bundy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Apo oti exo dei osoi exoy Amd exoyn synexws diafora provlimata kai nomizoyn oti toys ftaine diafora ta windows, to word, ta poulakia.....<BR>Giati epimenoyn se aytous?
timour Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 γιατί αν δεν επιμένουν φίλε μου θα μας μείνει μόνο η Intel και τότε θα δεις τι έχουμε να πάθουμε.<BR>ʼσε που τα περισσότερα προβλήματα που βλέπεις δεν είναι της AMD.
Redeemer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Giati re file nomizis oti oi intel epeksergastes den exoun ta idia problimata?<BR>Mporo na sou po kai xirotera!
unforgiven Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Τα περισσότερα προβλήματα στους Athlon οφείλονται σε κακή τροφοδοσία και ψύξη, άρα σε λάθος του χρήστη... Γιατί τους προτιμάμε; Πολύ πιο φτηνοί, πολύ πιο γρήγοροι και το ίδιο αξιόπιστοι με τους Intel...
giannis2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 AMD kai xero psomi!<BR>Exw Athon Thunderbird 1GHz kai den exw kanena provlima.
apoc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Kai fisika pote mhn ksexname to allwte oso kai twra vevaia polidiafhmizomeno didimo <BR>Intel - Microsoft.Alithia giati oi AMD emfanizoun kaliteres epidoseis leme px me to Linux ....leme twra..<BR>vevaia h parapanw apopsh den prepei na genikeutei teleiws..alla nomizw oti einai kai afto mia mikrh apanthsh...estw mikrh twra pia!
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 NAI NAI!!Xalia oi AMD!!!!<BR>Yper8ermainontai!!<BR>Den einai symbatoi me oles ti sefarmoges!<BR>H AMD 8a kleisei gia auto den thn empisteuontia!<BR>(ola ta parapanw ta exw akousei apo kati asxetous ypallhlous tou Oneway-microland,klp..)<BR>Oxi einai la8os oti sta bechmarks GAMANE tous intel akoma kai se katwterh syxnothta!<BR>Gia na mhn pw ti ginetai sthn idia syxnothta. <BR>Kai bgainei h intel kai mas leei oti h arxitektonikh tou Pentium 4 8a apodwsei ta megista argotera se katallhles efarmoges!<BR>AYTO MOU 8UMIZEI MMX,SSE(ETSI DEN LEGONTAI?)<P>EGW OMWS EIMAI MAZOXA GI AUTO PARHGGEILA TO ATHLON 1,4 ME DDR MNHMES!<P>ESI PARE INTEL EAN 8ES!<BR>
panosony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Εγω πάντως που είχα AMD στα δυο προηγούμενα PC ,τον Κ6 450 και έναν Duron 700 για λίγο ,ήμουν ικανοποιημένος ,για το κόστος τους και τις επιδόσεις τους . Η αλήθεια όμως είναι οτι λόγω ασυμβατότητας πιο συχνά πέρναγα λειτουργικό απο την αρχή ,παρά χρησιμοποιούσα το pc .<P>Δεν φταίει η AMD ,σαν εταιρία είναι πρωτοπόρος ,αλλα αν θές να δουλέψεις προγράμματα βαριά και κρίσιμα ,όχι απλώς παιχνίδια ,ο Pentium 3 με την Asus Cusl2- c είναi υπόδειγμα σταθερότητας .<P>Τέρμα οι αμέτρητες μπλέ οθόνες με τον P3 .<BR>Μπορεί να μου έφυγαν λίγα χιλιάρικα παραπάνω ,αλλα δουλεύω απροβλημάτιστα ,καμία σχέση με τους AMD ,που έκανα ICE προσομοίωση και με κρέμαγε .<P>Δεν φταίει η AMD ,εγω πικράθηκα οταν επέλεξα Intell ,και εφευγα απο μια εταιρία που πάει κόντρα σε όλους . Αν όμως θες απροβλημάτιστη λειτουργία ,τί κάνεις ?<P>Αν βέβαια σου λείπει το overclocking ?<BR>Just for the record ,με την black pearl πιάνεις σταθερα 185 fsb με flash και 1,3 G για τον P3-933 .<P>Αλήθεια εσείς που αγοράσατε τους Tbird ,σας έχουν βγεί εντάξει ? (Δεν ειρωνεύομαι ,απλά ρωτάω)<P>H AMD πρέπει κάποια στιγμή να μπεί στην κορυφή ,κι αν είναι ανάγκη να συνεργαστεί με την Micrsoft.<P>Αν δεν κάνω λάθος (σχεδόν) όλοι όσοι κάνουν reply Windows δουλεύουνε ...
unforgiven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Φίλε μου, συνηθίζω να δουλεύω ΠΟΛΥ βαριά προγράμματα σε συστήματα Intel. Και όχι σε συστήματα της πλάκας, αλλά σε πανάκριβα και δοκιμασμένα (Tyan Thunderbolt κτλ). Δεν θα έλεγα ότι είναι και βράχος. Ο Athlon 1.4 του σπιτιού μου κόλάει σπανιότερα. Αλλά δεν νομίζω ότι φταίνε οι επεξεργαστές αυτοί καθ' αυτοί. Μάλλον οι κάρτες και τα προγράμματα δημιουργούν τα προβλήματα.
timour Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Έτσι είναι φίλε unforgiven εγώ πιστεύω οτι το software είναι αυτό που κάνει αναξιόπιστο ένα PC. Στη δουλειά έχουμε έναν PIII 500Mhz με 512MB ram ο οποίος είναι SQL Server ο οποίος δεν κρεμάει ποτέ. Ξέρετε γιατί? Γιατί ούτε DirectX 8 έχει εγκατεστημένο ούτε drivers για κάρτα ήχου (ειδικά το liveware είναι φονιάς) ούτε rippers ούτε encoders ούτε getright ,zonealarm και easycdcreator (η έκδοση 5 κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει). Στο σπίτι από την άλλη με τον Athlon μου έχω πολυμηχάνημα. Με το μοντεμάκι του την WinTV τη Live τη ΝΙC το dvdάκι το cdr και μια νταλίκα drivers patches service packs (ας είναι καλά η MS) w@arez (τα οποία με τα .reg που τρέχεις για να τρέξουν σωστά κάνεις ένα registry μπάχαλο) κρεμάει στάνταρ 2 φορές την ημέρα. Αλλά τι να κάνεις? Δεν μπορείς να απαιτείς από το PC να σου ψήνει καφέ και να μην κρεμάει κιόλας είναι αδύνατο (ειδικά αν χρησιμοποιούμε MS λειτουργικά).
unforgiven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Όπως σας είπα στη δουλειά έχουμε ένα σωρό αξιόλογα μηχανήματα γαι video production/computer graphics. Οι κάρτες που έχουν μέσα και το software κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια. Η εταιρία υποστήριξης μας έχει απαγορεύσει δια ροπάλου: Microsoft Office (αν το βάλουμε επάνω, χρειάζεται format), Media player (από 6 και μετά), νεότερες εκδόσεις IE... Για να βάλουμε κάτι (original πάντα) πρέπει να τους ρωτήσουμε και μας απαντάνε αφού ο ψάξουν. Παρ' όλα αυτά, την τρώμε την μπλε οθόνη ή τον Dr. Watson. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι φταίει ο καϋμένος ο PIII!<BR>(Αν βέβαια υπό τις ίδιες συνθήκες είχαμε AMD, η μουρμούρα θα ήταν ανυπόφορη... Προκαταλήψεις!)
scarte Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 tin poigoumeni ebdomada ekana to eksis<BR>edosa se ena filo p3 866 kai motherboard qdi advance 10f kai me ta idia lefta ego pira athlon 1.2 kai qdi kudoz 7 me ddr mnimi<BR>sta idia lefta 25% perisoteri isxi kai den exo apolitos kanena provlima<BR>einai 98% sigouro oti ta provlimata prokiptoun ite apo windows me ite apo drivers kai diafores alles siskeyes
Critter Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Paidia,ego exo Tbird sta 900 kai exo ena provlima.Den pezei h Pinnacle PCTV pou exo,eno ston 400 intel pou exo pezei kanonikotata.Genika pados sinexizo na empisteyome tin AMD logo statherotitas kai kostous.Episis sas anakoinono kai to eksis(kai einai egirotato).<BR>Oi pentium tis seiras P4 stis varies efarmoges,douleyoun 2ns kai 2ns stamatane gia na apofigoun tin iperthermansi me apotelesma ousiastika na apodidoune les kai exoune ti misi sixnotita.H Amd den to kanei ayto kai gi'ayto kai anaptisontai megaliteres thermokrasies stous epeksergastes tis.<BR>Ayta... <p>[ 30-08-2001: Message edited by: critter ]
unforgiven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Μην κατηγορείς τον AMD όμως για το ότι δεν τρέχει η PCTV... δεν έχει σχέση... Απλά στο ένα μηχάνημα τρέχει και στο άλλο όχι, λόγω διαφορετικών υποσυστημάτων. Η συγκεκριμένη κάρτα είναι πάρα πολύ παράξενη...
Lupus Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Re paidia ego diavasa kapou (den thimamai pou)oti oi AMD einai tromeroi epe3ergastes kai oti einai pare3igimenoi logo toy oti den "sinergazontai" sosta me diafora chipsets me apotelesma na katigoroume ton epe3ergasti enw stin ousia na fteei to chipset (den 3ero kata poso egiri einai ayti i eidisi).Apo oti gnwrizo omws oi AMD se diafores dokimes apodixtikan kalliteroi apo toys antistoixous tis Intel.Me mia kali psixi tou AMD pistevo oti to PC petaei,kai fisika Xwris tromero kostos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.