k_dinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=LeTmMXcJvLQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ampalon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το αλλο θεμα ειναι οτι το τηλεφωνικο κεντρο τα χει κλασει απο το απογευμα.Ειχα παρει κατα τις 12.30 τηλ και μιλησα με αποθηκη και μου πανε οτι η 40αρα εχει τελειωσει αλλα εχει αλλες 400 περιπου samsung.Θεωρω δεδομενο οτι θα χουν φυγει κι αυτες αλλα θελω να τους ρωτησω αν θα φερουν αλλες.Η sony ειναι μοντελο ιουνιου και δε νομιζω να φερουν ενω η le37r86 πλεον αντικατασταθηκε απο τις καινουριες σειρες που εβγαλε η samsung και πιστευω οτι γινεται ξεστοκαρισμα της αντιπροσωπειας... Απο reviews παντως λενε οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο η 32αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το site τους πάντως είναι ακόμα κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω ειναι φωτο απο την ουρα που υπηρχε στις 09:50.Η ουρα οπως βλεπετε ειναι στο στενο διπλα απο το μαγαζι,δηλαδη πρεπει να προχωρησεις και να στριψεις δεξια για να φτασεις στην εισοδο.Απο εδω που ημουν μεχρι να μπω εκανα πανω απο μιση ωρα αυτο ειναι καταντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ετσι ηταν και στις 7:30 και ηταν μεχρι κατω κατω που εβγενε στον απο πισω δρομο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν ακούστε: το πρωί πήγαν οι δικοί μου με σκοπό το laptop HP των 299 ευρώ και την Sony 40V4000. Κατά τις 9 το πρωί στήθηκαν στην ουρά μαζί με κάτι εκαντοτάδες (!!!) άλλους και περίμεναν να μπουν μέσα να πάρουν τα 2 πράγματα. Τα πρόλαβαν και τα δύο, πρώτα πήραν το laptop που άλλοι τα έπαιρναν τρία τρία και πέντε πέντε, και κατόπιν πήγαν στον 1ο όροφο για την τηλεόραση. Μου περιέγραψαν σκηνές απείρου κάλους, και μερικοί μόνο στα χέρια που δεν έφτασαν για τις τηλεοράσεις. Ανέβαζαν 10-15 κομμάτια με το ασανσέρ οι πωλητές, και ο κόσμος έμπαινε μέσα στο ασανσέρ έπαιρνε την κούτα και έφευγε. Στις τηλεοράσεις δεν επέτρεπαν να πάρεις πάνω από μία (καλό αυτό). Γυρνάω σπίτι από τη δουλειά λοιπόν το απόγευμα και πάω να δω την τηλεόραση και βλέπω η κούτα να λέει 40S4000 και αρχίζω να τα παίρνω. Βέβαια οι δικοί μου ούτε που έδωσαν σημασία τι έλεγε πάνω η κούτα και φαντάζομαι και πολύς κόσμος το ίδιο. Η απόδειξη φυσικά και αυτή γράφει Sony 40S4000 579?!! Τώρα για πείτε εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε???? Εν τω μεταξύ ψάχνω στο Internet να δω τι παίζει με αυτό το μοντέλο, και το μόνο που βρήκα είναι ότι ανήκει σε χαμηλότερη σειρά από την V που δαιφήμιζε ο κατάλογος, και ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Προφανώς είτε είναι καινούργιο ακόμα, είτε δεν έχει εισαχθεί. Όπως και να χει, άλλη τηλεόραση έδειχνε ο κατάλογος και τελικά άλλη αγοράστηκε στην ίδια τιμή. Τα συμπεράσματα δικά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ανέκαθεν στις σειρές τηλεοράσεων LCD της Sony η σειρά S ήταν υποδεέστερη σε χαρακτηριστικά από την αντίστοιχη V και φυσικά φθηνότερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ελεος...Κλασσικά, τα αρνητικά της μαζικότητας. Εδώ εγώ περιμένω λόγω καθυστέρησης 10' στα ταμεία του Πλαισίου και εκνευρίζομαι... Τελικά το Advent θα πωλείται και αύριο σε αυτή την τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικά με το Advent που παίζει σε προσφορά που μπορούμε να βρούμε τεχνικά χαρακτηριστικά του?? Διευκρινίστηκε τελικά πόσο το δίνουν στην προσφορά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σχετικά με το Advent που παίζει σε προσφορά που μπορούμε να βρούμε τεχνικά χαρακτηριστικά του??Διευκρινίστηκε τελικά πόσο το δίνουν στην προσφορά?? SPECIFICATIONS: 1.6GHz Intel Atom N270, 1GB RAM, 80GB hard disk, Intel 945GME Express graphics, 1,024 x 600 10in TFT, VGA, Realtek HD Audio, 3 x USB, 802.11bg WLAN, 10/100 Ethernet, 1.3MP webcam, 4-in-1 card reader, Windows XP Home, 1yr RTB, 1.15kg, 260 x 180 x 37mm (WDH) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleuspower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν ακούστε: το πρωί πήγαν οι δικοί μου με σκοπό το laptop HP των 299 ευρώ και την Sony 40V4000. Κατά τις 9 το πρωί στήθηκαν στην ουρά μαζί με κάτι εκαντοτάδες (!!!) άλλους και περίμεναν να μπουν μέσα να πάρουν τα 2 πράγματα. Τα πρόλαβαν και τα δύο, πρώτα πήραν το laptop που άλλοι τα έπαιρναν τρία τρία και πέντε πέντε, και κατόπιν πήγαν στον 1ο όροφο για την τηλεόραση. Μου περιέγραψαν σκηνές απείρου κάλους, και μερικοί μόνο στα χέρια που δεν έφτασαν για τις τηλεοράσεις. Ανέβαζαν 10-15 κομμάτια με το ασανσέρ οι πωλητές, και ο κόσμος έμπαινε μέσα στο ασανσέρ έπαιρνε την κούτα και έφευγε. Στις τηλεοράσεις δεν επέτρεπαν να πάρεις πάνω από μία (καλό αυτό). Γυρνάω σπίτι από τη δουλειά λοιπόν το απόγευμα και πάω να δω την τηλεόραση και βλέπω η κούτα να λέει 40S4000 και αρχίζω να τα παίρνω. Βέβαια οι δικοί μου ούτε που έδωσαν σημασία τι έλεγε πάνω η κούτα και φαντάζομαι και πολύς κόσμος το ίδιο. Η απόδειξη φυσικά και αυτή γράφει Sony 40S4000 579?!! Τώρα για πείτε εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε???? Εν τω μεταξύ ψάχνω στο Internet να δω τι παίζει με αυτό το μοντέλο, και το μόνο που βρήκα είναι ότι ανήκει σε χαμηλότερη σειρά από την V που δαιφήμιζε ο κατάλογος, και ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Προφανώς είτε είναι καινούργιο ακόμα, είτε δεν έχει εισαχθεί. Όπως και να χει, άλλη τηλεόραση έδειχνε ο κατάλογος και τελικά άλλη αγοράστηκε στην ίδια τιμή. Τα συμπεράσματα δικά σας! Εγώ δεν την πρόλαβα την τηλεόραση, αν και ήμουν κι εγώ από τις 9 στην ουρά. Πάντως παρατήρησα σε μερικούς που πρόλαβαν ότι ήταν το μοντέλο S αντί για V. Επίσης είδα πολλούς που είχαν πάρει όχι 1 αλλά 2,3,4 τηλεοράσεις μπορεί και παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bougos08 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα πηγα και γω κατα τι; 18.30 να δω τι παιζει και τα παιξα!για να μπεις ειχε ουρα 30'.Οι περισσοτεροι απο μεσα φευγανε με τη 37'' samsung,υποθετω επειδη η 40'' eixe εξαφανιστει!.Τα ps3 και φυσικα σχεδον ολα τα προιοντα στο καταλογο,τα οποια ητανε και οι καλες προσφορες βασικα,ειχανε Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙΣΤΕΙ. Συμπερασμα:μη κανετε το κοπο να πατε για ν αγορασετε γιατι δεν εχει τιποτα σπουδαιες τιμες και θα φατε λουκι,εκτος και αν γουσταρετε μια βολτα σε τετοιου τυπου μαγαζια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται, wii και ds υπάρχουν ακόμα. Επίσης έχουν το gta iv για 360 30? και ασύρματα χειριστήρια (για 360 πάντα) 20?. Προλαβαίνετε άνετα να πάρετε κάτι από αυτά. Επίσης έχουν το ipod nano των 8 giga 130? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bougos08 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Για όποιον ενδιαφέρεται, wii και ds υπάρχουν ακόμα.Επίσης έχουν το gta iv για 360 30? και ασύρματα χειριστήρια (για 360 πάντα) 20?. Προλαβαίνετε άνετα να πάρετε κάτι από αυτά. Επίσης έχουν το ipod nano των 8 giga 130? το τελευταιο μαυρο ipod nano των 8 giga το προλαβα εγω στα αλλα χρωματα ομως υπαρχει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.