Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 2900 XT Performance Benchmarks

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kapios me 2900xt & silverstone 650??an den einai kopos as anaferi ti revma tis exei vali.8pin? 6pin? H kai ta dio??

8pin και 6pin έχω βάλει.

Παιδιά θέλω βοήθεια,έχω πρόβλημα με άρτιφακτς και χαμηλά frame rates,ακόμα και στο source.

Τι μπορεί να φταίει??

Να το πάω για αλλαγή? :confused: :confused:

Δημοσ.

...RMA??? (μετάφραση?) :cry:

Default είναι τα πάντα,δεν την πείραξα,πήγα να δω τι ψάρια πιάνει στο Oblivion και το Source και έμεινα με το όνειρο...

Δημοσ.
πήγα να δω τι ψάρια πιάνει στο Oblivion και το Source και έμεινα με το όνειρο...

Me tin ATI to oneiro einai efialtis :P

Δημοσ.
D3D9.0 παιχνίδι (και μάλιστα καθαρόαιμο) με D3D10 path.

8800GTS ~= 2900XT:

http://www.computerbase.de/news/software/spiele/strategiespiele/2007/juni/kurztest_company_heroes_directx-10-patch/

I know:-D .

to idate to link? :confused:

to pach gia DX10 rixni ta fps eos k 3 fores katw, diladi apo .:(

An ta melontika pexnidia pezoun me meso oro 30 FPs gia hd2900xt, k 40fps gia 8800gtx, den einai ikanopiitiko 8a i8ela ~60 meso oro:twisted: , zitaw polla?

o keros einai konta meni na apodix8i.

Δημοσ.

΄Οταν σε ένα παιχνίδια με έναν Χ σκελετό προσθέτεις επιπλέον δυνατότητες επόμενο είναι υποφέρουν οι επιδόσεις. Το ίδιο συνέβει και στο παρελθόν περίπου το 2003 όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα υποτιθέμενα D3D9 παιχνίδια. Ουσιαστικά ήταν παιχνίδια με σκελετό DX7/T&L και μερικά σκόρπια DX9 εφέ. Το πιο περίτρανο παράδειγμα ήταν το Halo. Το πήραν από DX7 που ήταν στις κονσόλες και του φορέσανε από πάνω μερικά DX9 εφέ και μετά ο κόσμος αναρωτιόταν γιατί οι επιδόσεις πέφτανε τόσο πολύ για την αηδία που βλέπανε στην οθόνη τους.

Σήμερα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα γιατί το D3D9 & 10 συγγενεύουν αρκετά περισσότερο. Ωστόσο φτιάξανε οι δημιουργοί μερικά D3D10 paths για τα παιχνίδια τους για να δώσουν μια γεύση πως θα είναι κάτα κάποιο τρόπο τα μελλοντικά παιχνίδια και να αυξήσουν φυσικά τις πωλήσεις των δύο εταιριών για τις D3D10 GPU.

Για τα πραγματικά D3D10 στο αρκετά μακρινό μέλλον να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου κάνει καμία 8800 ή 2900. Το έχω ξαναπεί: αρκεί σήμερα μια 9700PRO για να παίξεις Oblivion; ΄Ηταν η πρώτη DX9.0 GPU και το Oblivion ένα καθαρόαιμο DX9.0 παιχνίδι ;)

Δημοσ.
an sou vgazei artifacts sta default clocks nai steile thn gia RMA...

οταν λεμε artifacts ενοουμε αυτα τα κοληματα στην επιφανεια εργασιας που μενουν κοματια απο καποια παραθυρα....????

δεν γνωριζω καποιον που να μην τα εχει δει με 2900χτ δεν νομιζω οτι πανε ολες για αντικατασταση....μην λεμε οτι θελουμε...και εγω τα εχω δει στη δικια μου και σε φιλων μου...να τις βγαλουμε ολοι bad δηλαδη..... δεν νομιζω κατι με drivers θα πεζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...