Προς το περιεχόμενο

Δελτιο Ειδησεων

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Παιδια Πειτε Αυτοι Στο Δελτιο Του Μ Τσανελ Δεν Εχουν Πολλα Χαλια? Νομιζο Οτι Κανει Μπαμ Το Απο Που Και Ποσο Ειναι Κατευθυνομενοι. Ασ Μου Πει Καποιοσ Την Αποψη Του Γιατι Αν Ειμαι Τρελλοσ Και Εχω Τοσο Αδικο Να Το Ξερω

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανάλι, εφημερίδα, περιοδικό, κτλ που να ΜΗΝ είναι κατευθυνόμενο από κάποιο κόμμα, κάποιον "οργανισμό", κάποια ποδοσφαιρική ομάδα...

Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι επιλογή σου το τι θα δείς και τι θα διαβάσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε Παιδια Πειτε Αυτοι Στο Δελτιο Του Μ Τσανελ Δεν Εχουν Πολλα Χαλια? Νομιζο Οτι Κανει Μπαμ Το Απο Που Και Ποσο Ειναι Κατευθυνομενοι. Ασ Μου Πει Καποιοσ Την Αποψη Του Γιατι Αν Ειμαι Τρελλοσ Και Εχω Τοσο Αδικο Να Το Ξερω

Παρακαλώ να θυμηθούμε ότι απαγορεύονται αυστηρά τα αμιγώς πολιτικά posts.

Yπό αυτό το πρίσμα, αναφορές σε κόμματα, πολιτικές οργανώσεις ή πολιτικά πρόσωπα καλό θα είναι να αποφεύγονται για να μην αναγκαστεί να επέμβει ο moderator.

Ευχαριστώ για την κατανόηση. :)

Δημοσ.

paredwse δικιο εχεις και ζητω συγνωμη. τελος παντων τα πραγματα ειναι απελπιστικα και αναρωτιεμαι αν ποτε θα φτιαξει αυτο το πραγμα

Δημοσ.

Γενικά η τηλεόραση είναι μια απελπισία γιαυτό και έχω σταματήσει να βλέπω.

Τα δελτία έχουν καταντήσει πανηγύρι. Τις προάλλες που κοίταξα τυχαία είχε επί 10 λεπτά ρεπορτάζ για ένα τσιγγάνικο γάμο με απ΄ευθείας σύνδεση από τον καταυλισμό. Έλεος...

Δημοσ.

Εάν θες να δεις αντικειμενικότητα στα αθλητικά βάλε Star (ή καλύτερα Μακεδονία ΤV ή ΕΡΤ3 εκεί να δεις....)

Δημοσ.
Γενικά η τηλεόραση είναι μια απελπισία γιαυτό και έχω σταματήσει να βλέπω.

Τα δελτία έχουν καταντήσει πανηγύρι. Τις προάλλες που κοίταξα τυχαία είχε επί 10 λεπτά ρεπορτάζ για ένα τσιγγάνικο γάμο με απ?ευθείας σύνδεση από τον καταυλισμό. Έλεος...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ομορφη η νυφη?

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχμ... Είστε όλη μέρα μπροστά σε ένα pc συνδεδεμένο με όλο τον κόσμο και περιμένετε να δείτε ειδήσεις στην tv??? :confused:

Ενημερωθείτε απο το web για τα σοβαρά θέματα που σας ενδιαφέρουν και το βράδυ δείτε τα δελτία στην tv για να γελάσετε και λίγο! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...