Προς το περιεχόμενο

sasser σε πληρες ενημερωμενο πισι?

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απιστευτο,

πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που εζησα προ ολιγου.

παρ'ολ'αυτά, θα προσπαθησω,

στο πισι που ειμαι φιλοξενουμενος εδω κ λιγο καιρο κ επισκεπτομαι καθημερινα τα win updates κ κοιταζω αν υπαρχουν ενημερωσεις

-δεν εχω συχνα τη τυχη να χρησιμοποιω αυθεντικα win κ τα χαιρομαι-

εμφανιστηκε αυτο το μηνυμα:

The system is shutting down, please save all work in progress and log off Any unsaved work will be lost. This shutdown was initiated by NT Authority\System

Time before shutdown : 55

The system process

C:\Windows\sysem32\lsass

terminated unexpectedly by status code

-1073741819. The system will now shut down and restart.

δυστυχως, δε προλαβα να πληκτρολογησω shutdown -a καθότι η command line ηταν κρυμμενη απο το start menu.

να προσθεσω δε, οτι πριν απο αυτο το μηνυμα, ειχε προηγηθει ενα παραθυρο που μου ελεγε οτι το lsass.exe εχει προκαλεσει σφαλμα κ πρεπει να κλεισει, με ok εκλεινε το συστημα, με cancel εκλεινε τη διεργασια. γω πατησα cancel.

το πισι, εκτος απο sp2 εχει κ zone alarm, επισης πληρως ενημερωμενο.

υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει sasser ?

κανονικα θα περιμενα να ξαναεμφανιστει κ να το τσεκαρω για να ποσταρω δω, αλλά μου εκανε τοση εντυπωση που δε κρατηθηκα.

:confused:

Δημοσ.
The system process

C:\Windows\sysem32\lsass

terminated unexpectedly by status code

-1073741819. The system will now shut down and restart.

Εχω την εντυπωση πως κολλησες τον sasser οπως καταλαβες κι εσυ.Αν καταλαβα καλα εχεις κανει copy-paste αυτο που γραφω στην παραθεση,παρατηρησε πως αντι για system γραφει sysem.Εκει πρεπει να κρυβεται.Δες εδω http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2004-050114-1706-99

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...