Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ta "pragmatika" artifacts apo oti 3erw den feugoun an emfanistoun...para mono an alla3eis karta...
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Να σοβαρευτούμε ? πολύ fanboyίζουμε τώρα τελευταία. ante kala. you spoil all the fun :evil:
littlelouievegos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Το ξέρω ότι δεν θα την έστελνες την 8800 έτσι εύκολα εκτός αν υπήρχε σοβαρός λόγος. Σου έδωσα σαρκασμό στον σαρκασμό σου με ένα μήνυμα που έλεγε με άλλα λόγια "δεν το ξανασκέφτεσαι;" :Ρ Απατεωνα
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 οταν λεμε artifacts ενοουμε αυτα τα κοληματα στην επιφανεια εργασιας που μενουν κοματια απο καποια παραθυρα....???? δεν γνωριζω καποιον που να μην τα εχει δει με 2900χτ δεν νομιζω οτι πανε ολες για αντικατασταση....μην λεμε οτι θελουμε...και εγω τα εχω δει στη δικια μου και σε φιλων μου...να τις βγαλουμε ολοι bad δηλαδη..... δεν νομιζω κατι με drivers θα πεζει... Εγώ έναν μόνο ξέρω,αυτόν που έχει το τοπικ που αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Επιπλέον δεν το είδα μόνο στην επιφάνεια εργασίας,αλλά έχω αρτιφακτς π.χ.στο forum του insomnia,και γενικώς σε διάφορα σάιτ,αλλά το χειρότερο είναι οτι είδα προβλήματα απεικόνισης στο Half Life 2 και στο Garry's Mod 10,άλλα και στο Oblivion γονάτισε εκεί που γονάτιζε και η X800GT που είχα πριν. Αν αυτό είναι φυσιολογικό και αποδεκτό,ΟΚ,να καθόμαστε σαν ηλίθιοι να μας πιάνουν το κ*λο.
jimpsar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Xairetizw olous. Agorasa x8es k gw tin 2900xt alla exw paratirisei ta eksis: 1)Se 2d mode dld windows epifania den exw problimata alla sta games exw arketa artifacts. 2)H 8ermokrasia mu einai 65 idle kai paei mexri 75. 3)Eixa 1950pro k den exw dei foberes allages sta games. Lete na xreiazetai allagi?Isws ftaiei to gegonos oti i mitriki exei mono PCI express x4? Mia boi8eia 8a mu itan poly xrisimi Eyxaristw To pc mu einai Pentium D 3.00Ghz Asrock 4core Dual me PCI express x4 2GB Kinston DDR II Thermaltake 750W
EKTELESTES Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Λογικά θες πιο δυνατό μηχάνημα για να δεις μεγάλες διαφορές, ειδικά ο επεξεργαστής σου ( αλλά και η μητρική σου ) περιορίζουν αρκετά την 2900xt.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Σίγουρα παίζει ρόλο το συνολικό σύστημα.Απ'τη στιγμή που η μητρική σου έχει PCI-E x4 περιορίζεται η κάρτα σου.Προφανώς θα χρειαστεί αλλαγή για να δουλέψει κανονικά η κάρτα. Τώρα για τα άρτιφακτς...:-| Εγώ μόλις τώρα έτρεξα το Battlefield 2 και τον χάρτη μου τον απεικόνιζε με απίστευτη θολούρα. Την πηγαίνω τώρα στο Πλαίσιο να μου την checkάρουν και αν είναι να μου την αλλάξουν. Άμα την αλλάξω να πάρω 2900ΧΤ πάλι? Θέλω να παίζω ικανοποιητικά σε 1920x1200 ρε γμτ,αλλά αυτή που έχω εδώ δεν την παλεύει ούτε σε 1280x1024.:evil: (Σκεφτόμουν σήμερα να την αλλάξω με 8800GTS 320mb...)
mkpk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εγώ έναν μόνο ξέρω,αυτόν που έχει το τοπικ που αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα.Επιπλέον δεν το είδα μόνο στην επιφάνεια εργασίας,αλλά έχω αρτιφακτς π.χ.στο forum του insomnia,και γενικώς σε διάφορα σάιτ,αλλά το χειρότερο είναι οτι είδα προβλήματα απεικόνισης στο Half Life 2 και στο Garry's Mod 10,άλλα και στο Oblivion γονάτισε εκεί που γονάτιζε και η X800GT που είχα πριν. Αν αυτό είναι φυσιολογικό και αποδεκτό,ΟΚ,να καθόμαστε σαν ηλίθιοι να μας πιάνουν το κ*λο. ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ αυτον εμενα και αλλες 2 καρτες απο φιλουσ μου που τα εχουν δει..δεν εχω δοκιμασει ομπλιβιον αλλα rainbow six vegas kai colin mcray dirty demo που εχω τρεξει δεν εχω δει αρτιφακτς σε 3δ.... μονο στα φορουν και κυριως μονο στον εχπλορερ 7 και οχι στο firefox...και που και που καποια στιγματα απο παραθυρα στην επιφανεια..τα οποια με αναπροσαρμογη του background φευγουν... αν ειναι ετσι μαλλον πρεπει να ανακαλεσει η ατι ολες τισ καρτες πισω.......
jimpsar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Eyxaristw gia to quick response. Tin karta tin allaksa kai pira mia idia akrivws. Omws mu kanei akribws ta idia me tin proigumeni. Paw to PC olokliro ekei giati den kserw ti paizei. Ti na pw mia karta pigame na parume...
Johnny Em Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 παιδεσ επιδη ήμουν ετιμος να παω να αγορασω μια καρτα γραφηκών σήμερα (κάποια απο τη σειρά 8800gtx) διαβάζοντας αυτό το θέμα κόλησα!! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Τι αξίζει τελικά να αγοράσω? Θέλω να κάνω μία επενδηση που θα μου κρατήσει όσον το δινατον περισότερο και να μην χρειαστεί του χρόνου να αλλάξω πάλυ κάρτα γραφηκών!! Τον υπολογιστή μου τον χρισημοποιώ για αρχιτεκτονικά προγράμματα, φωτορελισμούς , 3d modeling και κάνα παιχνιδάκι στον ελεύθερό μου χρόνο!!! ποιά μου προτείνετε?
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ αυτον εμενα και αλλες 2 καρτες απο φιλουσ μου που τα εχουν δει..δεν εχω δοκιμασει ομπλιβιον αλλα rainbow six vegas kai colin mcray dirty demo που εχω τρεξει δεν εχω δει αρτιφακτς σε 3δ.... μονο στα φορουν και κυριως μονο στον εχπλορερ 7 και οχι στο firefox...και που και που καποια στιγματα απο παραθυρα στην επιφανεια..τα οποια με αναπροσαρμογη του background φευγουν... αν ειναι ετσι μαλλον πρεπει να ανακαλεσει η ατι ολες τισ καρτες πισω....... Ok,ας παραλείψουμε τα άρτιφακτς. Όσων αφορά την επίδοση,ένας Pentium 4 στα 3.4ghz και 1gb RAM σε συνδυασμό με την 2900ΧΤ είναι λογικό να μου δείνει σε 1280x1024 λιγότερα απο 100 fps στο Half-Life 2 και το Source Και όταν λέω κάτω απο 100,δεν εννοώ 95,εννοώ 60-70.Αν είναι έτσι εγώ που την θέλω για ανάλυση 1920x1200 τι θα την κάνω? παιδεσ επιδη ήμουν ετιμος να παω να αγορασω μια καρτα γραφηκών σήμερα (κάποια απο τη σειρά 8800gtx) διαβάζοντας αυτό το θέμα κόλησα!! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Τι αξίζει τελικά να αγοράσω? Θέλω να κάνω μία επενδηση που θα μου κρατήσει όσον το δινατον περισότερο και να μην χρειαστεί του χρόνου να αλλάξω πάλυ κάρτα γραφηκών!! Τον υπολογιστή μου τον χρισημοποιώ για αρχιτεκτονικά προγράμματα, φωτορελισμούς , 3d modeling και κάνα παιχνιδάκι στον ελεύθερό μου χρόνο!!! ποιά μου προτείνετε? Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω οτι σε συμφέρει να πάρεις κάρτα,βάση του ότι την θες για βαρυά χρήση και την θες για πάνω απο ένα χρόνο.Καλύτερα να περιμένεις την νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει μες το 2007 της nVidia και την αντίστοιχη της Ati.
Johnny Em Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω οτι σε συμφέρει να πάρεις κάρτα,βάση του ότι την θες για βαρυά χρήση και την θες για πάνω απο ένα χρόνο.Καλύτερα να περιμένεις την νέα σειρά που θα κυκλοφορήσει μες το 2007 της nVidia και την αντίστοιχη της Ati. ναι δεν διαφωνώ αλλά πρέπει διστυχώς να πάεω μια διότι η πλυά μου έχει χαλάσει και δεν γήνετε άλλο!
xrest Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 πραγματικα δε μπορω να καταλαβω πως εχετε artifacts.προσωπικα δεν εχω δει τπτ ειτε μαμα ειτε oced.εγω δεν θα σηκωνα ουτε ενα artifact απο την καινουργια μου καρτα.τεσπα η 8800GTS 320ΜΒ ειναι κατωτερη της 2900χτ και ειδικα οταν μιλας για υψηλοτερες αναλυσεις. Εν συνεχεια εμεωα το half life 2 εχει μ.ο 100fps(υπαρχουν στιγμες πολλες που πιανει και τα 160 fps) και το episode 1 90-100 αν και πολυ λιγες φορες μπορει να πεσει στα 75,αλλα και να ανεβει σε 120.τα settings einai HL2= 1280X720 6XAA,16XAF και ολα τα αλλα full HL2 episode 1=1280x720,8xaa,16xaf kai ola full
coreduo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Κανενα aftrifact πουθενα κι εγω, ακομη και στα 860/1040 που την εχω δουλεψει. Πιστευω οτι οσοι εχουν, ειναι θεματα ασυμβατοτητας προγραματων και drivers. Ας πουμε. δεν παιζει με τιποτα οταν εχεις εγκατεστημενο τον Opera, δουλευει συνεχως το VDU Recover. Εχω δοκιμασει και Sapphire και Gecube και κατεληξα στην Sapphire διοτι εχει καλυτερο fan control.
john2gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Η σειρά της ATI πάντως ήδη τα έχει δει ΟΛΑ και ζορίζεται να βγάλει μέχρι και 26fps σε παιχνίδια όπως Colin McRae: Dirt,COH Dx10 patch και Lost Planet. Πραγματικά το βλέπω χλωμό να διορθωθεί η όλη τραγική αυτή κατάσταση. Και πες ότι μαμιέται το COH στο DX10 path εξαιτίας της δομής της engine του,δεν δικαιολογούνται όμως οι παρακάτω επιδόσεις της Χ2900ΧΤ:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.