Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 2900 XT Performance Benchmarks

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 mark diafora exei mono h cpu (sto test tou paidiou se sxesi me to vr-zone)

h analisi tou vr-zone pos kseroume oti einai 1280x1024? an tixon exoun kamia 1024x768 tote nomizw eksigounte ola, mazi me to cpu bebea pou profanos exei diafora..

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι μεχρι να κυκλοφορησει ευρεως στην αγορα θα αναβαθμιστουν οι 'οδηγοι' των κατασκευαστων...

Δημοσ.
Το δοκίμασα αλλα παλι μια απο τα ιδια.. πεζει να θελει κανενα update to 3dmark? Η εκδοση ειναι αυτη που υπηρχε μαζι με την καρτα.

Πως μπορω να ειμαι σίγουρος οτι τα αλλαζουν τα clocks οταν παει σε 3dmode?

Vale ena allo monitor kai koita stin kartela overdrive, otan pas se 3d efarmogi allazei to current clocks, i (an den exeis allo monitor) vale to amd gpu tool na grafei se ena log trekse to 3dmark( i oti allo 3d 8eleis) kai meta koita to log

Δημοσ.
Vale ena allo monitor kai koita stin kartela overdrive, otan pas se 3d efarmogi allazei to current clocks, i (an den exeis allo monitor) vale to amd gpu tool na grafei se ena log trekse to 3dmark( i oti allo 3d 8eleis) kai meta koita to log

To ekana kai allazei kanonika. Aurio i methaurio mou erxete kainouria mitrikh

(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526675) na doume ti tha ginei..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Ενα πραγμα ομως που με Nvidia ποτε δεν αντιμετωπισα ειναι η δυσκολια συνδεσης της 55αρας HD TV μου κατι που με την ΑΤΙ δεν μπορεσα να κανω ποτε αφου οταν ενεργοποιουσες την συνδεση μια εσβυνε το monitor μια αλλαζαν αναλυσεις και αλλες φορες κολουσε και το PC.

Μήπως δεν έκανες καλά κάποια ρύθμιση;

Άνοιξε το Catalyst Control Center.

Στο digital pane options στο HDTV support ενεργοποιείς τις αναλύσεις HD που υποστηρίζει η οθόνη σου.

Στην συνέχεια αηγαίνεις στο displays manager->Detect displays

Αν έχεις δύο συνδεδεμένες, θα σου δείχνει την ενεργή στο main και από κάτω στο attached displays currently θα σου έχει την TV.Την πιάνεις και την αφήνεις στο μεγάλο κουτάκι δεξιά από τo main και επιλέγεις "Clone" ώστε να δείχνουν και οι δύο το ίδιο. Τέλος επιλέγεις την ανάλυση που θες.

Έχω συνδέσει με DVI->HDMI καλώδιο 5μέτρων το PC με τον προβολέα και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

παιδια εγω εχω το συστημα της υπογραφης μου και στο 3dmarκ στο 2006 μου βγαζει score 10932 και στο 3dmark2005 moy bgazei score 13000 liga den einai ti lete na ftaiei?

Δημοσ.
παιδια εγω εχω το συστημα της υπογραφης μου και στο 3dmarκ στο 2006 μου βγαζει score 10932 και στο 3dmark2005 moy bgazei score 13000 liga den einai ti lete na ftaiei?

drivers exeis pote allaksei?

kale 20 tou minos i ati bgazi kainourious.:-D

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html

sto 3dmarks 2006 eisai ok.

sto 2005 xrostai kapies xiliades

msi29xt_g_02.gif

msi29xt_g_01.gif

http://www.tweaktown.com/reviews/1115/4/page_4_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark05/index.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...