπάνω ξεκινάνε τα πρώτα core2.

Με 30-40 ευρώ παραπάνω, φεύγουμε από το όριο που τέθηκε.

YΓ Στις προσφορές τα laptop είχαν 299 και ήταν όλα διπύρηνα οπότε η τοποθέτησή σου είναι τελείως άστοχη.

Όταν χρειάζεσαι κάτι άμεσα, δε μπορείς να περιμένεις πότε θα δεήσει το κάθε μαγαζί να βγάλει προσφορά. Και αν το μάθεις και αν προλάβεις κομμάτι κλπ.

ΥΓ2 Το τί γινότανε πριν 2-3-5-10 χρόνια καμία σημασία δεν έχει.

Σωστά. Το σχόλιό μου πήγαινε στον χαρακτηρισμό "τοστιέρα".

Τις αποφάσεις μας τις παίρνουμε με βάση τις τιμές που υπάρχουν τώρα στην αγορά.

Σωστά. Όχι με βάση τις προσφορές του "αν" και του "όταν". Βλ. και 2 σχόλια παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε για ανακοινώσεις προσφορών, όχι τοστιόρες κλπ σχόλια.

Για μένα αξίζει κάποιος να περιμένει 1 βδομάδα να πάρει κάτι καλύτερο στα εγκαίνεια του Electro.

1 σημαντικό μειονέκτημα έχουν κατ' εμέ αυτά τα Laptop των ~300, η μπαταρία τους δε κρατάει ούτε 2 ώρες με νορμάλ χρήση.

Δυστυχως εγω δεν προλαβα την προσφορα της 40αρας στο Saturn. Η αληθεια ειναι οτι η προσφορα ηταν τρομακτικη. 500 ευρο κατω.

Προβλεπω στο επομενο saturn που θα ανοιξει σε μερικους μηνες να γινει χαμος. Απο τις 12 το βραδυ θα περιμενει κοσμος (θα ειμαι και εγω εκει.χεχε)

Ο κατάλογος προσφορών του ElectroWorld (ενημερώνεται άμεσα).

http://www.electroworld.gr/site/leaflet.pdf

κοιταξτε τιμη ο 4πυρηνος....ελεοςςς

αξιζουν επισης το dvd,τα ηχεια και το ps3(που θα εχει φυγει)

αλλα και η καρεκλα v-rocker...και αλλα πολλα!!

Βασικα αυτα θα επαιρνα αλλα no money:(

δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εκτός απο το PS3, που ξέρουμε οτι έχει τελείωσει πλέον, δεν βλέπω κάτι ουάου σε προσφορά στο electroworld. ελπίζω να τα κρατάνε για το καινούριο κατάστημα.

δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εκτός απο το PS3, που ξέρουμε οτι έχει τελείωσει πλέον, δεν βλέπω κάτι ουάου σε προσφορά στο electroworld. ελπίζω να τα κρατάνε για το καινούριο κατάστημα.

Το καινουργιο καταστημα στη Συγγρου θα ειναι electronet

Το καινουργιο καταστημα στη Συγγρου θα ειναι electronet

Το καινούργιο κατάστημα στη Συγγρού θα είναι electroworld και θα έχει εγκαίνια μάλλον την Πέμπτη 2/10/2008...

Κοιτάξτε και αυτή τη φοβερή έκπτωση από 169 euro στα 169,01 euro. :lol:

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

Το ειδα και εγώ πρίν λίγο !!!:lol:

Ο Δαίμων του τυπογραφείου που λένε ..

Στη Θεσσαλονικη, Πυλαια ;)

Αν το παρεις Αρη ή καποιος αλλος ας μας πει για τη ληψη του ραδιοφωνου λιγο γιατι αυτο βασικα με ενδιαφερει και τωρα τελευταια δε μας τα λεει καλα η sony με τους δεκτες που βαζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...