kolebras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Hello paidia. Thelw na agorasw mia karta TV kai eimai anamesa se Hauppauge kai Pinnacle. Den me endiaferei toso to radiofono arkei na exei remote kai na einai kali? Poia einai kaliteri (i kai kapoia alli) diladi na min exei provlimata. Thanks!
unforgiven Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Από hardware όλες πάνω κάτω είναι ίδιες. Ίδια chipset, ίδιο tuner, ίδια μέτρια απόδοση. Το software και οι drivers κάνουν τη διαφορά...<BR>Από προσωπική πείρα, ΜΑΚΡΥΑ από Pinnacle! Έχεις μεγάλες πιθανότητες να μην καταφέρεις ποτέ να την κάνεις να δουλέψει. Και η υποστήριξη, εντελώς απαράδεκτη!!!
NeTeD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Egw 8a pw to akrivws anti8eto.<P>Eixa parei Hauppauge h opoia se 3 PC parakalw de katafere pote na leitourgisei swsta, kai apo yposthriksh MHDEN. Enw sto site tis pinnacle exei ena omorfotato forum, pou oloi oi users zhzhtane kai lynoun provlhmata. Asxetws vevaia an egw me tin Pinnacle PCTV Pro den eixa pote kanena.<BR>H kalyterh eikona pou exw dei meta tin ATI all in wonder 128.
atx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 symfono me ton NeTeD. ego exo pctv rave alla to kako einai oti den exei remote.<BR>me alles kartes tv de mporesa pote na do teletext! eno me ti pctv rave blepo aneta. (ektos apo tora poy ta kanalia exoyn ellinika kai de bgazei ellinika gramata).<BR>apo software skizei! to pio aplo poy yparxei...
unforgiven Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Μμμμ... τότε ίσως τα πράγματα να άλλαξαν <BR>Πάντως εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο είχα ποτέ. Ίσως να αντιμετώπιζα προβλήματα επείδή αλλάζω κάρτες γραφικών πολύ συχνά. Αλλά βρε παιδιά, μου έκανε τα πιο απίθανα πράγματα. Έφτασα σε σημείο σχεδόν να την πετάξω από το παράθυρο (και αν δεν ήταν απέναντι το αυτοκίνητό μου, θα το έκανα). Την χάρισα σε έναν φίλο και δουλεύει μια χαρά!<BR>Όσο για το forum της Pinnacle, βοηθάει. Αλλά η ίδια η εταιρία κάνει την πάπια σε πολλά θέματα. Αν έχει κανένας την DC10+ θα ξέρει.
kirimis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 H απαντηση ειναι Hauppauge με ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!! Εχω αλλαξει εως τωρα 4 TV tuners και κατεληξα πως την Hauppage δεν την αλλαζω με τιποτα. Πολυ καλυτερη ποιοτητα ληψης, πολυ καλυτεροι drivers και καλα ολοκληρωμενο πακετο. Αυτη την στιγμη εχω μια Hauppage με TV NiCam stereo - Radio - Remmote control και ειναι super. Την πηρα 30-35 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.
kolebras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Thanks paidia. Simera pire enas filos mou tin pinnacle PCTV Pro. Tha paw na tin dw (software, remote klp.) kai tha doume ti tha parw. Thanks.
LeChuck Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Παιδια εγω εχω παρει την Pinnacle PCTV Pro και ειναι τρομερη. Φροντιστε ομως για να βλεπετε τηλεοραση να μη πολυχρησιμοποιητε το Studio PCTV που εχει αοπ μονη της αλλα κατεβαστε το DScaler και παιξτε μ'αυτο. Ειναι πολυ καλυτερο απο το built in software που εχει.
LEFteriz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Εγώ έχω μια Leadtek Winfast TV 2000 και μπορώ να πω ότι τα καταφέρνει μια χαρά.<BR>Είναι και φτηνή.<BR>Νομίζω κάτω από 30.<P>Και για software<BR>μπορείς να πας στο <A HREF="http://www.borgtech.org" TARGET=_blank>www.borgtech.org</A> όπου έχει δυο κορυφαία προγράμματα για TV Και FM και δουλεύει με όλες τις κάρτες που έχουν τσιπάκι ΒΤ8Χ8.
kolebras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2001 Eida timi simera giatin Hauppage TV Nicam Stereo Remote klp kai eixe 43000 sto PLAISIO... Opote apagoreutiki timi afou me 24000 pairnw tin Pinnacle Studio PCTV... Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.