Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο καθένας έχει την άποψή του. Βέβαια ο φίλος Erwdios στο παράδειγμά του δεν λαμβάνει υπόψη 3 πολύ βασικούς παράγοντες: Την αξιοπιστία, την διαχρονικότητα και την αξία μεταπώλησης...

Εχμ, βασικά η αξιοπιστία οφείλεται εν πολλοίς στον παράγοντα τύχη και λιγότερο πλέον στην μάρκα. Μίκρυνε η ψαλίδα.

Η αξία μεταπώλησης μίας BMW βρίσκει ανταπόκριση μόνο στην ελληνική αγορά, όπου ο ελληνάρας, βρακί δεν έχει να βάλει στον κώλο του, αλλά BMW 316 με λογότυπα της M3 και διπλή απόληξη έχει να αγοράσει. :P

Τώρα όσον αφορά τη διαχρονικότητα, εγώ την απαίσια Viewsonic 17" CRT μου την είχα από τα Χριστούγεννα του 2000 και την αντικατέστησα με την Samsung πρίν 4 μήνες!

Συνεπώς και αυτό σχετικό είναι.

PS Για τον φίλο που ρώτησε, Citroen C4 έχω και ποτέ δεν θα αγόραζα BMW, για δικούς μου λόγους (δεν μιλάμε για M3 ή για M6, αυτά είναι supercars και δεν συγκρίνονται), αλλά και Hyundai να είχα, πάλι το ίδιο θα έλεγα.

Δεν μου έθιξαν το αμάξι, μην ανησυχείς. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Προσφορα απο Sony από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου, με την νέα BRAVIA ΚDL-40W4500, δώρο ένα PLAYSTATION 3.

To εφαρμοσε και το Πλαισιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1166786

sony.zip

Παιδιά οι προσφορές electroworld είναι μονο για τα 3 καταστήματα (κηφισίας, πειραιώς, πεντέλης) και οχι για κοτσόβολο.

/QUOTE]παιζει και Θεσσαλονικη...

Για Θεσ/νικη ξέρει κανείς σίγουρα;
exθες μοιρασαν φυλλαδια...

-----Προστέθηκε 25/9/2008 στις 09 : 27 : 59-----

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

PDA/GPS MIO P350 & MioMap ANATOΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ 150?...

LG 42LF66 42" 699...public...

Να ενημερώσω εδώ όσους θέλουν να πάρουν το ps3 απο ηλεκτρονική οτι 1ον το στοκ τους τελείωσε και 2ον οτι η προσφορά ήταν μόνο για ορισμένα καταστήματα στην Αθήνα.Εγώ απο Πάτρα δε μπόρεσα να το πάρω αν και πήγα πολύ νωρίς...κρίμα!

Τα τεμαχια στην ηλεκτρονικη τελιωσαν νωρις το απογευμα.. δεν προλαβε ο κολλητος μου που πηγε... Ευτυχως το τσιμπησε σημερα απο Electro. Ειχε 50 τεμαχια στο καταστημα της Λ. Κηφισσιας. Τα δινανε με αριθμημενα χαρτακια. Στα αλλα Electro εχουμε εικονα?

Αν και ειναι ευχαριστω να πουλανε μερικοι σε τιμες σαν αυτες πιστευω ειναι καραγκιοζιλικι να πουλανε σε μερικα καταστηματα.

Τι θα πει πηγα στο ταδε καταστημα της αλυσιδας και δεν ειχαν την προσφορα.

Μαλλον ειναι νεα τρικ του μαρκετινγκ να δουνε ποσο προβατα μπορουν να γινουν οι καταναλωτες.

Αλλο πραμα η προσφορα και αλλο αυτο που κανουν.

Για να μην παρεξηγηθω η διαφωνια μου ειναι στα καταστηματα και οχι σε οποιον τρεχει, και καλα κανει, να προλαβει καμια προσφορα.

Και κατι ακομα,

ρε παιδια πραματα που δεν χρειαζομαστε δεν ειναι αναγκη να τα παρουμε μονο και μονο επειδη ειναι προσφορα, και η παλια μας τηλεοραση μια χαρα ειναι και το ps3 ισως να μην το παιξουμε ποτε

στην πειραιως μεσα σε ενα τεταρτο φυγανε 60 κομματια παιζανε μπουνιες μου ειπε ενας φιλος που δουλευει εκει

Κριμα που ο φιλος σου δεν εχει κινητο με καλη καμερα να το καταγραψει :) Εγω εκανα βλακεια που δεν εγραψα το Ντου στις 40αρες στην 1η μερα στο Σατουρν... Δεν μοιρασαν χαρτακια εκει?

Ειναι δυνατον να εχεις το Ps3 και να μην παιξεις ποτε? Pro 09.... 16/10... Ολοι αυτο περιμενουμε νομιζω...

Σε τέτοια τιμή προσφοράς ακόμα και για όσους δεν παίζουν παιχνίδια όπως εγώ, πιστεύω ότι το PS3 αποτελεί μία πρώτης τάξεως αγορά για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του πλην της παιχνιδομηχανής...

Καλημέρα και από εμένα.

Όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει που μπορούμε να βρούμε τα παρακάτω:

Τηλεόραση 37''

Laptop με 300 Ευρώ

Ψυγειάκι μονόπορτο (σαν αυτό που είχε 66Ευρώ το Saturn)

Ευχαριστώ πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...