Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 2900 XT Performance Benchmarks

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά και μέχρι να πεθάνω πιθανόν να έχει βγει και η Χ9999.Τώρα είναι το θέμα τι γίνεται.Εγώ πάντως δεν εντυπωσιάστηκα από τα αποτελέσματα.Τόσους μήνες ύστερα απ την εμφάνιση του g80 περίμενα κάτι καλύτερο.Αφήστε που θα καίνε παππάδες (απ' όσο μπορώ να υποθέσω από την πολιτική της ati στον τομέα αυτό και τι ακούγεται).

Ποιός σου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι αληθινά ?

Ακόμα και να ήταν αληθινά...μετρήσεις τέτοιων καρτών στα 1280x1024 δεν αναδεικνύουν τίποτα, και είναι άκυρα εντελώς.

Μάθετε να φιλτράρετε αυτά που σας δίνουν...

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι μονο οτι θα καιει τα αντερα της σε Watt ειναι οτι θα χρειαστουν πολλοι να αλλαξουν τροφοδοτικο και Tower αφου ειναι μεγαλυτερη και απο την 8800 σε μεγεθος.

Δημοσ.

Στα 449 ευρώ πιστεύω ότι ΧΑΛΑΡΑ αξίζει μια 2900ΧΤ (αν σηκώνει καλό overclocking πάντα). Στην παρούσα φάση η overclocked κάρτα μου είναι καλύτερη από την εργοστασιακή 2900ΧΤ (πράγμα αυτονόητο καθώς και στο παραπάνω bench γίνεται κόντρα με την 8800GTS κι όχι την 8800GTX). Αν όμως σε stable overclocking η Χ2900ΧΤ φτάνει τις 14 χήνες στο 3DFart2006 (αλλά υπάρχει και αισθητή διαφορά στα παιχνίδια) τότε χαλαρά θα πουλήσω στα 300 ευρώ την 8800 μου και θα πάρω την Χ2900ΧΤ. Περιμένω περισσότερα στα οποία θα έχουν δοκιμάσει την Χ2900ΧΤ με overclock.

Δημοσ.
.... Αν όμως σε stable overclocking η Χ2900ΧΤ φτάνει τις 14 χήνες στο 3DFart2006 ....

Xlomo to vlepw, me 8800gtx-sli, quad-core intel......=17500

ta ergostasika clock einai ~11500

Clocks are set at 742 MHz for the GPU and 1.65 GHz for 512MB of GDDR-3 memory. ante na pai 800/2100&OC stin CPU :P exoume peripou ~13500, oxi k asxima.

Δημοσ.
Εγω ποτε ξανα ΑΤΙ.....Εκτος αν γινει ενα θαυμα και φτιαξουν τους Σουπερ Ντουπερ Drivers τους.

Ρε, ξεκολλάτε λίγο εσύ και ο Τζον. Και οι 2 εταιρίες είχαν, έχουν και θα έχουν προβλήματα με drivers klp. Πριν την x1900xt είχα 7900gt kai 6600 και 6600. Τα high end μηχανήματα που στήνω απο τον Νοέμβρη- Δεκ έχουν 8800 πάνω.

Το θέμα μας δεν είναι ποια εταιρία έχει το μεγαλύτερο π****, αλλά ποια την εκάστοτε περίοδο έχει την καλύτερη κάρτα-επιδόσεις.

6600 και 6600gt = ήμουν πολύ ικανοποιημένος

7900gt = Πλήρης απογοήτευση για τα 330 ευρώπουλα της. Μέτρια απεικόνιση, και σε 3ς μέρες βγήκε με προβληματικές μνήμες. Την ίδια πήρε και ο ξάδερφος μου, και αυτή προβληματική. 1ς φίλος πήρε, κι αυτός προβληματικές μνήμες. Αποδείχθηκε τελικά οτι είχαν πέσει πάρα πολλές ελατωματικές στην αγορά και βγήκαν δημόσια εταιρίες και το παραδέχτηκαν. ( xfx η evga αν θυμάμαι καλά )

Την άλλαξα με x1900xt και είδα το φως το αληθινό σε χρώματα, επιδόσεις κλπ. Πρόβλημα με drivers?? Κανένα.

Τώρα αυτό τι πάει να πει, η μία είναι μάπα και η άλλη θεά?? όχι βέβαια.

Πήγαμε μετά 8800, φοβερή κάρτα, ανάλογη τιμή βέβαια.

Βγαίνουν τώρα νέες ATI, φαίνονται φοβερές κάρτες.

Ας βγάλει και η Nvidia και βλέπουμε και θαυμάζουμε και τις μεν και τις δε.

No problem ,give us HD gaming ^^

Δημοσ.

Βασικα πως ενα κοινο μυστικο οτι δλδ οι ΑΤΙ υστερει σε Drivers το ξερει ολος ο κοσμος ( Δες λιγο τα προβληματα γυρω στο νετ με τις ΑΤΙ ) απο την πρωτη ΑΤΙ RAGE εως και σημερα.

Το ξερω γιατι στην ζωη μου ειχα 5 ΑΤΙ καρτες και καπου 10 Nvidia και με τις ΑΤΙ ειχα παντα τα περισσοτερα προβληματα ασυμβατοτητας σε παιχνιδια.

Ακομα και με την Χ1950ΧΤ που πηρα πριν λιγους μηνες επειδη ολοι μου ελεγαν πως η ΑΤΙ δεν εχει πια ασυμβατοτητες δεν μπορουσα ΚΑΝ να παιξω καποια παιχνιδια αφου ειτε δεν αρχιζαν ειτε τα γραφικα ηταν σπασμενα.

Δημοσ.

τι ασυμβατότητες είχες με την x1950xt ?? γιατί εμένα δε μου έχει τύχει ούτε 1 μέχρι σήμερα.

Για να μη τονίσω πως δε μπορούσαν να κάνουν και hdr+aa οι Nvidia *ξεροβήχει* και όλοι οι Oblivianakhdes την έκραζαν μέρα νύχτα.

όπως έλεγαν κ για την ATI και τα Vista και opengl drivers και απο τους πρώτους driver που έβγαλε, δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα σε Vista 64 με Prey, Quake 4.

Απο την άλλη η 8800gtx είχε πρόβλημα με κάποια glitches kai shadows στο Call of Juarez σε Xp όταν βγήκε κλπ.

Τι εννοώ, μη κρίνεις απο το ότι ακούς, ούτε επειδή έχει η 1 πρόβλημα εδώ, η άλλη εκεί κλπ. Όλες τυχάινουν να χουν πρόβληματα, είμαστε σε PC,υπάρχουν άπειρες πιθανές συνθέσεις που δημιουργούν πονοκέφαλο στους developers.

Δημοσ.

Αυτο το Call Of Juarez...Να ηταν και κανα καλο παιχνιδι να πω οκ αλλα ειναι κατω του μετριου.

Οπως και να εχει αυτη η κουβεντα δεν βγαζει πουθενα. Θα σου ελεγα να πας στο Forum της ΑΤΙ και να δεις τον πανζουρλισμο που γινεται σχετικα με τα προβληματα των Drivers η και ακομα να κανεις ενα Google αλλα θα ελεγες πως ετσι βρισκει κανεις και προβληματα στις Nvidia.

Ενα πραγμα ομως που με Nvidia ποτε δεν αντιμετωπισα ειναι η δυσκολια συνδεσης της 55αρας HD TV μου κατι που με την ΑΤΙ δεν μπορεσα να κανω ποτε αφου οταν ενεργοποιουσες την συνδεση μια εσβυνε το monitor μια αλλαζαν αναλυσεις και αλλες φορες κολουσε και το PC.

Sorry αλλα οταν ειχα τοσες καρτες γραφικων εχω την αναλογη πειρα στο θεμα. Εξαλλου δεν με τιμα να λεω πως ειχα 5 ΑΤΙ στην ζωη μου και ταυτοχρονα να λεω πως ειχαν ΤΑ προβληματα. Μαλλον κακο στην εικονα μου κανω αφου ειμουν αφελης και τις αγορασα.

οσο για το Oblivion και το AA+HDR χρειαστηκαν ειδικα patch και ειδικοι drivers για να επιτευχθει αυτο, δεν γινοταν native out of the box.

Δημοσ.

,Ε ναι, αλλά σκέψου οτι 55αρα hd πρέπει να σαι στα 10 άτομα στην Ελλάδα που έχουν :lol: :lol: :lol:

Ε, σίγα τους ειδικούς, αφου με το που βγήκε σχεδόν το Oblivion το βγαλε ο Chuck ^^

Δημοσ.

Καλα αυτες οι διαφορες ειναι σε παλια πλεον παιχνιδια και στο 3dmark06, περιμενετε να δουμε dx10 παιχνιδια, εκει θα πεσει πολυ γελιο.

Και αληθεια εσεις με τις 8800 ποσα dx10 παιχνιδια παιξατε τωρα τελευταια?

Πηρα τον σεπτεμβριο μια x1900GT με 170ε και δεν μου ειπε οχι σε κανενα παιχνιδι, ακομα και σημερα σε αυτα τα λεφτα (που εχουν να δωσουν οι περισσοτεροι) η nvidia δεν εχει παρουσιασει καλυτερη καρτα.

Εχει βγαλει τις 8800 εδω και ενα 7μηνο, οι οποιες ειναι πολυ γρηγορες αλλα χωρις νοημα, πρεπει να πας σε υπερβολικες αναλυσεις και να βαλεις ενα σωρο φιλτρα για να πεις οτι επιασαν τοπο τα λεφτα σου, αλλα και παλι δεν ειναι αυτο το νοημα, κανονικα παιρνεις μια dx10 καρτα για να παιξεις dx10 παιχνιδια.

Δημοσ.
giati sas ksenizi bre pedia toso megali den einai i 8800?

I prototipi itan 12" i teliki 8a einai 10"-12" dld ~25-30 ekatosta, analoga me tin ilopiisi, r600 k mini-atx den teriazi:).

.(1"inch=2,54cm)

8a exi 2 ipodoxes gia reuma (1 8pin Pci-x k 1 6pin):) katanalosi ~230 watt opos k i 8800.:)

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=673&Itemid=1

h 8800 kaiei thewritika ews 150W, sinithws paizei sta 130,kai afta otan th skizeis me ena 3d-mark px se kamia periptwsi 230 watt:?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...