aiantas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Χτύπησα την οθονούλα για τον αδελφό μου 109 από 169 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Αν το acer των 299€ είχε intel cpu θα το είχα χτυπήσει. Η οθονούλα πάντως είναι καλή φάση. Τελικά το saturn κάνει και τους υπόλοιπους να ξεβρακωθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ampalon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη με την προσφορα στην Ηλεκτρονικη μπορεις να παρεις πχ. 3 τηλεορασεις των 600? και να πληρωσεις 1200?;Τι στο διαλο,πιτσαρια εγινε;Γιατι ετσι παει 400? η τηλεοραση,οποτε κανουμε εδω περα τριαδες και κανουμε ντου για οτι γουσταρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danny7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 δηλαδη περνεις 2 τηλεορασεις με 1000ευρω την καθε μια και μετα σου δινουν αλλη μια δωρο?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Οι τιμές αυτές για να βγούνε από το Saturn όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εγκαινίων υπάρχει ειδική άδεια για 3-4 μέρες από την Νομαρχία φορείς κτλ.. για ποιο λογο? οτι θελει κανει .ιδιωτικη επιχειρηση ειναι κ δεν ειναι κ μονοπωλειο... -------------------- ρε παιδια μηπως τα παραλετε?εγω οσους πετυχα απ εξω το μονο που εβλεπα να περναν ειναι οι προσοφορες κανεις δεν ειχε ενα καροτσι πραματα...μπορει να ειχαν 2-3τηλεορασεις αλλα πιστευετε οτι θα ταν κ οι 3 για δικες τους? ειδα στην τν εναν τυπο που καθοταν σε μια γωνια κ ειχε γυρω του 5 τν κ τον ρωτανε γιατι πειρες τοσες πολλες?λεει απλα τις προλαβα κ περιμενω να μπουν οι γνωστοι μου να τις παρουν! κ οπως ειπα η 40αρα ηταν μισοτιμης οποτε αξιζε.. -------------------- οσοι τελικα πειραν την 40αρη sony αλλα εδωσαν διφορετικο μοντελο απο αυτο που διαφημιζαν...μπορουν να απαιτησουν αλλαγη με την σωστη(μιας κ ειναι παραπλανηση αγοραστων )ή μονο να παρουν τα λεφτα τους πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 οσοι τελικα πειραν την 40αρη sony αλλα εδωσαν διφορετικο μοντελο απο αυτο που διαφημιζαν...μπορουν να απαιτησουν αλλαγη με την σωστη(μιας κ ειναι παραπλανηση αγοραστων)ή μονο να παρουν τα λεφτα τους πισω? Δε νομίζω να είναι παραπλάνηση. Απ' ότι κατάλαβα αρχικά είχαν το μοντέλο της προσφοράς, τελείωσε και έβγαλαν άλλο. Δε το έδωσαν με το ζόρι ούτε έκαναν κάτι για να το κρύψουν. Απλά μέσα στον πανικό τους πολλοί έκαναν λάθος επιλογή και μετά που έπεσε η αδρεναλίνη αρχίζουν τα παράπονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως εγω που περασα χθες δεν ειδα και τιποτα τρελο περα απο το wii και κανα 2 αλλα πραγματακια δεν ειχαν κατι το εντυποσιακο! Εφυγα απο κει παντος με 2 καλοδιακια που εψαχνα καιρο!! Υ.Γ.Πολυ κοσμο που πραγματικα δεν πιστευω οτι αξιζε τετοια υποδοχη Υ.Γ.2 Ολα τα κατσικια πιστευαν πως ολα ειναι προσφορες πηγεναν οι ασχετοι με ευροπουλα στην τσεπη και περνανε οτι πιο ακριβο μπορεις να φανταστεις!!!ΕΛΕΟΣ Υ.Γ.3 Πραγματικα χθες καταλαβα ποσα ζωα υπαρχουν και ποσο ρομποτ εχει γινει ο κοσμακης.Παω στο ταμειο να πληρωσω τα 2 καλοδικια και λεω στην κοπελα καλησπερα με κοιταει και μου λεει πως ειμαι ο μοναδικος εκει μεσα που της ειπε καλησπερα...Πραγματικα δεν χανουμε κατι με το να ειμαστε λιγο πιο ευγενικοι ργρργργργργρρρρρρρρ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yperaspisths Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως εγω που περασα χθες δεν ειδα και τιποτα τρελο περα απο το wii και κανα 2 αλλα πραγματακια δεν ειχαν κατι το εντυποσιακο!Εφυγα απο κει παντος με 2 καλοδιακια που εψαχνα καιρο!! Υ.Γ.Πολυ κοσμο που πραγματικα δεν πιστευω οτι αξιζε τετοια υποδοχη Υ.Γ.2 Ολα τα κατσικια πιστευαν πως ολα ειναι προσφορες πηγεναν οι ασχετοι με ευροπουλα στην τσεπη και περνανε οτι πιο ακριβο μπορεις να φανταστεις!!!ΕΛΕΟΣ Υ.Γ.3 Πραγματικα χθες καταλαβα ποσα ζωα υπαρχουν και ποσο ρομποτ εχει γινει ο κοσμακης.Παω στο ταμειο να πληρωσω τα 2 καλοδικια και λεω στην κοπελα καλησπερα με κοιταει και μου λεει πως ειμαι ο μοναδικος εκει μεσα που της ειπε καλησπερα...Πραγματικα δεν χανουμε κατι με το να ειμαστε λιγο πιο ευγενικοι ργρργργργργρρρρρρρρ!!! Φιλε μου δεν ειναι θεμα ευγενειας ακριβως. Απλα ο Ελληνας απο το αγχος του μην γινει τιποτα στραβα(π.χ ετσι πως την κραταει να του την παρουν ) βιαζεται να πληρωσει και να τρεξει σπιτι να συνδεσει την νεα του οθονη . Λενε οτι πολλοι επαιξαν και ξυλο για τις νεες οθονες. Πραγματικα κανει σε κανενα εντυπωση αυτο? Πλακωνομαστε στα φαναρια ,στα γηπεδα και παντου. Γιατι οχι και στα καταστηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuko Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά, όχι και ξύλο, αλλά κάτι χριστο-παναγίες και σπρωξίματα έπεσαν, δίπλα ήμουν στην ώρα των τσακώμων. Πολύ γέλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didymos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από το ντόρο που κάνει ο μέσος μορφωμένος Έλληνας σε fora και σελίδες κοινωνικής διαδικτύωσης; Τα χρήματα που θα χαλούσαν σε πανάκριβο διαφημιστικό χρόνο στην TV και στο ραδιόφωνο προτίμησαν να τα βάλουν για τις προσφορές στις οποίες τσίμπησε όλη η Αθήνα! Καλά, εννοείται ότι χτες οι προσφορές που με ρώτησαν κάποια παιδιά αν υπάρχουν, δεν είχε μείνει κολυμπηθρόξυλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danny7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 πηγα και εγω μολις τωρα γυρισα!!δεν ειχε πολλες ουρες εμπαινες κανονικα μεσα ειχε αρκετο κοσμο και στο ασανσερ περιμενες κανα 10λεπτο!σε καποια προιοντα ειχε καλες τιμες αλλα δεν ειχε μεινει τιποτα απο τις προσφορες του φυλλαδιου ουτε οι τηλεορασεις ουτε τα φτηνα πσ ουτε οι οθονες νομιζω ειχε μονο wii και ds!!!!αφου δεν βρηκα ουτε το πσ που ηθελα ουτε την οθονη ουτε την τηλεοραση απλα εφυγα χωρις να παρω τιποτα!!!δεν χρειαστηκε επειδη πηγα οπως λενε καποιοι απο εδω να αγορασω οπωσδηποτε κατι (:! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zerlan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Γνωρίζει κανείς από αυτούς που πήγαν πρόσφατα αν τα αποθέματα των προσφορών έχουν τελειώσει και στα "λευκά είδη" (πλυντήριο, ψυγείο κλπ.); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 εγω ειμουν πρωινος.....8:35 ειμουν στην μικρη ουρα στα ασανσερ μεσα στα parking...και 9:05 ειμουν μεσα....... επιδη δεν χωραγα στην 1η φουρνια του ασανσερ για την ημερα πειγα με τν 2η...και μεχρι να ερθει η δευτερη [στο -3] τσακονοντουσαν για το πιος θα μπει πρωτος μεσα... πειρα ενα gps της garmin(nuvi 200) απο αυτα των 119ε...μι χαρα ειναι το δοκιμασα....ηθελα και την 22ρα με τα 120κατι αλλα ειχε τελειοσει απο την πεμπτη..+μια ηλεκτρικη σκουπα απο αυτες με τα 15ε (μια χαρα ποιοτητα)και φυσικα μου εμεινε αυτη η 80ρα στον 1ο οροφο οταν πειγα να δω για κανενα παιχνιδακι... δεν ειχε ουτε ενα crysis η μου φενετε? κια οχι μονο αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=935522&page=3&category=69977727&catalog=20 πολύ καλά dimms σε αρκετά καλή τιμή! για όσους ενδιαφέρονται για o/c εδω σε 1066 με 56Ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.