navger Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια χαρα σε ολους, την αλλη εβδομαδα εχει στα Lidl μια προσφορα για ενα πληρες δορυφορικο συστημα, πιατο, καλωδια κλπ.. 79 ευρω!! Αξιζει λετε? http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080925.p.setpsifiakidorriforikisiskevi "Σετ ψηφιακή δορυφορική συσκευή * Πλήρες σετ με ψηφιακό δορυφορικό δέκτη, αποκωδικοποιητή, πιάτο Ø 80 cm, βάση τοίχου, υλικά σύνδεσης και συναρμολόγησης, τηλεχειριστήριο, πλακέ καλώδιο για τοποθέτηση έξω από το παράθυρο, 20 m ομοαξονικό καλώδιο, φις F, καλώδιο δοκιμής, συσκευή ένδειξης σημάτων για προσανατολισμό της κεραίας, ακουστικά * Oμοαξονική ψηφιακή έξοδος ήχου AC3 * Μετατροπέας Twin – LNB 0,30 dB, συνδέσεις για 2 δορυφορικούς δέκτες * Εύκολη εγκατάσταση με βοηθήματα και ηχητικό σήμα για υποστήριξη στον εντοπισμό του επιθυμητού δορυφόρου * 4500 θέσεις αποθήκευσης προγραμμάτων * Συμπεριλαμβάνονται μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο * Ψηφιακή ραδιοφωνική λήψη * Δορυφορικός δέκτης 800 σελίδες Super Fast Videotext * Ενημέρωση λογισμικού μέσω του δορυφόρου Αstra 19,2 μοίρες ανατολικά * ΕΡG (ηλεκτρονικό περιοδικό προγραμμάτων) * Συνδέσεις: 2 συνδέσεις Euroscart (TV-Scart με CVBS, RGB, YUV), (σήμα εικόνας υψηλής ποιότητας για τηλεόραση Plasma/LCD) * 3 χρόνια εγγύηση * Σετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βλέπω στις προσφορές του Lidl δέκτη μαζί με πιάτο http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080925.p.setpsifiakidorriforikisiskevi και σκέτο δέκτη http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080925.p.psifiakosdoriforikosdektis Αυτοί οι δέκτες είναι το ίδιο μοντέλο; Έχω εγκαταστήσει δορυφορικό πιάτο στο σπίτι, αυτό που δίνανε μαζί με το altec ido, με 2 lnb. Μπορώ να δουλέψω με αυτόν τον δέκτη το πιάτο για εναλαγή Hotbird-Astra ; Έχει καθόλου δυνατότητες για ξεκλειδώματα; Θέλω να το συνδέσω σε τηλεόραση 32άρα LCD. Δεν με ενδιαφέρει να πιάνω HD δορυφορικά, δεν με ενδιαφέρει Nova... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Την είδα και εγώ αυτή την προσφορά... Δεν έχει λεπτομέρειες του δέκτη όμως.. Φαντάζομαι θα είναι μόνο για τα Free to Air κανάλια , δεν νομίζω να έχει υποδοχή για κάρτα (πχ νοβα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βλέπω στις προσφορές του Lidl δέκτη μαζί με πιάτοhttp://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080925.p.setpsifiakidorriforikisiskevi και σκέτο δέκτη http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080925.p.psifiakosdoriforikosdektis Αυτοί οι δέκτες είναι το ίδιο μοντέλο; Έχω εγκαταστήσει δορυφορικό πιάτο στο σπίτι, αυτό που δίνανε μαζί με το altec ido, με 2 lnb. Μπορώ να δουλέψω με αυτόν τον δέκτη το πιάτο για εναλαγή Hotbird-Astra ; Έχει καθόλου δυνατότητες για ξεκλειδώματα; Θέλω να το συνδέσω σε τηλεόραση 32άρα LCD. Δεν με ενδιαφέρει να πιάνω HD δορυφορικά, δεν με ενδιαφέρει Nova... Δεν αξιζει για μενα. Ο δεκτης λογικα ειναι μονο για ελευθερα οποτε ξεχνα τα ξεκλειδωματα. Ασε που δεν θα εχει υποστηριξη. Μπορει να μην σε ενδιαφερουν τα HD ουτε η νοβ@ αλλα τα ξεκλειδωματα τα θες ε... 2 επιλογες εχεις η Skystar HD2 για τον υπολογιστη και θα τα εχεις ολα ή καποιον αλλον δεκτη.(Yumatu,dreambox,commander....)Αφου δεν θες να χαλασεις πολλα λεφτα παρε η την skystar η εναν yumatu και εισαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Στο you εβαλε εναν usb δισκο 60αρι με 20 ευρω, αντε ας τα παρει καποιος και τα 2 μαζι να γλιτωσει και τα μεταφορικα έχεις λινκ γι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις λινκ γι αυτό? τελείωσαν __________ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didymos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μια εξυπηρετηση...Οποιος παει σημερα ας περασει 1 λεπτακι απο τις φωτογραφικες μηχανες να δεις αν υπαρχει η Nikon D40 (249ευρω).Το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και επειδη ειμαι αρκετα μακρια μην κατεβαινω τσαμπα. Ευχαριστω και με σωζετε!!! Αδελφέ, θα πάω σήμερα το μεσημεράκι να ρίξω κανά βλέφαρο και θα κοιτάξω και για τη Nikon. Ευελπιστώ ότι δε θα γίνεται το χθεσινό μπάχαλο... Το βραδάκι πρώτα ο θεός θα έχω νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μια εξυπηρετηση...Οποιος παει σημερα ας περασει 1 λεπτακι απο τις φωτογραφικες μηχανες να δεις αν υπαρχει η Nikon D40 (249ευρω).Το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και επειδη ειμαι αρκετα μακρια μην κατεβαινω τσαμπα. Ευχαριστω και με σωζετε!!! Δεν έχει. Ρώτησα σήμερα To advent παντως έχει τελειώσει απ'το κατάστημα της Καλλιθέας (Κοτσόβολος).Στο τηλέφωνο μου είπαν όμως οτι έχει 349 ευρώ (όχι 280). Μόνο για χθες ήταν φαίνεται το 20% και τους τελείωσαν το απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Νέα για το advent από Κωτσόβολο. Πήγα χτες το απόγευμα στο Mall και το είχε 349. Μίλησα με τον υπάλληλο και του έιπα ότι στην Καλλιθέα έχει 280, αυτός κοίταξε το σύστημα και μου είπε ότι του δείχνει και εκεί τιμή 349, οπότε είναι προσφορά μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα. Καλλιθέα για μένα είναι μακριά και δεν θα παώ. Αν κάποιος γνωρίζει για άλλο κατάστημα ας πει. Α το laptopaki είναι σαν το msi και του multirama απλά σε άλλο χρώμα. Έπαιξα λίγο και μου φάνηκε πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Αδελφέ, θα πάω σήμερα το μεσημεράκι να ρίξω κανά βλέφαρο και θα κοιτάξω και για τη Nikon. Ευελπιστώ ότι δε θα γίνεται το χθεσινό μπάχαλο...Το βραδάκι πρώτα ο θεός θα έχω νέα. Αφού θα κάνεις τον κόπο δεν κοιτάς και αν έχουν μείνει οι φωτογραφικές μηχανές της Kodak με τα 50€ που έιχαν σε προσφορα ??? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τι περιέχει η προσφορά του Saturn για το Wii, την τιμή και αν υπάρχουν ακόμα κομμάτια; Για να ξέρω αν είναι, να προετοιμαστώ για να παω να φάω πακέτομα μετά το γραφείο! Εκτός κ αν σήμερα θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, που αμφιβάλλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Myron Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω μία πρόταση; Αυτή η συζήτηση έχει φτάσει αισίως τις 160+ σελίδες. Δεν θα ήταν προτιμότερο οι πρώτες 130-140 (ενδεχομένως και περισσότερες) να διαγραφούν ώστε να μείνουν μόνο οι προσφορές των τελευταίων ημερών (ή 1-2 εβδομάδων), μια και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν οι προσφορές που υπήρχαν πριν από Χ μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω μία πρόταση; Αυτή η συζήτηση έχει φτάσει αισίως τις 160+ σελίδες. Δεν θα ήταν προτιμότερο οι πρώτες 130-140 (ενδεχομένως και περισσότερες) να διαγραφούν ώστε να μείνουν μόνο οι προσφορές των τελευταίων ημερών (ή 1-2 εβδομάδων), μια και δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανέναν οι προσφορές που υπήρχαν πριν από Χ μήνες Απλά δεν διαβάζεις τις πρώτες σελίδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Νέα για το advent από Κωτσόβολο.Πήγα χτες το απόγευμα στο Mall και το είχε 349. Μίλησα με τον υπάλληλο και του έιπα ότι στην Καλλιθέα έχει 280, αυτός κοίταξε το σύστημα και μου είπε ότι του δείχνει και εκεί τιμή 349, οπότε είναι προσφορά μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα. Καλλιθέα για μένα είναι μακριά και δεν θα παώ. Αν κάποιος γνωρίζει για άλλο κατάστημα ας πει. Α το laptopaki είναι σαν το msi και του multirama απλά σε άλλο χρώμα. Έπαιξα λίγο και μου φάνηκε πολύ καλό. Sorry που δεν έγραψα νωρίτερα αλλά έπαιζα με το advent Χθες τα έσκισα όλα! Το πρωί Saturn, το απόγευμα Κωτσόβολο Καλλιθέας... Δεν ήταν σχετικά μακριά (αν και χαμηλά στη Θησέως), ευτυχώς που είχα το αυτοκίνητο στο fix και πήγα το απόγευμα... Καταρχήν το εν λόγω κατάστημα, εξαιτίας του ανοίγματος του Saturn, είχε -20% σε όλα τα προϊόντα του μέχρι και τις 20/0 (άυριο Σάββατο δηλ.) Advent δεν είχε σε stock, μόνο εκθεσιακό, αλλά μου είπαν ότι μπορώ να το αγοράσω από εκεί και να το παραλάβω από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα τους (συμπεριλαμβανομένου του electroworld) .. πράγμα το οποίο και έκανα! Βέβαια ο συγκεκριμένος τρόπος δεν μου επέτρεψε να το βάλω σε δόσεις. Οπότε το πλήρωσα στην Καλλιθέα (τιμή 280 ευρώ), αυτοί δέσμευσαν κομμάτι στο Electroworld στην Κηφισίας και αμέσως έφυγα και πήγα Electroworld όπου και το παρέλαβα... Εννοείται για όσους ακόμα το ψάχνουν ότι το advent είναι το απλό, κανονικό msi με άλλο όνομα ... αυτο του multirama είναι και αυτό msi αλλά με 160GB δίσκο και 3 αντί για 1 (κανονικά 2 πρέπει να είναι!!) χρόνο εγγύηση. Στην κανονική του τιμή το advent (349) όπως και το κανονικό msi (399) δεν συμφέρουν μπροστά στου multirama... στα 280? όμως είναι ΟΚ! Νομίζω λοιπόν, ότι όποιος πάει από Καλλιθέα δεν θα μείνει παραπονεμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μια εξυπηρετηση...Οποιος παει σημερα ας περασει 1 λεπτακι απο τις φωτογραφικες μηχανες να δεις αν υπαρχει η Nikon D40 (249ευρω).Το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν εχω παρει καμια απαντηση και επειδη ειμαι αρκετα μακρια μην κατεβαινω τσαμπα. Ευχαριστω και με σωζετε!!! Μόλις γύρισα. Πήγα και στήθηκα απ' έξω από τις 8, αλλά τελικά ανταμείφθηκε ο κόπος μου. Πήρα την Samsung 37" με 444?. Το laptop των 299? δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και πήρα το HP με την 17" των 549?. Πήγα να χτυπήσω και την Nikon SLR των 249? αλλά φυσικά κι εκεί δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το PS3 και με το πολυμηχάνημα Epson. Όπως μου είπε ένας πωλητής, ότι υπήρχε στο φυλλάδιο δεν υπάρχει πλέον (με εξαίρεση την Samsung που αγόρασα). Γενικά, αυτό που παρατήρησα, είναι ότι πέρα από τους κράχτες τα υπόλοιπα είναι πανάκριβα. Ενδεικτικά αναφέρω Samsung 2032 BW 249? οπότε αν δεν βρείτε κάτι από τις προσφορές, τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω στις ίδιες τιμές... Παίδες, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τι περιέχει η προσφορά του Saturn για το Wii, την τιμή και αν υπάρχουν ακόμα κομμάτια; Για να ξέρω αν είναι, να προετοιμαστώ για να παω να φάω πακέτομα μετά το γραφείο! Εκτός κ αν σήμερα θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, που αμφιβάλλω... 249? με το wii fit μαζί και το παιχνίδι Ratatouille. Είχε αρκετά κομμάτια, όπως και xbox ultimate στα 299? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.