Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 εδω σε 1066 με 56Ευρω διαφορετικό μοντέλο...
g_kor06 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις έβγαλε το You, λαπτοπάκι acer με 250 ευρώ Δεν ήθελα τπτ, αλλά δε πρόλαβα καν να δω αυτό με τα 250 Το you βγάζει πολύ καλές προσφορές κατα καιρούς... Ολα τα laptop που ειχε σε προσφορά ήταν σε πολύ καλές τιμές ... Πως θα γίνει να ενημερωνόμαστε νωρίτερα για τις προσφορές τους ?? Εχουν κάποιο newsletter που στέλνουν ηλεκτρονικά ??
furious99 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ειμουν πρωινος.....8:35 ειμουν στην μικρη ουρα στα ασανσερ μεσα στα parking...και 9:05 ειμουν μεσα....... επιδη δεν χωραγα στην 1η φουρνια του ασανσερ για την ημερα πειγα με τν 2η...και μεχρι να ερθει η δευτερη [στο -3] τσακονοντουσαν για το πιος θα μπει πρωτος μεσα... πειρα ενα gps της garmin(nuvi 200) απο αυτα των 119ε...μι χαρα ειναι το δοκιμασα....ηθελα και την 22ρα με τα 120κατι αλλα ειχε τελειοσει απο την πεμπτη..+μια ηλεκτρικη σκουπα απο αυτες με τα 15ε (μια χαρα ποιοτητα)και φυσικα μου εμεινε αυτη η 80ρα στον 1ο οροφο οταν πειγα να δω για κανενα παιχνιδακι... δεν ειχε ουτε ενα crysis η μου φενετε? κια οχι μονο αυτο.... Τα ασανσέρ έπρεπε να τα κλείσουν γιατί υπήρχε κόσμος έξω που περίμενε στην ουρά, και αυτοί που μπήκαν από το γκαράζ μπήκαν πρώτοι μέσα - μεγάλη βλακεία... Επίσης εξαρχής έπρεπε να τεθεί όριο 1 κομμάτι ανά πελάτη στις προσφορές, και να μην παίρνουν κάποιοι 3-3 τα λαπτοπ κλπ...
deathlok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά πήγα και εγώ. Έτσι γιατί δεν είχα τπτ καλύτερο να κάνω και μπας και βρω καμιά προσφορά. Εντυπώσεις: Ένα πολύ μεγάλο μαγαζί ωραίο με πολύ κόσμο λόγω των ημερών αλλά όχι τπτ τρελό (και στο παρκινγκ τους πάρκαρα δωρεάν και ούτε περίμενα ώρες στα ταμεία...ουρά είχε αλλά όχι τπτ εξωπραγματικό) Αγορές: Πήρα μία ixus 75 me 99? και ένα πολυμηχάνημα EPSON με 29? (και τα δύο προσφορές του φυλλαδίου και μου έκανε εντύπωση πως και υπήρχαν) Συμπέρασμα: Ωραίο μαγαζί, καλές οι προσφορές του για τον ντόρο που προκάλεσαν ΑΛΛΑ δεν ξαναπάω αφού έχω media markt δίπλα μου και μετά τις αρχικές προσφορές αυτά τα δύο θα έχουν ελάχιστες διαφορές. Α ξέχασα έχει ακόμα δύο sony erricson κινητά με 35 euro (και τα δύο) και με δύο κάρτες free to go. Μάπα κινητά είναι αλλά για παππούδες γιαγιάδες είναι μία χαρά.
Erwdios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αγορές: Πήρα μία ixus 75 me 99? και ένα πολυμηχάνημα EPSON με 29? (και τα δύο προσφορές του φυλλαδίου και μου έκανε εντύπωση πως και υπήρχαν) Η ixus υπήρχε και χθές, το EPSON όμως που το έψαχνα κι εγώ, μου είπαν ότι είχε εξαντληθεί. Προφανώς το έφεραν σήμερα.
nick#18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Α ξέχασα έχει ακόμα δύο sony erricson κινητά με 35 euro (και τα δύο) και με δύο κάρτες free to go. Μάπα κινητά είναι αλλά για παππούδες γιαγιάδες είναι μία χαρά. υποψην ειναι μαλον κλειδομενα μονο σε δικτυο wind....ρωτισα καπιον που ηξερα και μου το ειπε...ξεκλειδονουν? ενδιαφερομουν για μια συσκεη μικρη(με μικρο κοστος) , να αντεχει οταν τσακιζετε κτλ αν π.χ. παω για μπασκετ σε κανενα ανοικτο με κανενα φιλο που θα εχω τα πραγματα μου αφυλακτα να μην μου κλεψουν το s500 η το qtek
nos1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ανέκαθεν στις σειρές τηλεοράσεων LCD της Sony η σειρά S ήταν υποδεέστερη σε χαρακτηριστικά από την αντίστοιχη V και φυσικά φθηνότερη... υποψην ειναι μαλον κλειδομενα μονο σε δικτυο wind....ρωτισα καπιον που ηξερα και μου το ειπε...ξεκλειδονουν? ενδιαφερομουν για μια συσκεη μικρη(με μικρο κοστος) , να αντεχει οταν τσακιζετε κτλ αν π.χ. παω για μπασκετ σε κανενα ανοικτο με κανενα φιλο που θα εχω τα πραγματα μου αφυλακτα να μην μου κλεψουν το s500 η το qtek Η συγκεκριμένη προσφορά επειδή ρώτησα και μου το διευκρίνησε μια κοπέλα της Wind στο κατάστημα αφορά,στα 34? για τα j110 και η δεύτερη συσκευή δώρο αλλά με σύνδεση συμβολαίου για το ενα απο τα 2.
nos1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Και μιας και ο λόγος για προσφορές...Καλή η PHILIPS 32PFL5322 στα 379 που έβγαλε το saturn αλλά ακόμα καλύτερη η προσφορά-απάντηση σήμερα στα electroworld για την LG 32LB75 με τα 333?
k_dinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αυριο Κυριακη ειναι καλη ευκαιρια να πατε να πιασετε καλη θεση για την ουρα της Δευτερας στο Saturn: Οθονη υπολογιστη EIZO S2031 W BK στα 299ευρω!! Εδνειτκικα οι τιμες: http://www.skroutz.gr/s/23530/Eizo-FlexScan-S2031W-20%2522.html?keyphrase=eizo+s2031w+bk
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αυριο Κυριακη ειναι καλη ευκαιρια να πατε να πιασετε καλη θεση για την ουρα της Δευτερας στο Saturn: Οθονη υπολογιστη EIZO S2031 W BK στα 299ευρω!! Εδνειτκικα οι τιμες: http://www.skroutz.gr/s/23530/Eizo-FlexScan-S2031W-20%2522.html?keyphrase=eizo+s2031w+bk αυτή κωλολέει, S-PVA Panel...
kinezos69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 αλλά ακόμα καλύτερη η προσφορά-απάντηση σήμερα στα electroworld για την LG 32LB75 με τα 333? που την είδες? ασε το βρήκα.
snik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Για την eizo που το μαθατε; Βγηκαν προσφορες του saturn για την Δευτερα;
deathlok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 υποψην ειναι μαλον κλειδομενα μονο σε δικτυο wind....ρωτισα καπιον που ηξερα και μου το ειπε...ξεκλειδονουν? ενδιαφερομουν για μια συσκεη μικρη(με μικρο κοστος) , να αντεχει οταν τσακιζετε κτλ αν π.χ. παω για μπασκετ σε κανενα ανοικτο με κανενα φιλο που θα εχω τα πραγματα μου αφυλακτα να μην μου κλεψουν το s500 η το qtek τα κινητά είναι ξεκλείδωτα (το ένα το έχει ο πατέρας μου με Vodafone) Η συγκεκριμένη προσφορά επειδή ρώτησα και μου το διευκρίνησε μια κοπέλα της Wind στο κατάστημα αφορά,στα 34? για τα j110 και η δεύτερη συσκευή δώρο αλλά με σύνδεση συμβολαίου για το ενα απο τα 2. Κανένα από τα δύο δεν είναι με σύνδεση. (έχει αρκετά ακόμα) Η ixus υπήρχε και χθές, το EPSON όμως που το έψαχνα κι εγώ, μου είπαν ότι είχε εξαντληθεί. Προφανώς το έφεραν σήμερα. όταν πήρα το δικό μου είχε καμιά δεκαριά και έφερναν άλλη μια παλέτα. Στην τελευταία βόλτα λίγο πριν φύγω δεν είχε κανένα....αλλά είδα έναν ο οποίο είχε πάρει 3, οπότε πως να μείνουν
isspro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 που την είδες? ασε το βρήκα. που τη βρηκες να την βρουμε κ εμεις γιατι μας ενδιαφερει!!
Danny7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια θελω καμια καλη τιμονερια για να παιζω στο πσ γιατι του xbox360 κανει 100ευρω!!!βασικα θελω κατι αρκετα φτηνο εως 25ευρω απλα δεν θελω να ειναι τελιος χαλια ξερει κανεις τιποτα καλο!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.