Προς το περιεχόμενο

AMD-SYXNOTHTA

greco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by panos:<BR><STRONG>Loipon, agorasa enan AMD 1.2 266 apo Big City prosfata, alla epeidi pira olo to pc se kommatia kai to eftiaxa monos mou, pira kai to CPU sketo. Egw 1.2 eipa, to cpu syxnotita ws gnwston den grafei. Exw to ASUS A7M266, to opoio den exei jumper gia BIOS reset alla kathe fora pou exei provlima kanei auto-reset sti minimum(failsafe) sixnotita. Emena kanei opote ginei xamos, boot me AMD 900. Parola ayta, an ton valw sta 1.2 apo to BIOS trexei kirile (sxedon). Me to prwto kollima mou to xanagirnaei sta 900. Yparxei tropos na dw TI EINAI pragmatika?? An oxi, xerei kaneis an o Athlon 900 leitourgei kanonika me overclock sta 1.2?<BR>Thanx!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE>

Δημοσ.

Ρύθμιση του FSB στα 133, τίποτε άλλο. Το είχα και εγώ από την Microchip που πήρα τον 1200 και μετά τον είδα στα 900 και νόμιζα ότι πρόκειται για λάθος, απλώς το παιδί στο κατάστημα ξέχασε να ενεργοποιήσει το 133bus.

Δημοσ.

Αυτά δεν μου αρέσουνε στα Super Markets (Microland, Multirama, OneWay κτλ). Πουλάνε δεκάδες PC τη μέρα, σε άσχετους κατά 80% και το "παιδί που τον έφτιαξε" μια έκανε τον 1200 να τρέχει στα 900, μια ξέχασε το DMA, μια έβαλε παλιότερους drivers, μια δεν πρόσεξε ότι η κάρτα ήχου δεν έπαιζε κτλ κτλ. Και αν είναι κάποιος άσχετος πελάτης θα παιδεύεται άδικα (και πιθανώς να πληρώνει και service"... Πας σε τέτοια μαγαζιά, παίρνεις ένα DVD, πληρώνεις την 30ρα σου σαν κύριος, σου παίρνουν και ένα πεντοχίλιαρο για τοποθέτηση (5 λεπτά δουλειά).<BR>Το έχω πει πολλές φορές: προτιμάτε τα μικρότερα μαγαζιά (προσοχή βέβαια στους αεριτζήδες). Θα σεβαστούν περισσότερο τα χρήματά σου, θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα και θα σε βοηθήσουν όταν τους έχεις ανάγκη. Γιατί, αν τους φύγεις, θα χάσουν οι ίδιοι έναν από τους λίγους, πιθανών, πελάτες τους, Σκοτίστικε τώρα ο υπάλληλος του Πλαισίου πχ (που μέλλον είναι και άσχετος) αν θα ξαναπατήσεις ή αν το αφεντικό θα πόυλήσει 50 ή 49 υπολογιστές εκείνη τη μέρα.<BR>Μπορεί τα μικρά καταστήματα καμιά φορά να είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά χαλάλι το πεντοχίλιαρο που τους δίνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...