Euromaster Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παντως οπως παει το πραγμα, ακομη και ο σκρουτζ, αχρηστος ειναι.δεν προλαβαίνουμε τση προσφορες πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bougos08 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τι να το κανεις.τηλεφωνησα το πρωι για ps3 και το στοκ και της ηλεκτρονικης και του electroworld ειχε τελειωσει.καμια αλλη προσφορα για ps3 εκτος του πλαισου παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Guys, θα βρούμε πουθενά laptop (οχι netbook) μέχρι 400ε για απλή χρήση από φοιτήτρια αυτές τις μέρες ή να περιμένουμε τα εγκαίνια του electro; Αλλά ποιός μου λέει οτι θα βάλουν standard προσφορά laptop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν laptops σε αυτήν την τιμή. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις προσφορά αλυσίδας. Τσέκαρε στο skroutz.gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lellos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Standard θα βγουν νεες προσφορες-κραχτες-παγιδες συντομα ξανα τοσο για λαπτοπ και για Ps3. Οσοι αγορασαμε απο saturn θα τρομαξουμε λογικα οταν βγαλει τιμες για εγκαινια το electroworld.. Αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα δικα σου... Για Ps3 και λαπτοπ κανε υπομονη για 2/10.... Ερχονται κραχτες Αρκει να εχεις υπομονη και να κοιτας παντου (τηλεοραση - ραδιοφωνο - φυλλαδια - αφισες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχουν laptops σε αυτήν την τιμή. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις προσφορά αλυσίδας. Τσέκαρε στο skroutz.gr. laptop είπαμε όχι τοστιέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό π.χ. εσύ το λες τοστιέρα; Αν μου έλεγαν πριν 2-3 χρόνια ότι σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνες τώρα τέτοιο value σε laptop, θα ακούγονταν τα γέλια μου μέχρι τον Πλούτωνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ ίσως πάρω από το electroworld ένα MP3 Sony με 19 ευρώ. Κατά τα άλλα, νομίζω πλέον ότι το όλο θέμα είναι σαν ένας πολύ επιθετικός ιος του νευρικού συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 "Intel Celeron M530 (1.73GHz)" ούτε καν CoreDuo 1... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό π.χ. εσύ το λες τοστιέρα; Αν μου έλεγαν πριν 2-3 χρόνια ότι σε αυτά τα χρήματα θα έπαιρνες τώρα τέτοιο value σε laptop, θα ακούγονταν τα γέλια μου μέχρι τον Πλούτωνα... Το συγκεκριμένο ναι είναι τοστιέρα. Όπως είπε και ο προηγούμενος "Ούτε καν 2πύρηνο". Όποιος το πάρει είναι μεγάλο κορόιδο απο την στιγμή που με 30-40 ευρώ παραπάνω ξεκινάνε τα πρώτα core2. YΓ Στις προσφορές τα laptop είχαν 299 και ήταν όλα διπύρηνα οπότε η τοποθέτησή σου είναι τελείως άστοχη. ΥΓ2 Το τί γινότανε πριν 2-3-5-10 χρόνια καμία σημασία δεν έχει. Τις αποφάσεις μας τις παίρνουμε με βάση τις τιμές που υπάρχουν τώρα στην αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 "Intel Celeron M530 (1.73GHz)"ούτε καν CoreDuo 1... Για δουλειές του μέσου χρήστη είναι ότι πρέπει. Αν του βάλεις και ένα linuxaki θα πετάει. Τώρα αν εσύ θες να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις HD ταινίες (όπως εγώ) πας σε άλλη κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jofa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ξερει κανεις εαν εμεινε πουθενα μπ3 σονυ 19.90??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_ma Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Για δουλειές του μέσου χρήστη είναι ότι πρέπει. Αν του βάλεις και ένα linuxaki θα πετάει. Τώρα αν εσύ θες να παίζεις παιχνίδια και να βλέπεις HD ταινίες (όπως εγώ) πας σε άλλη κατηγορία. Τι θα πει για δουλειές του μέσου χρήστη και αν κάνεις εκείνο ή αν δεν κάνεις το άλλο κτλ... Αν με 30 ευρώ παραπάνω παίρνεις διπήρυνο και προτιμήσεις τον celeron core1 τότε απλά δεν έχεις ιδέα από υπολογιστές. Ακόμα και για word και πασιέντζα σε win95. Για 10% επιβάρυνση στην τιμή θα επιλέξεις να πάρεις ένα μηχάνημα 50% πιο αργό... έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θα πει για δουλειές του μέσου χρήστη και αν κάνεις εκείνο ή αν δεν κάνεις το άλλο κτλ... Αν με 30 ευρώ παραπάνω παίρνεις διπήρυνο και προτιμήσεις τον celeron core1 τότε απλά δεν έχεις ιδέα από υπολογιστές. Ακόμα και για word και πασιέντζα σε win95. Για 10% επιβάρυνση στην τιμή θα επιλέξεις να πάρεις ένα μηχάνημα 50% πιο αργό... έλεος. Άσε τα έλεα για τους παπάδες Δεν έγραψε κανείς ότι θα τσιγκουνευόταν έστω και 50 ευρώ για διπύρηνο. Το σχόλιο πήγαινε στην παρομοίωση αυτών των laptops με τοστιέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά η "τοστιέρα" ήταν προς χάριν αστειότητος, δεν υπάρχει διάθεση αντιπαράθεσης από μέρους μου. απλά και εγώ πιστεύω πως με 300 ευρώ δεν παίρνεις αξιόλογο laptop όπως αυτά των προσφορών. p.s. υπάρχει κανένα οικονομικό laptop με hdmi έξοδο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.