k_dinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πηγα σημερα κατα τις 13:30 απο το Saturn, με την κρυφη επλιδα να βρω την Eizo S2031W με 299ευρω. Ειχαν περασει και 3 μερες απο τοτε που ειχε βγει η προσφορα. Παρκαρα με ανεση στο parking του καταστηματος, που εχει 3 υπογεια αν θυμαμαι καλα, και ανεβηκα απο το ασανσερ. Εφερα στο μυαλο μου τις σκηνες που περιγραφανε οσοι θαρραλεοι πηγανε στα εγγαινια! Φανταζομουν φωνες, σπρωξιματα κτλ Αλλα δεν συναντησα κατι τετοιο. Μολις μπηκα στο καταστημα, πηγα βιαστικα στο χωρο με τους υπολογιστες.. .Δεν περιμενα οτι θα βρω την οθονη, κι ομως την ειχε, και μαλιστα μετρησα περιπου αλλες 30. Φαινεται η καλυτερη διαφημηση του καταστηματος εγινε μεσω διαφορων site, και ετσι βγαζοντας την συγκεκριμενη οθονη πιστευαν οτι θα γινοταν ο χαμος που εγινε με τις τηλεορασεις, αφου ολοι εμεις οι forumαδες ονειρευομασταν απο μικροι μια EIZO!! Ομως στα εγγαινια ο πολυς ο κοσμος ετρεξε και πηρε οτι βρηκε μπροστα του, μαζι και την 22αρα siemens που την ειχε σε χαμηλη τιμη. Ετσι, η Eizo τους εμεινε απουλητη, που μου βγηκε σε καλο! Απο εδω φαινεται πως σκεφτονται ορισμενοι: Θελουν παντα το πιο φθηνο, αντι να κοιτανε τον λογο αποδοση/τιμη. Ειμαι σιγουρος πως αν τους μοιραζανε αυτοκινητα Citroen με 5000ευρω, και καποιος αλλος εδεινε ΒΜW με 7000ευρω, θα διαλεγανε το πρωτο. Γενικοτερα το καταστημα θυμιζει εντονα media, ειναι ομως πιο μικρο απο αυτο στο Μαρουσι, αλλα πιο περιποιημενο. Καθε μισο μετρο ειχε και 'προσφορες', ελαχιστες ομως ηταν αυτες που αξιζανε. Ακομα, παρατηρησα μια υπερτιμιση στις υπολοιπες οθονες για pc, πχ την Samsung T200HD την ειχε 370ευρω! Φευγοντας απο το καταστημα, ειχε παει 4 το μεσημερι που σχολαγε ο κοσμος απο τις δουλειες.. Στο ασανσερ γινοταν πανικος, ανοιγαν οι πορτες και εβγαιναν 20 ατομα απο μεσα, απορω πως χωρουσανε!. Κατεβαινοντας στο παρκινγκ, χαμος απο αυτοκινητα που ψαχναν για θεση! Οποτε μαλλον πηγα σε καλη ωρα! Οπως κα να εχει, την οθονη την προλαβα και θα με βγαλει για 5 χρονια τουλαχιστον! ΥΓ: Ζήτω οι προσφορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsavi1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδες η forthnet εβγαλε ενα καλο πακετακι adsl εως 8 mbs 5 ευρω το μηνα νομιζω.δειτε το site της αν σας ενδιαφερει Υ.Γ.Την προσφορα την ειχε μεχρι πριν 3 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 την Lg32 sto saturn350e τις βγαζουν καθε πρωι ή μονο την 1η μερα τις εβγαλαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πηγα σημερα κατα τις 13:30 απο το Saturn, με την κρυφη επλιδα να βρω την Eizo S2031W με 299ευρω. Ειχαν περασει και 3 μερες απο τοτε που ειχε βγει η προσφορα.Παρκαρα με ανεση στο parking του καταστηματος, που εχει 3 υπογεια αν θυμαμαι καλα, και ανεβηκα απο το ασανσερ. Εφερα στο μυαλο μου τις σκηνες που περιγραφανε οσοι θαρραλεοι πηγανε στα εγγαινια! Φανταζομουν φωνες, σπρωξιματα κτλ Αλλα δεν συναντησα κατι τετοιο. Μολις μπηκα στο καταστημα, πηγα βιαστικα στο χωρο με τους υπολογιστες.. .Δεν περιμενα οτι θα βρω την οθονη, κι ομως την ειχε, και μαλιστα μετρησα περιπου αλλες 30. Φαινεται η καλυτερη διαφημηση του καταστηματος εγινε μεσω διαφορων site, και ετσι βγαζοντας την συγκεκριμενη οθονη πιστευαν οτι θα γινοταν ο χαμος που εγινε με τις τηλεορασεις, αφου ολοι εμεις οι forumαδες ονειρευομασταν απο μικροι μια EIZO!! Ομως στα εγγαινια ο πολυς ο κοσμος ετρεξε και πηρε οτι βρηκε μπροστα του, μαζι και την 22αρα siemens που την ειχε σε χαμηλη τιμη. Ετσι, η Eizo τους εμεινε απουλητη, που μου βγηκε σε καλο! Απο εδω φαινεται πως σκεφτονται ορισμενοι: Θελουν παντα το πιο φθηνο, αντι να κοιτανε τον λογο αποδοση/τιμη. Ειμαι σιγουρος πως αν τους μοιραζανε αυτοκινητα Citroen με 5000ευρω, και καποιος αλλος εδεινε ΒΜW με 7000ευρω, θα διαλεγανε το πρωτο. Γενικοτερα το καταστημα θυμιζει εντονα media, ειναι ομως πιο μικρο απο αυτο στο Μαρουσι, αλλα πιο περιποιημενο. Καθε μισο μετρο ειχε και 'προσφορες', ελαχιστες ομως ηταν αυτες που αξιζανε. Ακομα, παρατηρησα μια υπερτιμιση στις υπολοιπες οθονες για pc, πχ την Samsung T200HD την ειχε 370ευρω! Φευγοντας απο το καταστημα, ειχε παει 4 το μεσημερι που σχολαγε ο κοσμος απο τις δουλειες.. Στο ασανσερ γινοταν πανικος, ανοιγαν οι πορτες και εβγαιναν 20 ατομα απο μεσα, απορω πως χωρουσανε!. Κατεβαινοντας στο παρκινγκ, χαμος απο αυτοκινητα που ψαχναν για θεση! Οποτε μαλλον πηγα σε καλη ωρα! Οπως κα να εχει, την οθονη την προλαβα και θα με βγαλει για 5 χρονια τουλαχιστον! ΥΓ: Ζήτω οι προσφορες! Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες με σένα... Πολλοί θεωρούν υπερβολή ακόμα και τα 300 ευρώ για monitor pc, EIZO ή άλλο... Άλλοι παίρνουν ολόκληρο υπολογιστή με τόσα χρήματα (ή laptop όσοι πρόλαβαν ) Ή την οθόνη ή το laptop των 450 ευρώ που εσύ την πήρες 300 κάποιος άλλος την παίρνει μέσω εταιρείας χωρίς ΦΠΑ 378 ευρώ, οπότε για 70 ευρώ δεν πάει να ποδοπατηθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Euromaster Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω κατα τις 18.30 εκλεισα το ps3 Στο καταστημα της ηλεκτρονικης στη Γλυφαδα κι εκεινη την ωρα υπηρχαν ΜΟΝΟ στην γενικη αποθηκη 15 κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης το 299 γίνεται 250 χωρίς το φπα... Και πάει λέγοντας. Το θέμα είναι ότι σήμερα όντως υπήρχαν 30 S2031W (πήγε ο φίλος που έλεγα χτες και πήρε μία) αλλά όταν πήγα την Δευτέρα υπήρχαν και άλλες 20-25 S2431W με 900 ? και σήμερα το πρωϊ υπήρχαν μόνο 3. Τι δείχνει αυτό στην συμπεριφορά μας σαν καταναλωτές? Όταν στην αγορά παίζει στα 850?? Τελικά έχω την εντύπωση ότι μόνο για τις προσφορές αξίζουν αυτά τα καταστήματα (τουλάχιστον στον τομέα των υπολογιστών) αλλίως υπο κανονικές συνθήκες είναι πιο ακριβά και παίζουν με την ψυχολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ειμαι σιγουρος πως αν τους μοιραζανε αυτοκινητα Citroen με 5000ευρω, και καποιος αλλος εδεινε ΒΜW με 7000ευρω, θα διαλεγανε το πρωτο. Off topic /mode on Πολύ άκυρη και άστοχη παρατήρηση. Αν μου έδιναν ένα citroen 2.0 με 170 hp και full εξοπλισμένο (xenon, esp, δερμάτινα καθίσματα κλπ) και αν μου έδιναν στην ίδια τιμή ένα γυμνό 316 με 105 ψόφια άλογα, θα έπαιρνα το Citroen. Γενικά θα έπαιρνα αυτό που θα με συνέφερε παραπάνω (σχέση τιμής-αξίας u know) και όχι αυτό με το οποιό θα πουλούσα περισσότερη μούρη. Off topic/ mode off Τώρα όσον αφορά τις οθόνες, εγώ έχω την Samsung 2232 BW, την οποία και την αγόρασα 299?. Αν τις είχε δίπλα - δίπλα στο Saturn, στην ίδια τιμή, πάλι την Samsung θα αγόραζα. (22" βλέπεις, έναντι των 20" που προσφέρει η eizo) Άλλη λογική, διαφορετικός τρόπος σκέψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Off topic /mode on Πολύ άκυρη και άστοχη παρατήρηση. Αν μου έδιναν ένα citroen 2.0 με 170 hp και full εξοπλισμένο (xenon, esp, δερμάτινα καθίσματα κλπ) και αν μου έδιναν στην ίδια τιμή ένα γυμνό 316 με 105 ψόφια άλογα, θα έπαιρνα το Citroen. Γενικά θα έπαιρνα αυτό που θα με συνέφερε παραπάνω (σχέση τιμής-αξίας u know) και όχι αυτό με το οποιό θα πουλούσα περισσότερη μούρη. Off topic/ mode off Τώρα όσον αφορά τις οθόνες, εγώ έχω την Samsung 2232 BW, την οποία και την αγόρασα 299?. Αν τις είχε δίπλα - δίπλα στο Saturn, στην ίδια τιμή, πάλι την Samsung θα αγόραζα. (22" βλέπεις, έναντι των 20" που προσφέρει η eizo) Άλλη λογική, διαφορετικός τρόπος σκέψης. Από περιέργεια τι αμάξι έχεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ο καθένας έχει την άποψή του. Βέβαια ο φίλος Erwdios στο παράδειγμά του δεν λαμβάνει υπόψη 3 πολύ βασικούς παράγοντες: Την αξιοπιστία, την διαχρονικότητα και την αξία μεταπώλησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 BMW 316... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ο καθένας έχει την άποψή του. Βέβαια ο φίλος Erwdios στο παράδειγμά του δεν λαμβάνει υπόψη 3 πολύ βασικούς παράγοντες: Την αξιοπιστία, την διαχρονικότητα και την αξία μεταπώλησης... ξέχασες το πιο βασικό, την ποιότητα χρωμάτων, λόγω μάρκας αλλά λόγω panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ξέχασες το πιο βασικό, την ποιότητα χρωμάτων, λόγω μάρκας αλλά λόγω panel Πολύ σωστά! Απλά αναφέρθηκα πιο πολύ στο παράδειγμα με τα αυτοκίνητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ξέχασες το πιο βασικό, την ποιότητα χρωμάτων, λόγω μάρκας αλλά λόγω panel τον νοιαζει περισσοτερο το μηκος....οχι το χρωμα ποσο ιντσων ειναι το κατσαριδακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 τον νοιαζει περισσοτερο το μηκος....οχι το χρωμα Nομίζω ότι εξήγησα τι εννοώ στο παραπάνω post μου. Τα υπόλοιπα σχόλια πιστεύω περιττεύουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Off topic /mode onΠολύ άκυρη και άστοχη παρατήρηση. Αν μου έδιναν ένα citroen 2.0 με 170 hp και full εξοπλισμένο (xenon, esp, δερμάτινα καθίσματα κλπ) και αν μου έδιναν στην ίδια τιμή ένα γυμνό 316 με 105 ψόφια άλογα, θα έπαιρνα το Citroen. Γενικά θα έπαιρνα αυτό που θα με συνέφερε παραπάνω (σχέση τιμής-αξίας u know) και όχι αυτό με το οποιό θα πουλούσα περισσότερη μούρη. Off topic/ mode off Την σχεση τιμης -αξιας που λες, την αναφερω στο μηνυμα μου ως λογο 'αποδοσης/τιμης', οποτε λεμε το ιδιο. Οσον αφορα το off-topic παραδειγμα μου, μαλλον δεν καταλαβες ακριβως τι ηθελα να πω, γιατι φαινεται οτι παρομοιαζεις την Εizo με ενα γυμνό 316, ενω ειναι απο τις καλυτερες οθονες στην κατηγορια της. Και μονο γυμνη δεν την παιρνεις, αφου εχει ηχεια, usb hub, εχει τη δυνατοτητα Tilt / Swivel / Pivot και ερχεται με καλώδια σήματος (DVI-D), καλώδιο USB, καλώδιο ήχου. Περιτα θα μου πεις, οπως και το Cruise Control. Θα συμφωνησω, εξαλλου δεν την πηρα για αυτες τις λεπτομεριες , απλως τις ανεφερω. Θα την παρομοιαζα με μια ΒMW-Μ3 full-extra Βεβαια τα supercars τα αφηνουμε απ'εξω! Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες με σένα...Πολλοί θεωρούν υπερβολή ακόμα και τα 300 ευρώ για monitor pc, EIZO ή άλλο... Άλλοι παίρνουν ολόκληρο υπολογιστή με τόσα χρήματα (ή laptop όσοι πρόλαβαν ) Ή την οθόνη ή το laptop των 450 ευρώ που εσύ την πήρες 300 κάποιος άλλος την παίρνει μέσω εταιρείας χωρίς ΦΠΑ 378 ευρώ, οπότε για 70 ευρώ δεν πάει να ποδοπατηθεί... Δεν εχουν ολοι την αναγκη να εχουν καλη και ξεκουραστη οθονη, (το δεχομαι), αλλα απο την αλλη ολοι εχουμε και μια εταιρια στην ακρη για να κανουμε αφορολογητα τις αγορες μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.