dali13gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Θα μπορείς. Απλά δεν τους "καίει" πάνω στην εικόνα. Πρέπει όταν το βάλεις την ταινία στο player, να τους επιλέξεις από το τηλεκοντρόλ με το κουμπί subtitles.
Cloud_7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ευχαριστω πολυ . Οι υποτιτλοι μπηκαν κανονικα.Παρουσιαστηκε ομως αλλο προβλημα. Το εκανα dvd με το convertXtodvd 2 ωρες και μολις τελειωσε δεν αρχησε την εγγραφη παρολο που το ειχα επιλεξει και μου ειπε οτι δεν χωραει σε τεσσαρι dvd και ειναι 15 GB.Πηγα στον φακελο που το αποθηκευσε μεσα στο dvd και ειδα οτι επιανε 4 Gb . Επισης δεν υπηρχαν υποτιτλοι ενω τους ειχα εισαγει με το convertXtodvd. Σε περίπτωση που σου παρουσιάζει προβλήματα ο burner του προγράμματος, τότε πολύ απλά δημιούργησε ένα dvd βίντεο με το nero και συγκεκριμένα με το nero express που κάνει πολύ εύκολα αυτήν την δουλειά, στην αριστερή καρτέλα πήγαινε στο Videos/Εικόνες και έπειτα στην τελευταία επιλογή Αρχεία DVD Video. Απλώς θα εισάγεις τα αρχεία dvd από τον φάκελο που δημιουργήθηκαν με το convert και θα το κάψεις δημιουργώντας έναν δίσκο dvd που θα μπορεί να αναπαραχθεί σε όλες τις συσκευές. Εγώ πάντα το nero express χρησιμοποιώ για αυτήν την δουλειά και ποτέ τους ενσωματωμένους burners των προγραμμάτων μετατροπής avi σε dvd. Όσο για τους υπότιτλους που λες, όπως σου είπε και ο kastel το convert δεν τους ενσωματώνει για να σου εμφανίζονται στα αρχεία dvd που σου έχουν δημιουργηθεί μετά την μετατροπή, μόλις όμως κάψεις τα αρχεία και δημιουρήσεις τον δίσκο, το επιτραπέζιο dvd player θα τους εμφανίζει μια χαρά. Εκτός βέβαια αν ήταν ήδη ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι πριν μετατρέψεις το avi.
Giannis90 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Σε περίπτωση που σου παρουσιάζει προβλήματα ο burner του προγράμματος, τότε πολύ απλά δημιούργησε ένα dvd βίντεο με το nero και συγκεκριμένα με το nero express που κάνει πολύ εύκολα αυτήν την δουλειά, στην αριστερή καρτέλα πήγαινε στο Videos/Εικόνες και έπειτα στην τελευταία επιλογή Αρχεία DVD Video. Απλώς θα εισάγεις τα αρχεία dvd από τον φάκελο που δημιουργήθηκαν με το convert και θα το κάψεις δημιουργώντας έναν δίσκο dvd που θα μπορεί να αναπαραχθεί σε όλες τις συσκευές. Εγώ πάντα το nero express χρησιμοποιώ για αυτήν την δουλειά και ποτέ τους ενσωματωμένους burners των προγραμμάτων μετατροπής avi σε dvd. Όσο για τους υπότιτλους που λες, όπως σου είπε και ο kastel το convert δεν τους ενσωματώνει για να σου εμφανίζονται στα αρχεία dvd που σου έχουν δημιουργηθεί μετά την μετατροπή, μόλις όμως κάψεις τα αρχεία και δημιουρήσεις τον δίσκο, το επιτραπέζιο dvd player θα τους εμφανίζει μια χαρά. Εκτός βέβαια αν ήταν ήδη ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι πριν μετατρέψεις το avi. Το εκανα ετσι οπως μου ειπες , γραφτηκε κανονικα αλλα οι υποτιτλοι εχον καθυστερηση ενω οταν το ανοιγω απο το pc με το subtitle workshop ειναι κανονικα ετσι οπως τους εκανα με το time adjuster. Μηπως οι υποτιτλοι βγαινουν πιο νωρις επειδη δεν ειχα τους υποτιλτους στον ιδιο φακελο μαζι με την ταινια οταν εκανα την δουλεια με το subtitle workshop και μετα με το ConvertXtodvd ?
Giannis90 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το εκανα ετσι οπως μου ειπες , γραφτηκε κανονικα αλλα οι υποτιτλοι εχον καθυστερηση ενω οταν το ανοιγω απο το pc με το subtitle workshop ειναι κανονικα ετσι οπως τους εκανα με το time adjuster. Μηπως οι υποτιτλοι βγαινουν πιο νωρις επειδη δεν ειχα τους υποτιλτους στον ιδιο φακελο μαζι με την ταινια οταν εκανα την δουλεια με το subtitle workshop και μετα με το ConvertXtodvd ?
Giannis90 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ένα ναι ή ενα οχι ρε παιδια.... Να μην το δοκιμαζω παλι τζαμπα 2 ωρες και μετα να συμβαινει το ιδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.