Merdock Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 το φλεγον ζητημα των φωνητικων εντολων ...δουλευει αρκετα καλα ..με headset βεβαια ...παρολλα αυτα δεν πιανει παντα την σωστη εντολη ...ειδα και επαθα να το κανω να πιασει το Alpha ενω το αναγνωριζε σαν delta ...γενικα ομως ειναι πολυ ενδιαφερον και ψαρωτικο αν καποιος σε παρακολουθει Μάλλον δε μιλούσες με μάγκικη Αμερικάνικη προφορά όπως στις ταινίες γι'αυτό δε σε καταλάβαινε
mandipl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ισα ισα φιλε που επειδη εχω κανει και αξκος στο στρατο κ...λωνω να τους δινω τις εντολες με ψαρωτικο τροπο ..show σου λεω ...ουτε στο full metal jacket ....αλλα το ALPHA πως το προφερουν δεν μπορω να καταλαβω ....ισως να ειναι και Bug ... το online το εχει δοκιμασει κανεις ...παντως το παιχνιδι μοιαζει με ενα εξελιγμενο πετρα-ψαλιδι-χαρτι παρα με πραγματικο strategy ...χιλιες φορες CoH
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα δεν μου εχει κανει την τρελη εντυπωση, ωραια γραφικα, ελαχιστος ρεαλισμος, λιγα units και go kill the hostiles ή defend the castle. Αντι να βγαλουν κανα καινουριο Ghost Recon...
manifest Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 εμενα δεν μου αρεσε καθολου! κριμα γιατι 2 μερες εκανε ο θειος να το φερει και πραγματικα περιμενα κατι πολυ πιο καλο απο αυτο.. αργο οσο δεν παει και ρεαλισμος 0 (ειδικα οταν αρχισαν τα τανκ να βαρανε μια βολη/sec εφαγα τρελο ξενερομα...) υ.γ. ειμαι φανατικος του WiC και περιμενα να του μοιαζει..
hurin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Από το trailer, το μάτι μου έπεσε σε αυτό (attached picture). Ανεξάρτητη Ήπειρος (Τσαμουριά???), Σαρδηνία, Κορσική, διχοτόμηση της Ιταλίας, διαλυμένη Σερβία (μεγάλη Αλβανία και Σκόπια), διχοτόμηση Γαλλίας και άλλες πολλές μ...κίες.
XronisR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Είδα και έπαθα για να ρυθμίσω το headset ώστε να δουλεύει σωστά στο παιχνίδι...Μέτα από αυτό μπήκα να παίξω και πρέπει να πω πως ενθουσιάστηκα για....μισή ώρα μέχρι που ξενέρωσα αργότερα γιάτι άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τα αυτιά μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.