S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Το ίδιο το δίνει το Multirama 399!! Για πόσο καιρό θα το δίνει στα 280 ευρώ ο Κωτσόβολος? Eδώ 349 ευρώ λέει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ παιδιά πήγα κατά τις 3μιση, 5 παρά είχα φύγει. Πολύ χρόνο έφαγα στα ταμεία. Είδα πάρα πολλούς με samsung 37αρες αλλά και κάποιες 32άρες philips. Οι στοίβες τους όμως φαινόντουσαν αποδεκατισμένες, δεν ξέρω αν θα έχουν μείνει και αύριο. Όσο για το Wii, έχει φάει τρελλό σνομπάρισμα: είδα τουλάχιστον 40 κομμάτια σε διάφορες στοίβες, και τα αγοράζανε λίγοι. Είχε και πολλά ακόμα μεμονωμένα wii και wii fit (σε σχετικά κανονικές τιμές). Νομίζω ότι θα μείνουν, εκτός κι αν γίνει μεγάλο ντου 6-9 και τα τσακίσουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 πηγε καποιος και γυρισε τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μολις γυρισα παιδια....πειγα (απελπιστηκα με την κινηση) μην πατε εχει απο την πορτα μεχρι το στενο στα δεξια ουρα μεχρι τελους...σαββατο πρωι πρωι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλες οι τιμές για να τσιμπήσεις τις πρώτες ημέρες και μετά να δούμε τι θα κανουν, πάντως advent απο 280 ευρώ μεχρι τα 399 είναι μεγάλη διαφορά άρα πα΄ζιει κοροιδία ή απλά μάρκετινγκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nos1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τι κοίταξα και δεν είναι κολλητά ή απέναντι .... στην Ελευθυερίου Βενιζέλου (Θησέως) είναι Ο κωτσόβολος της Καλλιθέας.... το κακό είναι ότι το τηλεφωνικό κέντρο του Κωτσόβολου δεν παίζει να μάθω... Το βράδυ θα πάω Mall και θα ρωτήσω αλλά αν η τιμή ισχύει μόνο για Καλλιθέα κρίμα είναι να μην πάω το απόγευμα να το χτυπήσω από εκεί... στα 280 είναι τσάμπα! Μην αγχώνεστε...Και απέναντι απο τα saturn τις επόμενες μέρες,πάλι Κωτσόβολος (electroworld) ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tauritos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Είχε και πολλά ακόμα μεμονωμένα wii και wii fit (σε σχετικά κανονικές τιμές). Οταν λες κανονικες τιμες θυμασαι μηπως ποσο ειχε το wii fit σκετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν λες κανονικες τιμες θυμασαι μηπως ποσο ειχε το wii fit σκετο? Δεν κοίταξα καν, μόνο το wii είδα από περιέργεια και πρέπει να έκανε 229,239 ή κάτι τέτοιο (σε 9 τελείωνε πάντως ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 περασα πριν λιγο απο κει μπηκα ανετα στο υπογειο παρκινγκ κ βρηκα θεση .ολοι καυτευθυνοντουσαν στα ασανσερ που πρεπει να ταν 100ατομα που περιμεναν. πιο διπλα ειχε κ αλλα ασανσερ κ αρκετες σκαλες αλλα κανεις δεν τους το πε απο τους σεκιουριταδες! οποτε μαλλον την κινηση την διημουργουν μονοι τους γιατι πανε σαν τα προβατα οπου πανε ολοι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μην αγχώνεστε...Και απέναντι απο τα saturn τις επόμενες μέρες,πάλι Κωτσόβολος (electroworld) ανοίγει. Θα το κάψουμε το thread! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια για το ps3 ενδιαφερομαι να παω ή θα περιμενω τσαμπα πως το κοψατε το πραγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτα ειναι εγγαινια! Εγω θυμαμαι τα εγκαινια της Ηλεκτρονικης στο χολαργο, το λεγανε στα ραδιοφωνα 10 μερες νωριτερα. Πηγα και εγω και ηταν εντελως αδεια και οι τιμες κανονικες προς το ακριβο. Τελικα ηπια 'δωρεαν' νερο απο τον ψυκτη και εφυγα! Τωρα εγινε πανικος γιατι το Saturn ειναι καινουριο στην Ελλαδα. Οταν ανοιξει ο κωτσοβολος δεν νομιζω οτι θα εχει τετοιες τιμες. Δεν θα μπορει δηλαδη να εχει εκει ενα προιον 200ευρω πιο φθηνα απο ενα αλλο καταστημα Κωτσοβολος πχ στο Mall Εγω λεω να παμε να αρπαξουμε τις εισπραξεις της ημερας απο το Saturn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Aπάντηση στο spoiler του k_dinos: κάτσε γιατί η νύχτα είναι μεγάλη και κάποιοι θα το έχουν ήδη σκεφτεί αυτό...χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Χαχα, απίστευτοι είστε. Btw, η προσφορά του Advent στον Κωτσόβολο στην Καλλιθέα, αν πάω αύριο, θα ισχύει? Υ.Γ. Αν πάει και κάποιος άλλος, του δίνω +20 ευρώ αν πάρει 2ο λάπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 χαχα λολ... αν καταφερετε να περασετε τοσους φυλακες πειτε μου και εμενα οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.