Fozzy Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Eimai neos sthn insomnia kai pistevo oti einai h monh ANTIKEIMENIKH phgh vohtheias se afto pou zhtao, giati exo thn efkairia na akouso diafores gnomes apo allous xrhstes pou mporei na exoun orismena apo ta perifereiaka pou zhtao...<BR>Sorry an ethiksa kapoion me to topic alla re paidia...toulaxiston peite mou tologo apla gia na mhn epanalifthei <BR>Kai pali sorry kai perimeno mia apanthsh
apoc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 File mou pragmatika den mporw na katalavw ti pexthke parolo pou den peira meros sto topic to parakolouthisa giati me endieferai opws kai sena na akousw diaforetikes apopseis alla kai na epivevaiosw thn apodoxh sygkekrimenwn proiontwn kai apo allous xrhstes...<BR>Eilikrina elpizw na egine lathos kai auto mallon tha einai...giati allios o moderator na grafei thn apopsh tou kai meta na kleinei to topic mou fainetai poli ypervoliko ews ante na mhn pw......
timour Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 .<p>[ 30-08-2001: Message edited by: timour ]
NeTeD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2001 Paidia xalarwste! Egw eimai sigouros oti la8os ekane kai tou esteila mhynma na to ksanadei.<P>Mh tou parete to kefali <p>[ 29-08-2001: Message edited by: NeTeD ]
Imagine Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Συγνώμη βρε παιδιά, ένα λάθος έκανα...<BR>Γύρισα από διακοπές και με περίμεναν πολλά αδιάβαστα topics...μεταξύ αυτών και ένα του Angel_Nick που πήρε ειρωνική τροπή και πίστεψα ότι έπρεπε να το κλείσω...<P>Έχοντας όμως ανοιχτό σε 2ο παράθυρο το topic για την αγορά PC στο οποίο είχα απαντήσει με καθόλου απόλυτο ύφος και με καθαρά διάθεση για βοήθεια "Αντικειμενική" όπως ζήτησε και ο Fozzy αφηρημένα φαίνεται πάτησα το "Close Topic" και σε εκείνο το παράθυρο...<P>Για οποιοδήποτε παράπονο θα παρακαλούσα να χρησιμοποιείτε την λειτουργία του forum για προσωπικά μηνύματα, ενώ υπάρχει και το #ICQ μου για όποιων το προτιμά...<BR>Νομίζω ότι δεν έχω δόσει τέτοια δείγματα απόλυτης συμπεριφοράς και ειρωνικά σχόλια μάλλον με αδικούν...<BR>Όποτε έχω κλειδώσει topic δίνω και τις απαραίτητες εξηγήσεις...<P>Αν πάλι πολλοί από εσάς έχετε πρόβλημα με την δράση μου ως Mod μπορείτε να κάνετε topics ανοιχτά για όλους τα οποία δεν θα λογοκρίνω, βρίστε με βρε αδερφέ αν το αξίζω! Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε μετά από αυτό και την αλλαγή moderator στο hardware...no hard feelings...τα πράγματα είναι σχετικά δημοκρατικά στο forum...<P>Και πάλι συγνώμη ζητώ από τον Fozzy...φίλε άλλη φορά ένα private message και όχι πανικούς...<P>Φιλικά,<BR>Imagine
Fozzy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2001 OK paidia dhladh tora to topic ksananikse e? pao na adw nea minimata <BR>CU<BR>kai sigxoriste mou ton paniok,alla eipame neos user eimai... Tha matho na stelno kai private msgs... pou tha paei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.