Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχαν κάποιο νόημα, τότε θα συμφωνούσα στο σκεπτικό να παραμείνουν, μήπως τυχόν ενδιαφέρουν κανένα, και να τις προσπερνάει όποιος δεν τον ενδιαφέρουν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αμφιβάλλω κατά πόσον υπάρχει κάποιος που τον ενδιαφέρει κάποια προσφορά π.χ. από πέρυσι.

Γιατί λοιπόν να κρατάμε κάτι που δεν ενδιαφέρει κανένα (και δεν αποτελεί τμήμα συζήτησης, ώστε να μπορεί να πει κανείς ότι έχει σημασία για την καλύτερη κατανόηση της συζήτησης που συνεχίζει);

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως υπήρχαν και άλλα προϊόντα σε καλή τιμή που δεν ήταν στο φυλλάδιο...

Για παράδειγμα το 360 arcade το είχαν στα 130 ευρώ! Εγώ αγόρασα έναν σκληρό WD passport essential 320gb 80 ευρώ..!

Δημοσ.
Να κάνω μία πρόταση;

Αυτή η συζήτηση έχει φτάσει αισίως τις 160+ σελίδες.

Δεν θα ήταν προτιμότερο οι πρώτες 130-140 (ενδεχομένως και περισσότερες) να διαγραφούν ώστε να μείνουν μόνο οι προσφορές των τελευταίων ημερών (ή 1-2 εβδομάδων), μια και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν οι προσφορές που υπήρχαν πριν από Χ μήνες

Ρε παιδιά ένας καλός μοντ, ας πάρει όλα αυτά τα ποστς και ας τα βάλει σε ένα νέο θέμα πχ. saturn, να μπορέσει να μείνει το θέμα καθαρό και για άλλες προσφορές. Σκεφτείτε ότι όταν περάσει η μπόρα του saturn, θα μπει κάποιος να δει προσφορές και θα διαβάσει 50+ σελίδες με τις ουρές από το saturn :rolleyes:

:-)

Δημοσ.
Γεια χαρα σε ολους,

την αλλη εβδομαδα εχει στα Lidl μια προσφορα για ενα πληρες δορυφορικο συστημα, πιατο, καλωδια κλπ.. 79 ευρω!!

Αξιζει λετε?

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080925.p.setpsifiakidorriforikisiskevi

"Σετ ψηφιακή δορυφορική συσκευή

* Πλήρες σετ με ψηφιακό δορυφορικό δέκτη, αποκωδικοποιητή, πιάτο Ø 80 cm, βάση τοίχου, υλικά σύνδεσης και συναρμολόγησης, τηλεχειριστήριο, πλακέ καλώδιο για τοποθέτηση έξω από το παράθυρο, 20 m ομοαξονικό καλώδιο, φις F, καλώδιο δοκιμής, συσκευή ένδειξης σημάτων για προσανατολισμό της κεραίας, ακουστικά

* Oμοαξονική ψηφιακή έξοδος ήχου AC3

* Μετατροπέας Twin – LNB 0,30 dB, συνδέσεις για 2 δορυφορικούς δέκτες

* Εύκολη εγκατάσταση με βοηθήματα και ηχητικό σήμα για υποστήριξη στον εντοπισμό του επιθυμητού δορυφόρου

* 4500 θέσεις αποθήκευσης προγραμμάτων

* Συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο

* Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη

* Δορυφορικός δέκτης 800 σελίδες Super Fast Videotext

* Ενημέρωση λογισμικού μέσω του δορυφόρου Αstra 19,2 μοίρες ανατολικά

* ΕΡG (ηλεκτρονικό περιοδικό προγραμμάτων)

* Συνδέσεις: 2 συνδέσεις Euroscart (TV-Scart με CVBS, RGB, YUV), (σήμα εικόνας υψηλής ποιότητας για τηλεόραση Plasma/LCD)

* 3 χρόνια εγγύηση

* Σετ

Αυτο φιλε μου ειναι καλο μονο αν θες να βλεπεις ελευθερα καναλια απο hotbird δηλαδη κυριως αραβικα οποτε μαλλον οχι.Για ψαξου λιγο απο το insomnia και αλλου για πιατο τουλαχιστον 1.20-1.40 για να βλεπεις και αστρα στις 19.2 καθως και για δεκτη ο οποιος να παιζει και με καρτα.

Δημοσ.
Αν είχαν κάποιο νόημα, τότε θα συμφωνούσα στο σκεπτικό να παραμείνουν, μήπως τυχόν ενδιαφέρουν κανένα, και να τις προσπερνάει όποιος δεν τον ενδιαφέρουν. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, αμφιβάλλω κατά πόσον υπάρχει κάποιος που τον ενδιαφέρει κάποια προσφορά π.χ. από πέρυσι.

Γιατί λοιπόν να κρατάμε κάτι που δεν ενδιαφέρει κανένα (και δεν αποτελεί τμήμα συζήτησης, ώστε να μπορεί να πει κανείς ότι έχει σημασία για την καλύτερη κατανόηση της συζήτησης που συνεχίζει);

Δεν διαφωνώ εντελώς... απλά θα πρέπει κάποιος μοντ να έχει το νου του συνέχεια. Όπως και να έχει μπορείς να το προτείνεις εδώ.

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ εντελώς... απλά θα πρέπει κάποιος μοντ να έχει το νου του συνέχεια. Όπως και να έχει μπορείς να το προτείνεις εδώ.

Πιστεύω ότι θα αρκούσε να κοιτάζει την συζήτηση μία φορά στον ένα μήνα, και να σβήνει αυτά που είναι παλιότερα π.χ. των 3 (ή των 6) μηνών.

Αυτό όμως είναι δικό τους θέμα, όπως κρίνουν καλύτερα.

Ευχαριστώ για το link , για να κάνω την πρόταση

Δημοσ.
Να κάνω μία πρόταση;

Αυτή η συζήτηση έχει φτάσει αισίως τις 160+ σελίδες.

Δεν θα ήταν προτιμότερο οι πρώτες 130-140 (ενδεχομένως και περισσότερες) να διαγραφούν ώστε να μείνουν μόνο οι προσφορές των τελευταίων ημερών (ή 1-2 εβδομάδων), μια και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν οι προσφορές που υπήρχαν πριν από Χ μήνες

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου.. ακόμα και αυτο σε κάποιους μπορεί να φανεί χρήσιμο , επίσης μπορείς πολύ έυκολα να δεις αν έχει αλλάξει η τιμή σε κάποια προιόντα κτλ !!!

adsl 1000kbps 12 μήνες 300 ? !!! ντοκουμέντο !!

Δημοσ.

για τον φιλο που ρωταει για το wii εχουν μεινει αρκετα κομματια τοσο wii+wi fit οσο και τα nintendo ds. ps3 και psp ξεχαστετα καθως και tv 32-37-40 που ειχαν φυγει ακριβως στις 10 το πρωι

Δημοσ.

Erwdios και darksoho33 ευχαριστώ πολύ! Αύριο θα περάσω απο εκεί κ ανάλογα με τι ποσοsτό πανικού επικρατεί, θα μπω για να χτυπήσω ένα Wii.

Δημοσ.

Παίδες, έστειλα το φιλαράκι μου νωρίς το πρωί στο saturn, για το desktop (ένα quad που έχει). Δεδομένου ότι κανείς δεν μίλαγε γι΄αυτό θεώρησα ότι δεν θα έχουν ξεπουλήσει. Έτσι και ήταν, τελικά. Το desktop "παίζει". Μου είπε ότι είχε τουλάχιστον άλλα 70-80 κομμάτια.

Δεν υπήρχε σήμερα, όπως και χθες άλλωστε, καθόλου η 40'' SONY, το laptop, καθώς και οι οθόνες pc των 100 ευρώ. Υπήρχαν, όμως, οι υπόλοιπες οθόνες για pc, που ούτως ή άλλως είναι φτηνότερες. Με όχι μεγάλη, βέβαια, διαφορα, αλλά διόλου αμελητέα.

Δημοσ.
Παίδες, έστειλα το φιλαράκι μου νωρίς το πρωί στο saturn, για το desktop (ένα quad που έχει). Δεδομένου ότι κανείς δεν μίλαγε γι΄αυτό θεώρησα ότι δεν θα έχουν ξεπουλήσει. Έτσι και ήταν, τελικά. Το desktop "παίζει". Μου είπε ότι είχε τουλάχιστον άλλα 70-80 κομμάτια.

Δεν υπήρχε σήμερα, όπως και χθες άλλωστε, καθόλου η 40'' SONY, το laptop, καθώς και οι οθόνες pc των 100 ευρώ. Υπήρχαν, όμως, οι υπόλοιπες οθόνες για pc, που ούτως ή άλλως είναι φτηνότερες. Με όχι μεγάλη, βέβαια, διαφορα, αλλά διόλου αμελητέα.

Για τις οθόνες δεν θα το έλεγα ότι είναι φθηνότερες. Ενδεικτικά, όπως προανέφερα, η Samsung 2032 bw που στο e-shop κοστίζει 163?, στο saturn την βρήκα με 259?. Ρώτησα αν έχουν κάνει λάθος και μου απάντησαν αρνητικά...

Δημοσ.
Μήπως ήταν η 2032MW? Είναι ίδιες ακριβώς αλλά η MW έχει ενσωματωμένο tv-tuner και έχει περίπου όσο λες

Δεν αποκλείεται να μην με βοήθησε η στραβομάρα μου... Δεν παίρνω και όρκο.

Δημοσ.

Από γνωστό μέσα στο Saturn έμαθα ότι είχαν ΧΤΕΣ ΜΟΝΟ τζίρο 1.800.000 ευρώπουλα!

Όταν οι τιμές είναι καλές, ο κόσμος θα πάει...

Επίσης από τις τιμές αυτές βλέπετε πόσα βγάζουν οι αγιογδύτες τύπου Κωτσόβολος κλπ... π.χ. 40% + στις τηλεοράσεις

ΥΓ Επειδή πέρασα από πλαίσιο σήμερα, την Sony 40' της προσφοράς που την έβγαλε από το site του το πλαίσιο και το skroutz την πούλαγε 1150 ευρώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...