Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's EndWar

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το φλεγον ζητημα των φωνητικων εντολων ...δουλευει αρκετα καλα ..με headset βεβαια ...παρολλα αυτα δεν πιανει παντα την σωστη εντολη ...ειδα και επαθα να το κανω να πιασει το Alpha ενω το αναγνωριζε σαν delta ...γενικα ομως ειναι πολυ ενδιαφερον και ψαρωτικο αν καποιος σε παρακολουθει

Μάλλον δε μιλούσες με μάγκικη Αμερικάνικη προφορά όπως στις ταινίες γι'αυτό δε σε καταλάβαινε:P

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ισα ισα φιλε που επειδη εχω κανει και αξκος στο στρατο κ...λωνω να τους δινω τις εντολες με ψαρωτικο τροπο ..show σου λεω ...ουτε στο full metal jacket ....αλλα το ALPHA πως το προφερουν δεν μπορω να καταλαβω ....ισως να ειναι και Bug ...

το online το εχει δοκιμασει κανεις ...παντως το παιχνιδι μοιαζει με ενα εξελιγμενο πετρα-ψαλιδι-χαρτι παρα με πραγματικο strategy ...χιλιες φορες CoH

Δημοσ.

Εμενα δεν μου εχει κανει την τρελη εντυπωση, ωραια γραφικα, ελαχιστος ρεαλισμος, λιγα units και go kill the hostiles ή defend the castle.

Αντι να βγαλουν κανα καινουριο Ghost Recon...

Δημοσ.

εμενα δεν μου αρεσε καθολου!

κριμα γιατι 2 μερες εκανε ο θειος να το φερει και πραγματικα περιμενα κατι πολυ πιο καλο απο αυτο..

αργο οσο δεν παει και ρεαλισμος 0 (ειδικα οταν αρχισαν τα τανκ να βαρανε μια βολη/sec εφαγα τρελο ξενερομα...)

υ.γ. ειμαι φανατικος του WiC και περιμενα να του μοιαζει..

Δημοσ.

Από το trailer, το μάτι μου έπεσε σε αυτό (attached picture).

Ανεξάρτητη Ήπειρος (Τσαμουριά???), Σαρδηνία, Κορσική, διχοτόμηση της Ιταλίας, διαλυμένη Σερβία (μεγάλη Αλβανία και Σκόπια), διχοτόμηση Γαλλίας και άλλες πολλές μ...κίες.

post-6423-129062989765_thumb.jpg

Δημοσ.

Είδα και έπαθα για να ρυθμίσω το headset ώστε να δουλεύει σωστά στο παιχνίδι...Μέτα από αυτό μπήκα να παίξω και πρέπει να πω πως ενθουσιάστηκα για....μισή ώρα μέχρι που ξενέρωσα αργότερα γιάτι άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τα αυτιά μου!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...