Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 2900 XT Performance Benchmarks

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και γω τα ιδια.με την 2900 δε μπορουσα να τρεξω κανενα benchmark.απο drivers εχουν μπει αυτοι που ειναι στο cd μαζι με το update που υπαρχει στο site της ati.

Δημοσ.

xrest έκανες μετάβαση από 8800gts σε 2900;

Μπορείς να μου πεις αν γίνεται σε παρακαλώ τις εντυπώσεις σου όταν έχεις μια πρώτη γνώμη γενικά από την κάρτα μέχρι τώρα, έστω και με τους ανέτοιμους drivers που υπάρχουν στα games.

Θα πάω και γώ απο μια ταπεινή gecube x1950 σε directx10 και σκέφτομαι την αγορά της 2900.

Θα με βοηθούσες πολύ.

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Γιατί έχει αρχήσει να τρώει τα ψωμιά της.

Θα κινηθώ σε υψηλές αναλύσεις και directx 10 και θέλω να κάνω το βήμα παραπάνω.

Δημοσ.
καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα.

Εχω πελαγωσει και θελω μια βοηθεια.

Πηρα κι εγω μια sapphire 2900ΧΤ αλλα δεν μπορω να τρεξω με τιποτα 3dmark ουτε το 5 ουτε το 6, παγωνει το συστημα.

Πριν με την 1900ΧΤΧ δουλευαν ολα ρολοι.

Εφτιαξα και 8αρι καλωδιο αλλα τιποτα.

Ξερει κανεις?

και γω τα ιδια.με την 2900 δε μπορουσα να τρεξω κανενα benchmark.απο drivers εχουν μπει αυτοι που ειναι στο cd μαζι με το update που υπαρχει στο site της ati.

βαζουμε στο shortcut του 3DMark06 την εντολη -nosysteminfo

untitledkk8.jpg

Δημοσ.
ναι αλλα χανει το path αμα του βαλω το -nosysteminfo

otan les xani to path? an h sintomeusi einai px

"c:\program files\3dmark06\3dmark06.exe"

tote tha prepi na tin kanis

"c:\program files\3dmark06\3dmark06.exe" -nosysteminfo

diladi eksw apo ta " " an katalaba kala ti zitas...

Δημοσ.

οκ μαν το πιασα.ολα οκ δουλευει τωρα.στα 3dmark03/05 παιζει τπτ αντιστοιχο?

xrest έκανες μετάβαση από 8800gts σε 2900;

Μπορείς να μου πεις αν γίνεται σε παρακαλώ τις εντυπώσεις σου όταν έχεις μια πρώτη γνώμη γενικά από την κάρτα μέχρι τώρα, έστω και με τους ανέτοιμους drivers που υπάρχουν στα games.

Θα πάω και γώ απο μια ταπεινή gecube x1950 σε directx10 και σκέφτομαι την αγορά της 2900.

Θα με βοηθούσες πολύ.

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά.

καλα η καρτα ειναι εμφανως ανετοιμη.αλλα δε μπορω να πω ακομα πολλα γιατι σημερα ουσιαστικα θα την δοκιμασω.sto stalker που εβαλα πηγαινε σχετικα καλυτερα se ολα full 1280x720.φυσιολογικο βεβαια

Δημοσ.

Ρε παιδια μολις πηρα μια 2900ΧΤ και εγω, εχω ενα τροφοδοτικο Tagan 480W με 28Α στα 12V αλλα δεν εχει καμμια εξοδο 2χ3 ι 2χ4 το εχω λιγο περισσοτερο απο 2 χρονια. Τωρα το ερωτημα ειναι να τι συνδεσω με 2 adaptores η πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο? Στο κουτι πανω λεει Direct Cable Connection~~~. Help!

Δημοσ.
Ρε παιδια μολις πηρα μια 2900ΧΤ και εγω, εχω ενα τροφοδοτικο Tagan 480W με 28Α στα 12V αλλα δεν εχει καμμια εξοδο 2χ3 ι 2χ4 το εχω λιγο περισσοτερο απο 2 χρονια. Τωρα το ερωτημα ειναι να τι συνδεσω με 2 adaptores η πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο? Στο κουτι πανω λεει Direct Cable Connection~~~. Help!

Mαλλον αδερφε πας για καινουργιο...

Φαντασου πως σε καποιες φασεις η συγκεκριμενη καρτουλα μπορει να σου τραβηξει μεχρι και 320 watt...

Δημοσ.

Σχετικά με τον θόρυβο τι έχετε να μας πείτε εσείς οι κάτοχοι?

Κανα bench να γλαρώσει το μάτι έχετε?! :-D

Επίσης,για ένα σύστημα με:

-Pentium 4 @ 3,4ghz

-Asus P5GD1 Pro mobo

-1 Gb DDR

-2 HDD SATA

-1 DVD+RW

τι τροφοδοτικό προτείνεται για να του φορέσω την 2900ΧΤ ?

link

Στην χειρότερη περίπτωση μου λέει οτι τραβάει 500 watt το PC με μια 8800 GTX.Λογικά με μια R600 θα θέλει το πολύ 550 ε?

Δημοσ.

Βάλε ένα καλό 620+ Εnermax ή και μεγαλύτερο για να είσαι άνετος να σου μείνει και σε μελλοντική αναβάθμιση. Δεν θα σου πάει χαμένο. Eίναι σκυλί το συγκεκριμένο.

Και με 500+ κάνεις την δουλεία σου άλλά θα είσαι στα όρια να φορτώσεις το Pc σου.

Θα πρέπει να προσέξεις να δίνει πόλλά Αmber στα 12V το τροφοδοτικο,

34-35A και πάνω συνδιασμένα σε 2 12V είναι μια καλή λύση, άλλωστε η συγκεκριμένη κάρτα είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...