ekkli Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 απιστευτο, πραγματικα δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που εζησα προ ολιγου. παρ'ολ'αυτά, θα προσπαθησω, στο πισι που ειμαι φιλοξενουμενος εδω κ λιγο καιρο κ επισκεπτομαι καθημερινα τα win updates κ κοιταζω αν υπαρχουν ενημερωσεις -δεν εχω συχνα τη τυχη να χρησιμοποιω αυθεντικα win κ τα χαιρομαι- εμφανιστηκε αυτο το μηνυμα: The system is shutting down, please save all work in progress and log off Any unsaved work will be lost. This shutdown was initiated by NT Authority\System Time before shutdown : 55 Message The system process C:\Windows\sysem32\lsass terminated unexpectedly by status code -1073741819. The system will now shut down and restart. δυστυχως, δε προλαβα να πληκτρολογησω shutdown -a καθότι η command line ηταν κρυμμενη απο το start menu. να προσθεσω δε, οτι πριν απο αυτο το μηνυμα, ειχε προηγηθει ενα παραθυρο που μου ελεγε οτι το lsass.exe εχει προκαλεσει σφαλμα κ πρεπει να κλεισει, με ok εκλεινε το συστημα, με cancel εκλεινε τη διεργασια. γω πατησα cancel. το πισι, εκτος απο sp2 εχει κ zone alarm, επισης πληρως ενημερωμενο. υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει sasser ? κανονικα θα περιμενα να ξαναεμφανιστει κ να το τσεκαρω για να ποσταρω δω, αλλά μου εκανε τοση εντυπωση που δε κρατηθηκα.
icyman_petros Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 MessageThe system process C:\Windows\sysem32\lsass terminated unexpectedly by status code -1073741819. The system will now shut down and restart. Εχω την εντυπωση πως κολλησες τον sasser οπως καταλαβες κι εσυ.Αν καταλαβα καλα εχεις κανει copy-paste αυτο που γραφω στην παραθεση,παρατηρησε πως αντι για system γραφει sysem.Εκει πρεπει να κρυβεται.Δες εδω http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2004-050114-1706-99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.