Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 2900 XT Performance Benchmarks

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Come again ? Κατσε γιατι εχω πιει και λιγο αποψε και δεν πιανω τον συσχετισμο.. :lol:

Most effects of UT3 are more bound to the fillrate than to basic features like geometry processing.

Fillrate however, shows that ATI has 16 ROP and 16 TMUs, while nV has 20/24 ROPs and 32 Texture Units

AMD_R600_3DM_02.jpg

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
LOL.. Ok τα ξερω αυτα.. :P

Που κολλαει με το post μου δεν καταλαβαινω..

O sisxetismos einai oti i NVIDIA tha ta pane kalitera sto UT2007 se antithesi me tis ATI kata antistoixia gia to half life 2 pou anaferthike proigoumenos

Aman ti pineis kai de mas dineis?

Δημοσ.

Lolia.. Lolia.. Μαζι τα πιαμε μου φαινεται αποψε..Βρε παλι δεν καταλαβες.. :lol:

Με αυτα που ειπα εγω και μου εκανε quote που κολλαει; :P

Υ.Γ 1 : Μονο μην μου πεις οτι δεν καταλαβες την ειρωνια για το οτι θα πουλαγα την GTX.. FFS!! :lol:

Υ.Γ 2 : Δεν νομιζω να επεσε σε τετοια λομπα ο Ailur και να εχει το sarcasm detector off,μαλλον κατι αλλο εννοει :P

Υ.Γ 3 : Ουτως ή αλλως η GTX ειναι καλυτερη στο HL2 οποτε και παλι δεν εχει νοημα αυτος ο συσχετισμος οπως τον παρεθεσες..

Υ.Γ 4 : Tequila sunriiiiiseeee..

Δημοσ.

Tρελά φράγκα για λίγα μόλις games....όσο από επιδόσεις, και αυτές τρελές, μόνο όμως μέχρι....τις επόμενες οι οποίες δύστυχώς έρχονται και πολύ γρήγορα. Δεν προλαβαίνει κάποιος καλά καλά να γλεντήσει τη νέα του high end κάρτα και έχει βγεί η....επόμενη απέναντι στην οποία είναι νάνος. Ευχαριστώ, δε θα πάρω....ge-force 4 Ti και είναι οk. Από games δε, να φάνε και οι σκύλοι....η γοητεία εξάλλου δεν είναι ούτε στα high end ούτε στα εμπορικά...να είστε εκλεκτικοί και όχι γαιτανάκια της συμπαιγνίας radeon-nvidia εναντίον της....τσέπης σας

Δημοσ.
Lolia.. Lolia.. Μαζι τα πιαμε μου φαινεται αποψε..Βρε παλι δεν καταλαβες.. :lol:

Με αυτα που ειπα εγω και μου εκανε quote που κολλαει; :P

Υ.Γ 1 : Μονο μην μου πεις οτι δεν καταλαβες την ειρωνια για το οτι θα πουλαγα την GTX.. FFS!! :lol:

Υ.Γ 2 : Δεν νομιζω να επεσε σε τετοια λομπα ο Ailur και να εχει το sarcasm detector off,μαλλον κατι αλλο εννοει :P

Υ.Γ 3 : Ουτως ή αλλως η GTX ειναι καλυτερη στο HL2 οποτε και παλι δεν εχει νοημα αυτος ο συσχετισμος οπως τον παρεθεσες..

Υ.Γ 4 : Tequila sunriiiiiseeee..

Το ξέρω ότι δεν θα την έστελνες την 8800 έτσι εύκολα εκτός αν υπήρχε σοβαρός λόγος. Σου έδωσα σαρκασμό στον σαρκασμό σου με ένα μήνυμα που έλεγε με άλλα λόγια "δεν το ξανασκέφτεσαι;" :Ρ

Δημοσ.
Fillrate however, shows that ATI has 16 ROP and 16 TMUs, while nV has 20/24 ROPs and 32 Texture Units

AMD_R600_3DM_02.jpg

Η μέτρηση αυτή για τα μπάζα είναι έτσι κι αλλιώς στις μέρες μας. Ας μέτραγε τουλάχιστον με AF ή έστω και trilinear και θα φαινόταν οι διαφορές ένα παραπάνω.

΄Η να στο πω διαφορετικά: απενεργοποίησε και στις δύο όλες τις βελτιστοποιήσεις για ανισοτροπικό και τρέξε μια εφαρμογή που επηρεάζει τον ρυθμό πλήρωσης.

Δημοσ.
Tελικά ποια είναι η καλύτερη?Έχω μπερδευτεί xD

Εκείνη η οποία δεν είναι χειρότερη από την άλλη :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...