dterzakis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Καλησπέρα σας, έχω έναν Hp εκτυπωτή και χάλασε!? Γνωρίζετε κανένα κατάστημα που να επισκευάζει εκτυπωτές? Είχα ξανανοίξει ένα παρόμοιο θέμα και μου είχαν πει ένα στην Ν. Σμύρνη αλλά χάθηκε το μνμ. Ευχαριστώ
darisg Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Στον τενεκέ, και πάρε καινούριο....... το πιο πιθανό είναι η επισκευή να σου κοστίσει πιο ακριβά, απο το να πάρεις καινούριο......
aspirin Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 πάρε ένα φθηνό laser printer και θα βρείς την υγειά σου φίλε μου.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 CRETA BYTES πρεπει να λεγεται το μαγαζι.για τσεκαρε το
bloodraven Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Τι ενοεις χαλασε? Εαν σκοποευεις να παρεις καινουριο, καντο βιδες και εαν σου κατσει η επισκευή εχει καλώς. Παντος επιδή την εχω παθει κανα 2 φορες με HP εκτιπωτές , μακρια.!!!
johnbond Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Τι ενοεις χαλασε? Εαν σκοποευεις να παρεις καινουριο, καντο βιδες και εαν σου κατσει η επισκευή εχει καλώς. Παντος επιδή την εχω παθει κανα 2 φορες με HP εκτιπωτές , μακρια.!!! Και εμένα μου έχουν χαλάσει 2 hp ο ένας μάλιστα ήταν πολύ ακριβός.. Μακριά από την αντιπροσωπεία..Θέλουν λεφτά για να στον δώσουν πίσω ακόμη και χαλασμένο..
Melissa_virus Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Συμφωνώ με τα παιδιά και εγώ. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να τον επισκευάσεις. Ποιο μοντέλο έχεις και πόσα χρόνια το είχες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.