Erwdios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τι έγινε παίδες ; Βρήκατε τίποτα ; Θέλεις να σου πω εγώ που μόλις γύρισα από εκεί? Δεν μπαίνεις μέσα, έτσι απλά. Έχει ουρά γύρω στα 1000 με 1500 άτομα έξω, (η ουρά έξω κάνει σαλίγκαρο στις 2 από τις 4 πλευρές του κτιρίου ) χώρια τους πόσους έχει μέσα, άγνωστος ο αριθμός. Όλη η Αμφιθέας και οι γύρω δρόμοι είναι τίγκα στο Μποτιλιάρισμα. Άλιμος - Saturn (5 χλμ απόσταση) 1 ώρα και 20 λεπτά για να αποκτήσεις εικόνα. Φυσικά και δεν κάθησα να περιμένω. Και να μπείς, δεν θα βρείς τίποτα. Αμερικανάκια καταντήσαμε, πρέπει να πηγαίνουμε απ' έξω με αντίσκηνο από τις 6 για να προλάβουμε να πάρουμε κάτι φθηνό της προκοπής. Καλό κουράγιο σε όσους περιμένουν ακόμα...
g_kor06 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι παρόμοιο συνάντησα και εγώ πρίν λίγο σχετικά δίάστημα όταν έκανε εγκαίνια το ElectroWorld στα Βριλήσσια... Η Πεντέλης ήταν απροσπέλαστη απο κάποιο σημέιο και πάνω !!!
mvaggel Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 9:10 ήμουνα μέσα... Η samsung 37" του φυλλαδίου είχε φύγει... 3-4 παλλέτες νομίζω. Το laptop με τα 299 επίσης (περίπου 9:20 πέρασα από 'κεί - 2 παλέτες μάλλον). Περισσότερα νέα το απόγευμα όταν γυρίσω σπίτι.
Erwdios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 9:10 ήμουνα μέσα... Η samsung 37" του φυλλαδίου είχε φύγει... 3-4 παλλέτες νομίζω. Το laptop με τα 299 επίσης (περίπου 9:20 πέρασα από 'κεί - 2 παλέτες μάλλον). Περισσότερα νέα το απόγευμα όταν γυρίσω σπίτι. Αρα καλά έκανα και δεν περίμενα. Aκόμη και να έμπαινα, αυτά τα 2 που ήθελα δεν θα τα έβρισκα. Βάζω στοίχημα ότι δεν θα είχε πάνω από 100 κομμάτια από κάθε προϊόν. Εγώ ξεκίνησα 8.30 για να είμαι εκεί στις 9 παρά, αλλά που να φανταστώ τέτοιο μποτιλιάρισμα? Τέσπα, next time in another life...
g_kor06 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 9:10 ήμουνα μέσα... Η samsung 37" του φυλλαδίου είχε φύγει... 3-4 παλλέτες νομίζω. Το laptop με τα 299 επίσης (περίπου 9:20 πέρασα από 'κεί - 2 παλέτες μάλλον). Περισσότερα νέα το απόγευμα όταν γυρίσω σπίτι. Απο τις υπόλοιπές προσφορές έμεινε τίποτα ??? Η τζάμπα θα πάμε το απόγευμα ???
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Να πω κι εγώ με την σειρά μου. απίστευτο !!!!
g_kor06 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ούτε τζάμπα να τα έδιναν !!! Και μετά σου λέει ότι ο κόσμάκης πεινάει ...
liopyr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Aν ο κοσμάκης δεν πείναγε, δεν θα έτρεχε να περιμένει 4 ώρες σε ουρά μπας και πετύχει κάτι μισοτιμής... Μάλλον θα το έπαιρνε από αλλού, στην κανονική τιμή του.
darksoho33 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια μια περιοδο ο κοτσοβολος ειχε βαλει οτι την ταδε μερα θα δωσει στους πρωτους 10 πελατες οτι κ αν παρουν δωρο το psp. τοτε που ειχε 300ευρω. φιλος μου που δουλευε εκει μου ειπε πως ειχαν παει απο την προηγουμενη το βραδυ και περιμεναν 3-4 ατομα και μαλιστα ειχαν ερθει και απο επαρχια
panosvlass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν γυρισει κανεις να μας πει αν εχει μεινει τιποτα για μας που δουλευουμε και μπορει να παμε βολτα το απογευμα. Προσωπικα εχω βαλει στο ματι την Nikon D40 που εχει στο φυλλαδιο. Ας μας ενημερωσει καποιος μηπως μας γλυτωσει απο την ταλαιπωρια.
kantaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 μολις γυρισα,χτυπισα ps3 και laptop hp.μιλαμε πανικος στα σχολεια.ειδα πολλους να παιρνουν απο 3 κομματια και πανω για μεταπωληση και κριμα που πολυς κοσμακης εμεινε μπουκαλα.μπραβο στο saturn που εδωσε αυτα που υποσχεθηκε και δεν ηταν μαιμου το φυλλαδιο με τις προσφορες οπως σε αλλα πολυκαταστηματα
markelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Aν ο κοσμάκης δεν πείναγε, δεν θα έτρεχε να περιμένει 4 ώρες σε ουρά μπας και πετύχει κάτι μισοτιμής... Μάλλον θα το έπαιρνε από αλλού, στην κανονική τιμή του. +1 Ανεμενόμενο ήταν. Μένει να δούμε τις κανονικές τιμές του καταστήματος εκτός εγκαινίων και αν θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό της αγοράς (ή το κλείσιμο μικρότερων καταστημάτων...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.