takos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 στο σταλκερ & στο σουπριμ κομαντερ επισις βουλιαζι απο επιδοσεις... http://it-review.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1325&Itemid=1&limit=1&limitstart=5
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Όταν κάποιος εξυπνάκιας engineer θέλει να το παίξει έξυπνος του στύλ 'hey, I've got a great idea' οδηγόντας το AA στους Shaders...ε λοιπόν τι περιμένεις με 8xAA enabled ?
fits13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Pedes poia einai kaliteri h 2900pro(an yparxei) H' h x1950pro Kai giati?
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 2900 Pro δεν υπάρχει, και από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει 2900 με την ονομασία Pro...
takos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 2900 Pro δεν υπάρχει, και από ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει 2900 με την ονομασία Pro... Fisika k 8a iparksi 2900pro alla me tin onomasia "hd2950pro" simfona me ta sxedia tis ATI k 8a einai o antikatastatis tis 1950pro. 8a kikloforisi 9-12/2007. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1136&Itemid=1 tora omos mono i hd2900xt einai dia8esimi
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Fisika k 8a iparksi 2900pro alla me tin onomasia "hd2950pro" simfona me ta sxedia tis ATI k 8a einai o antikatastatis tis 1950pro. 8a kikloforisi 9-12/2007.http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1136&Itemid=1 tora omos mono i hd2900xt einai dia8esimi takos, το FudZilla είναι η πηγή της...ακυρότητας φίλε μου. Ότι του στείλει κανείς το πιστεύει και σε 5 sec το έχει βγάλει και σε 'άρθρο του' και με έγκυρες πηγές πάντα
littlelouievegos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 takos, το FudZilla είναι η πηγή της...ακυρότητας φίλε μου.Ότι του στείλει κανείς το πιστεύει και σε 5 sec το έχει βγάλει και σε 'άρθρο του' και με έγκυρες πηγές πάντα Λιγα με το FUD, ε sry με το FUAD ετσι; Αντε μπραβο.. Ακου εκει πηγη ακυροτητας.. Απλα το παιδι την μια μερα λεει θα βγει, την αλλη δεν θα βγει, την αλλη την εκλεψαν οι εξωγηινοι για μελετη και στο τελος αφου εχει παραθεσει ΟΛΕΣ τις εναλλακτικες τοσους μηνες, βγαινει και λεει.. Ε δεν σας τα λεγα;
fits13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Estw oi hd einai kaliteres diladi apo mia x1950pro?? Kai se ti timi kymainontai oi hd?????
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Sorry, προτίθεμαι να βοηθάω όπου γίνεται και μπορώ, αλλά δεν είμαι μηχανή αναζήτησης τιμών. Θες να μάθεις σε τι τιμή βρίσκεις μια HD 2900XT στην οποία και αναφέρεται το παρόν θέμα ? Τα καταστήματα της Ελλάδας είναι γνωστά, όπως επίσης πολύ γνωστές είναι και οι ιστοσελίδες τους ( site ), μπες και δες.
Ailuros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Όταν κάποιος εξυπνάκιας engineer θέλει να το παίξει έξυπνος του στύλ 'hey, I've got a great idea' οδηγόντας το AA στους Shaders...ε λοιπόν τι περιμένεις με 8xAA enabled ? ΄Ετσι το λέμε εκ νεοτέρας το hardware bug; Apparently, the first spin of R600 silicon could only communicate over the debugging interface. While the upside is that the chip wasn't totally dead, this is not a good problem to have. We also overheard that a later revision of the hardware suffered from fragments getting stuck in pixel shaders. We even overheard one conversation where someone jokingly remarked that AMD should design hardware but leave the execution to NVIDIA. In a wild bout of pure speculation on our part, we would have to guess about one other problem that popped up during R600's creation. It seems to us that AMD was unable to get their MSAA hardware to work properly and was forced to use shader hardware to handle MSAA rather than go back for yet another silicon revision. Please know that this is not a confirmed fact, but just an educated guess. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2988 Στην πρώτη παράγραφο χτύπησε διάνα ο Αnand. ΄Οντως τα πρώτα δείγματα ήταν μόνο προσπελάσιμα μέσω του debugging interface. Tίποτα το τραγικό και ενώ θέλει συνήθως 6 μηνάκια και ένα ή δύο respin στην χειρότερη διορθώνεται. Το παραπάνω πρόβλημα πιθανότατα να προήλθε όντως από το πρωτόκολλο παρασκευής που εκείνη την εποχή ήταν προβληματικό και τα dev samples που έλαβαν μετά από αυτό οι μεγάλοι ISV δεν ξεπερνούσαν τα 400MHz σε χρονισμό και κατανάλωναν τόσο ρεύμα που έκαναν ένα G80 να μοιάζει με IGP σε σύγκριση. Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα είναι hw bug στα ROPs και όχι δεν είχε κανείς την λαλακισμένη ιδέα να κάνει resolve μέσω των shaders και δεν είμαι και σίγουρος αν και σήμερα γίνεται. Ξέρω ότι δεν θα αρέσει σε πολλούς αυτό που θα πω αλλά η ΑΤΙ εκτός του επαναλαμβανόμενου λάθους να στοχεύει σε υψηλές συχνότητες εδώ και μερικές γενιές, έκανε και μερικά επιπλέον λάθη τα οποία δυστυχώς τα σέρνει μαζί της από το πρωταρχικό R400/USC που ακυρώθηκε. Και αν ρωτήσεις γιατί ακυρώθηκε τότε πες μου τι να σου έκανε ένα 4 cluster*Vec4 design σαν ακόλουθος του R300. Το όλο design έπρεπε να είχε πάει στον σκουπιδοντενεκέ με όποιο κόστος και να μπει στην κονσόλα της Microsoft κάτι από R5x0, κυρίως για να μην έχουν πολλαπλά και αντικρουόμενα designs και να γλυτώσουν χρόνο και χρήμα. Επίσης η επιλογή του VLIW σαν βάση αρχιτεκτονικής για GPU δυσκολεύει επίσης τα πράγματα και είναι μεταξύ των λόγων που το NV3x είχε βγει τόσο τρομερά ανεπαρκής. ΄Ολα βέβαια κατά την ταπεινή μου άποψη, αλλά ενώ η ΑΤΙ ανέκαθεν είχε και έχει τα φόντα να κάνει την NVIDIA να τρέχει και να μην φτάνει και ενώ το R300 ήταν μια τρομερά επαρκής αρχιτεκτονική για την εποχή της (που για μένα ναι άφησε και εποχή), έκτοτε μόνο λάθη κάνουν και το χειρότερο είναι ότι δεν διαισθάνομαι να μαθαίνουν και από αυτά. Το 2003 όταν η ΝVIDIA είδε τι πατάτα έβγαλε με το NV30 κάτσανε τον πισινό τους κάτω και είπανε τι λαλακίες κάναμε και τι θα αλλάξουμε για να πάρουμε τα πάνω μας. Μπορεί το G7x να υστερούσε σε αρκετούς τομείς έναντι του R5x0 από την άλλη, αλλά δεν άργησε και κατανάλωνε και αρκετά λιγότερο ρεύμα τελικά με αποτέλεσμα να κατεβάσουν τα βρακιά στην ΑΤΙ ακόμα και στην αγορά laptop, στην οποία η τελευταία ανέκαθεν είχε το προβάδισμα. Καλά θα κάνουν οι "ιθύνοντες" στην σημερινή AMD να βάλουν μερικά πράγματα κάτω και να βρουν τον τρόπο και την στρατηγική να γίνουν ανταγωνιστικότεροι. Κανείς μας δεν γουστάρει να καταλήξει η μια εταιρία στο τέλος να έχει μονοπώλιο στην αγορά. My 2 cents.
Ailuros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 takos, το FudZilla είναι η πηγή της...ακυρότητας φίλε μου.Ότι του στείλει κανείς το πιστεύει και σε 5 sec το έχει βγάλει και σε 'άρθρο του' και με έγκυρες πηγές πάντα RV670/G92 (@65nm, 256bit bus etc) όντως αναμένονται για το φθηνόπωρο αυτής της χρονιάς. Και μεταξύ μας το πιθανότερο όντως είναι η ονομασία να καταλήγει σε "PRO". Mια εναλλακτική ονομασία θα ήταν Radeon HD 2900 GAICL (gimme a break I came late) αλλά προφέρεται πολύ πιο δύσκολα από το "PRO". Αν τώρα βγεί και αυτό σε dual chip τότε στην χειρότερη να ονομαστεί Radeon HD 2900 PRO WITH CHEESE
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδιά,αύριο πάω την 2900ΧΤ για αλλαγή (ξανά) και σκέφτομαι τι να ζητήσω να μου βάλουν. 1) Να το ρισκάρω να τους ζητήσω μια 2900ΧΤ της GeCube αυτή τη φορά? Γιατί και οι δυο κάρτες της Sapphire προβληματικές μου ήρθανε. 2) Να τους πω να μου βάλουν μια 8800GTS 640Mb και να βρω την ησυχία μου. (δίνοντας 55 ευρώ πάνω όμως )
coreduo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Παιδια καλα ολα οσα λεμε, καλη η κακη η νεα ΑΤΙ δεν μπορω να πω ακομα, αλλα παρτε ενα δικο μου σκορ. http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9548681 Παιδιά,αύριο πάω την 2900ΧΤ για αλλαγή (ξανά) και σκέφτομαι τι να ζητήσω να μου βάλουν. 1) Να το ρισκάρω να τους ζητήσω μια 2900ΧΤ της GeCube αυτή τη φορά? Γιατί και οι δυο κάρτες της Sapphire προβληματικές μου ήρθανε. 2) Να τους πω να μου βάλουν μια 8800GTS 640Mb και να βρω την ησυχία μου. (δίνοντας 55 ευρώ πάνω όμως ) Τι προβλημα ειχες με την Sapphire?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Έχω artifacts και μου κάνει συνεχώς VPU Recover...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.